Hollow-Man Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *Partinin en ücra köşesinde tek başına oturur...Her zamanki gibi yalnızdır...Birden ayağa kalkar ve karanlığın içinde kaybolur...*[hline]Yepyeni süper bi site... www.geyikzone.com.tr.tc Sap geldim sap gidicem...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!hozareey diye haykırıp sadbutcher'ın üstüne hoplar*[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence.
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *Horas'ın göbek darbesine dayanamayarak uçar Hellhound'un üstüne düşer*[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!neşeyle barmeyde koşup süt ister, darbenin etkisiyle uçmakta olan barmeyd allah belanı versin diye haykırmaktadır.*[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence.
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 * masasına dönüp bilgisayarı açar ve swg'yi çalıştırır * parti marti tamam da günlük programımızı da aksatmamak lazım :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!sufinin parti ortamında bilgisayarı nerden bulduunu merak eder. akabinde onu da tutup sam'in üstüne fırlatır. üstünü çıkarmaya başlar*[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence.
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *Sessizce Horas a yaklaşıp sütüne kuçük beyaz bi hap atar*[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... [Bu mesaj SadButcher tarafından 31 December 2003 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 iyi yillar diliyorum.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!sütü bitirir. akabinde gözleri döner. sadbutcher'ı baştan aşaa ürkütücü bi sırıtışla süzer. şenkasap titreyerek attı hapın afrodizyak olduunu farkeder.*[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 31 December 2003 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!İyeeeeeeyt deyip Kübra nın yanıa gider fakat Kübraın yanıda o en sümsük or.spu ocupu vardır.Onu öldürüp gider.*[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *KAÇAR*[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!sadbutcher'ın peşinden salyaları akarak koşarken moncain'e kardeş takıl bak ortam var güzel boşver kübrayı der.*[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence.
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!yardim severlere "BENI YERDEN KAZIYIN" diye bagirir*
Angelfire Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 okuldan yeni geldim *!ortama bi girdimki bakıyorum herkes dağıtmış HAYDEBREEEE* çoşar içkilerini alır[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 hade iyi eylenceler millet ben kaçtım.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence.
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Come on Come on Here We Go ! Put your hands up in the air ! *!Ellerini havada biri ileri bir geri sallar*[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *! Partiye geç gelmiştir ama ortamlara erken akar.. 3 bardak votka fondipler.. kafaya da o koni şapkalardan geçirir. Kendini piste atar.*[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?
Natural Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 katılmak isterdim ama şimdilik sadece herkezin yeni yılı kutlu olsun :tebrikz:[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *! Kaskını giyer,Fotoğraf makinesini alır-çantayı hazırlar...12:00 a doğru kalan zamanı saymaya başlar..*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Jimenez artık LTDF da olamayacak...
daverc Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!olaylarla fransiz kalmistir., cunku cok gec gelmistir.. bir koseye gidip sus pus oturur we olanlari seyreder*[hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin en pis pislik şudur abi: özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu...
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!Sufi'nin altından kalktından sonra arkaplandaki TV'den romanların dümteketeketektek havalarıyla gaza gelerek göbecik atmaya başlar bre*[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!Sam e sarılır.. sonra gider iki bardak tekila içer.. Yerde brake dance yapmaya çalışırken serilir kalır*[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!Esteli kolundan tutup kaldırır*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak...
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *! mekana davul zurnacıyı sokar*[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun.
Öne çıkan mesajlar