vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Teklifleri gönderin abi çıksın elimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 FIRST OYUN PATLADI BİLE AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 O kadar mı kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 5ytl + 1 dal kaçak esse slim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 malbuş artı dürüm çalışır benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Kaede said: FIRST OYUN PATLADI BİLE AHAHA niye noldu özet geçin plox? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 dün KungenTV yi izledim oynuyordu wildstar, çok kral adam ya bu Kungen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 hani hardcore mmorpg falan deniyordu neden bu kadar erken patladı bu oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 oyunu satan arkadaşa, oyunu hala oynayan arkadaşları temsil ettiği için teşekkür ediyorum, sen bırakmış satınca biz de bırakmış sayıldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 yahu geyiği bırakında alın şunu, ilk defa acc satıyorum alıp 1 ay oynadığım oyunları bile satmam ben ama bu oyundan okadar nefret ettimki anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ESO accountları bile bu kadar hızlı satışa çıkmamıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 vaako51 said: yahu geyiği bırakında alın şunu, ilk defa acc satıyorum alıp 1 ay oynadığım oyunları bile satmam ben ama bu oyundan okadar nefret ettimki anlatamam. sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Bide WİLD yazmis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Hediye ettim birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 oyun güzel arkadaş yetememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Betalar bunun için var. Oyun cacık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 yok betada denedim 10 dk sonra silmiştim zaten koşu animasyonlarına dayanamayıp. arkadaşlar ısrar edince takılırım onlarla falan diye aldım ama yok abi hiç bana göre değil arkadaşlarla bile çekilmiyor, kabız olmuş penguen gibi koşunca karakter dayanamıyorum. birde acc da 3 aylık ödeme de yapmıştım 100 tl falan teklif eden olsaydı satıcaktım kaçırdınız güzelim acc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 adam betada 10 dk oynamis. arkadaslar israr edince deluxe almis 3 aylik odeme yapmis kosu animasyonlari yuzunden oyunu birakmis hayirlisi be gulum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 ahahaha unity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 oyun baya güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 unity said: adam betada 10 dk oynamis. arkadaslar israr edince deluxe almis 3 aylik odeme yapmis kosu animasyonlari yuzunden oyunu birakmis hayirlisi be gulum. niye bukadar garip geldi? TESO ya da aynısını yaptım 10 dah oyuna girmedim bile, ama onu birgün oynarım diye tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 0/10 troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 asdad unity bitirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar