namesiz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 İzledim ama anlamadım sonunda ne oluyor neo oluomu.Smity neoyu kendine geçirince nie kayboluyo.Sati nasıl güneş yapabiliyor.Matrix yenidenmi başlıyor.Gerçekten bir barışmı oluyor.[signature][hline]Guild Master Of Tamers Of Defiance Namesiz The Tamer Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Aaa martix 4 ü mü çektiler?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ogrenmek istedigin hersey icin tikla[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Reveltuions diye aratmıştır muhtemelen ve bulamaması cok doğal :)[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 metriksrevıltuşınsanlamasıgüçbifilmdir[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 :) Koptum.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Sonunda Neo oluyo denılebılır yanı oda gercek degıldır zaten[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 filmleri adam gibi izlediysen kahin "siz birbirinizin zıttısınız" demişti.. böylece nötrlendiler..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Evet hatta sonunda kendısı Smıth'ı de ıcıne alarak bıtırmıstı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 spoiler kaynıyor topic yaw[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ahahah Reveltuions nedir ya :) Komik olan şu ki, ingilizce bilmeyen birisi Reveltons falan gibi basit bişey yazar. Reveltuions'u nerden uydurmuşsa arkadaş helal olsun[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bari Revuliyşın falan yazsaymış[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Sonunda insanlar ve bilgisayarlar kardeş kardeş yaşıyorlar neo ve trinityde ölüo tabi:) Smithde ölüo ühühühüü ühühühüh[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 [Bu mesaj Sensible tarafından 04 Ocak 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 film 4 e sinyal vererek bitiyor. bi kac yıl ıcınde soyle bi fragman gelir "Barış uzun sürmedi" adından muzık . fasaaa fisoo[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum _Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ne güzel 1 pati başka bi patiye yardım ediyor işte toplum böle olmalı lol[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 neo ölüyor mu? *Kafa System_Load Error verir*[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 merak etme... kapı numarası 110 olan bir seçilmiş gelir o zaman... 110 ne alaka derseniz : neonun evinin kapı numarası 101 bu da 2lik yani bilgisayar sayı sisteminde 5 demek. Neo da 5. seçilmiş. 110 da 6 oluyor :) Evet o 3.sonundaki "bu barışın ne kadar süreceğini sanıyorsun" 4. nün mesajıydı ama belkide bunun bir döngü olduğunu vurgulamak istemişlerdir.. PS: gece gece sapıtmış olabilirim karar veremiyorum tam.. neo 5. seçilmişti dimi :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 evet dünyada düzen geri geliyo böylece ying yang gibi bir şey oluyo Tanrı her şeyin bir zıttını yaratmıştır.[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin [Bu mesaj Dingaer tarafından 05 Ocak 2005 10:25 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.