vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Teklifleri gönderin abi çıksın elimden.
totemic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Kaede said: FIRST OYUN PATLADI BİLE AHAHA niye noldu özet geçin plox?
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 dün KungenTV yi izledim oynuyordu wildstar, çok kral adam ya bu Kungen.
Darkel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 hani hardcore mmorpg falan deniyordu neden bu kadar erken patladı bu oyun ?
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 oyunu satan arkadaşa, oyunu hala oynayan arkadaşları temsil ettiği için teşekkür ediyorum, sen bırakmış satınca biz de bırakmış sayıldık.
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 yahu geyiği bırakında alın şunu, ilk defa acc satıyorum alıp 1 ay oynadığım oyunları bile satmam ben ama bu oyundan okadar nefret ettimki anlatamam.
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ESO accountları bile bu kadar hızlı satışa çıkmamıştı :D
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 vaako51 said: yahu geyiği bırakında alın şunu, ilk defa acc satıyorum alıp 1 ay oynadığım oyunları bile satmam ben ama bu oyundan okadar nefret ettimki anlatamam. sebep?
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 yok betada denedim 10 dk sonra silmiştim zaten koşu animasyonlarına dayanamayıp. arkadaşlar ısrar edince takılırım onlarla falan diye aldım ama yok abi hiç bana göre değil arkadaşlarla bile çekilmiyor, kabız olmuş penguen gibi koşunca karakter dayanamıyorum. birde acc da 3 aylık ödeme de yapmıştım 100 tl falan teklif eden olsaydı satıcaktım kaçırdınız güzelim acc.
unity Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 adam betada 10 dk oynamis. arkadaslar israr edince deluxe almis 3 aylik odeme yapmis kosu animasyonlari yuzunden oyunu birakmis hayirlisi be gulum.
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 unity said: adam betada 10 dk oynamis. arkadaslar israr edince deluxe almis 3 aylik odeme yapmis kosu animasyonlari yuzunden oyunu birakmis hayirlisi be gulum. niye bukadar garip geldi? TESO ya da aynısını yaptım 10 dah oyuna girmedim bile, ama onu birgün oynarım diye tutuyorum.
Öne çıkan mesajlar