Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AtlaraFisildayan said:

hound spoileri baktım da, diğer topikte cücenin dediğine gelicez yine. hep aynı şey. hakkatten yani.

khal drago iltihaptan ölür, hound iltihaptan boka sarar. ned mallığından ölür, obreyn mallığından ölür. vs vs

hehe tam öyle değil
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

abi raistlin tüm tanrıları yok edip sıkıldığı için zamanı geri alan bi arkadaş(tam böyle olmuyodu da salla sdfs) pek cüceyle ilgisi yok gibi :D ortak noktaları var biraz

he ben o taraflara deilde, bu ruhdöveni kısmına benzetiorm, çocukluğu felan
Mesaj tarihi:
Abi gerizekalinin biri

Ah oberyn "(

diye twit atip icine sicti resmen bolumun ya. 2 haftadir bekliyorum oturup izlicem diye ya ayip gunah. Zerre zevk almadim dizinin sonlarindan bu tip yuzunden.
Mesaj tarihi:

mountain niye böyle
mountain niye bok gibi dövüşüyor? sanki yapay zekası kötü oyun karakteri gibi sdfds.

ayrıca resimlerde kalkanlı çizmişler, kitapta öyle herhalde, burada niye yok kalkanı?

Mesaj tarihi:
arcane said:

mountain niye böyle
mountain niye bok gibi dövüşüyor? sanki yapay zekası kötü oyun karakteri gibi sdfds.

ayrıca resimlerde kalkanlı çizmişler, kitapta öyle herhalde, burada niye yok kalkanı?

adam hem aktor degil hem dovus ustasi degil, sadece boyutundan dolayi secildigi icin asdf.
Mesaj tarihi:
ehueh olm verilen hareket dandikse adam ne yapsın. kendi kafasına göre yapmıyor ki.

said:
Tarık Mengüç - White walker

çok iyiymiş ahah. yusuf şimşek yeminlen aklıma gelmişti.
Mesaj tarihi:
1. sezondaki herif baya iyiydi ya
Bolumu yeni izledim. Keşke kitabi okumamis olsaydim da diziye doya doya bok gibi diyebilseydim.
Missandei grey worm sahnesi
Tyrionun orson hikayesi vs aptal aptal zaman harcatip baydi resmen

Kitabi okumuş olup kestikleri Piç ettikleri karakterler sahneleri vs bilince daha uzuyor
Mesaj tarihi:
İyi de Mountainin bir Barristan Selmy, Syrio Forel olmasına gerek yokki herif zaten 3 metre 500kilo 2 metre boyunda da kılıç taşıyor. mount and blade karakteri gibi savursa yeter :d
Mesaj tarihi:
aquila said:

zevk almaman o yuzden degil, dizi kotu oldugundan.

Abi kotuyse kotu. Yok yani, ne dizi var ne film var adam akilli, haliyle gayet takip ediyorum iste.
Mesaj tarihi:
Mountain un olayi öküz gibi 2 metre kilici adam gibi sallayabiliyor olması. İlk sezonda turnuvadaki hound vs mountain iyiydi gayet mesela

Cücenin dedigi gibi saçma bo staff hareketleri yaptirmislar oberyn e de spear - shield olması gerekirken
Mesaj tarihi:
arcane said:

kontrast olsun tabii de hodor'un eline kılıç versen o kadarını yapardı bence sdfds.

katılıyorum bende canımda hanı sebebı herhalde odur diye yazdım.

yoksa versinler eline bi kalkan adam gibi, ağır abi ağır abi kapısaydı ehüüüeee diye ağırlık merkezini sağa sola savurmaktansa bizde güzel dövüş izleseydik ama napalım
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...