DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Boltonlar winterfell'e giderken bi ben mi hüzünlendim lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 AtlaraFisildayan said: hound spoileri baktım da, diğer topikte cücenin dediğine gelicez yine. hep aynı şey. hakkatten yani. khal drago iltihaptan ölür, hound iltihaptan boka sarar. ned mallığından ölür, obreyn mallığından ölür. vs vs hehe tam öyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Jaegerjaquez said: abi raistlin tüm tanrıları yok edip sıkıldığı için zamanı geri alan bi arkadaş(tam böyle olmuyodu da salla sdfs) pek cüceyle ilgisi yok gibi :D ortak noktaları var biraz he ben o taraflara deilde, bu ruhdöveni kısmına benzetiorm, çocukluğu felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Abi gerizekalinin biri Ah oberyn "( diye twit atip icine sicti resmen bolumun ya. 2 haftadir bekliyorum oturup izlicem diye ya ayip gunah. Zerre zevk almadim dizinin sonlarindan bu tip yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 zevk almaman o yuzden degil, dizi kotu oldugundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 mountain niye böylemountain niye bok gibi dövüşüyor? sanki yapay zekası kötü oyun karakteri gibi sdfds. ayrıca resimlerde kalkanlı çizmişler, kitapta öyle herhalde, burada niye yok kalkanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 http://onedio.com/haber/game-of-thrones-un-turkiye-versiyonunda-oynamasi-gereken-21-kisi-313367 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 sdfasdasgeage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 arcane said: mountain niye böylemountain niye bok gibi dövüşüyor? sanki yapay zekası kötü oyun karakteri gibi sdfds. ayrıca resimlerde kalkanlı çizmişler, kitapta öyle herhalde, burada niye yok kalkanı? adam hem aktor degil hem dovus ustasi degil, sadece boyutundan dolayi secildigi icin asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 abi o sahnedeki her hareket scripted. ayrıca aktörler dövüş eğitimi alıyor. yapma gözünü seviim kendi ülkenin TVsini bilmiyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 cunku her egitim alan cok iyi beceriyo herseyi, olm adam daha gecen gun araba kaldirmaktan aktorluge gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ehueh olm verilen hareket dandikse adam ne yapsın. kendi kafasına göre yapmıyor ki. said: Tarık Mengüç - White walker çok iyiymiş ahah. yusuf şimşek yeminlen aklıma gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 1. sezondaki herif baya iyiydi ya Bolumu yeni izledim. Keşke kitabi okumamis olsaydim da diziye doya doya bok gibi diyebilseydim. Missandei grey worm sahnesi Tyrionun orson hikayesi vs aptal aptal zaman harcatip baydi resmen Kitabi okumuş olup kestikleri Piç ettikleri karakterler sahneleri vs bilince daha uzuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 İyi de Mountainin bir Barristan Selmy, Syrio Forel olmasına gerek yokki herif zaten 3 metre 500kilo 2 metre boyunda da kılıç taşıyor. mount and blade karakteri gibi savursa yeter :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 kontrast ıcın öle odun hareketler vermişlerdir, öbürünede cakma bo staff teknikleri vemrişler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 kampa sokmuyolar mı bunları agzına vura vura öğretmeye çalışmıştır ayıya ama öğrenememiş öküz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 aquila said: zevk almaman o yuzden degil, dizi kotu oldugundan. Abi kotuyse kotu. Yok yani, ne dizi var ne film var adam akilli, haliyle gayet takip ediyorum iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 tyrionun hikaye guzel gidiyodu, oyle mal gibi kaldi asdf, biseye baglayabilselerdi iyi monolog cikarmis ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 kontrast olsun tabii de hodor'un eline kılıç versen o kadarını yapardı bence sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 dandik korku filmlerinde ölmekte zorlanan kötü adamın yaptığı gibi son bir atak, son bir heyecan vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mountain un olayi öküz gibi 2 metre kilici adam gibi sallayabiliyor olması. İlk sezonda turnuvadaki hound vs mountain iyiydi gayet mesela Cücenin dedigi gibi saçma bo staff hareketleri yaptirmislar oberyn e de spear - shield olması gerekirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Barristan in power level çok yuksek buralar için ya god tier kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 arcane said: kontrast olsun tabii de hodor'un eline kılıç versen o kadarını yapardı bence sdfds. katılıyorum bende canımda hanı sebebı herhalde odur diye yazdım. yoksa versinler eline bi kalkan adam gibi, ağır abi ağır abi kapısaydı ehüüüeee diye ağırlık merkezini sağa sola savurmaktansa bizde güzel dövüş izleseydik ama napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 soyle bisey aslinda http://fc04.deviantart.net/fs51/f/2009/261/0/e/The_Red_Viper___Oberyn_Martell_by_higheternity.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar