Hollow-Man Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *Partinin en ücra köşesinde tek başına oturur...Her zamanki gibi yalnızdır...Birden ayağa kalkar ve karanlığın içinde kaybolur...*[hline]Yepyeni süper bi site... www.geyikzone.com.tr.tc Sap geldim sap gidicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!hozareey diye haykırıp sadbutcher'ın üstüne hoplar*[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *Horas'ın göbek darbesine dayanamayarak uçar Hellhound'un üstüne düşer*[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!neşeyle barmeyde koşup süt ister, darbenin etkisiyle uçmakta olan barmeyd allah belanı versin diye haykırmaktadır.*[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 * masasına dönüp bilgisayarı açar ve swg'yi çalıştırır * parti marti tamam da günlük programımızı da aksatmamak lazım :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daisy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 cılgınca nez dansları yapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!sufinin parti ortamında bilgisayarı nerden bulduunu merak eder. akabinde onu da tutup sam'in üstüne fırlatır. üstünü çıkarmaya başlar*[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *Sessizce Horas a yaklaşıp sütüne kuçük beyaz bi hap atar*[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... [Bu mesaj SadButcher tarafından 31 December 2003 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 iyi yillar diliyorum.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!sütü bitirir. akabinde gözleri döner. sadbutcher'ı baştan aşaa ürkütücü bi sırıtışla süzer. şenkasap titreyerek attı hapın afrodizyak olduunu farkeder.*[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 31 December 2003 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!İyeeeeeeyt deyip Kübra nın yanıa gider fakat Kübraın yanıda o en sümsük or.spu ocupu vardır.Onu öldürüp gider.*[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *KAÇAR*[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!sadbutcher'ın peşinden salyaları akarak koşarken moncain'e kardeş takıl bak ortam var güzel boşver kübrayı der.*[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!yardim severlere "BENI YERDEN KAZIYIN" diye bagirir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 okuldan yeni geldim *!ortama bi girdimki bakıyorum herkes dağıtmış HAYDEBREEEE* çoşar içkilerini alır[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 hade iyi eylenceler millet ben kaçtım.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Come on Come on Here We Go ! Put your hands up in the air ! *!Ellerini havada biri ileri bir geri sallar*[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *! Partiye geç gelmiştir ama ortamlara erken akar.. 3 bardak votka fondipler.. kafaya da o koni şapkalardan geçirir. Kendini piste atar.*[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 katılmak isterdim ama şimdilik sadece herkezin yeni yılı kutlu olsun :tebrikz:[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *! Kaskını giyer,Fotoğraf makinesini alır-çantayı hazırlar...12:00 a doğru kalan zamanı saymaya başlar..*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!olaylarla fransiz kalmistir., cunku cok gec gelmistir.. bir koseye gidip sus pus oturur we olanlari seyreder*[hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin en pis pislik şudur abi: özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!Sufi'nin altından kalktından sonra arkaplandaki TV'den romanların dümteketeketektek havalarıyla gaza gelerek göbecik atmaya başlar bre*[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!Sam e sarılır.. sonra gider iki bardak tekila içer.. Yerde brake dance yapmaya çalışırken serilir kalır*[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!Esteli kolundan tutup kaldırır*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *! mekana davul zurnacıyı sokar*[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar