namesiz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 İzledim ama anlamadım sonunda ne oluyor neo oluomu.Smity neoyu kendine geçirince nie kayboluyo.Sati nasıl güneş yapabiliyor.Matrix yenidenmi başlıyor.Gerçekten bir barışmı oluyor.[signature][hline]Guild Master Of Tamers Of Defiance Namesiz The Tamer
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Aaa martix 4 ü mü çektiler?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
Patos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ogrenmek istedigin hersey icin tikla[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Mix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Reveltuions diye aratmıştır muhtemelen ve bulamaması cok doğal :)[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 metriksrevıltuşınsanlamasıgüçbifilmdir[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 :) Koptum.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Sonunda Neo oluyo denılebılır yanı oda gercek degıldır zaten[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Messor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 filmleri adam gibi izlediysen kahin "siz birbirinizin zıttısınız" demişti.. böylece nötrlendiler..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Evet hatta sonunda kendısı Smıth'ı de ıcıne alarak bıtırmıstı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Mix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 spoiler kaynıyor topic yaw[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ahahah Reveltuions nedir ya :) Komik olan şu ki, ingilizce bilmeyen birisi Reveltons falan gibi basit bişey yazar. Reveltuions'u nerden uydurmuşsa arkadaş helal olsun[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
screamer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bari Revuliyşın falan yazsaymış[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Sonunda insanlar ve bilgisayarlar kardeş kardeş yaşıyorlar neo ve trinityde ölüo tabi:) Smithde ölüo ühühühüü ühühühüh[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 [Bu mesaj Sensible tarafından 04 Ocak 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Suark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 film 4 e sinyal vererek bitiyor. bi kac yıl ıcınde soyle bi fragman gelir "Barış uzun sürmedi" adından muzık . fasaaa fisoo[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum _Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum
octopus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ne güzel 1 pati başka bi patiye yardım ediyor işte toplum böle olmalı lol[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 neo ölüyor mu? *Kafa System_Load Error verir*[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae
Messor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 merak etme... kapı numarası 110 olan bir seçilmiş gelir o zaman... 110 ne alaka derseniz : neonun evinin kapı numarası 101 bu da 2lik yani bilgisayar sayı sisteminde 5 demek. Neo da 5. seçilmiş. 110 da 6 oluyor :) Evet o 3.sonundaki "bu barışın ne kadar süreceğini sanıyorsun" 4. nün mesajıydı ama belkide bunun bir döngü olduğunu vurgulamak istemişlerdir.. PS: gece gece sapıtmış olabilirim karar veremiyorum tam.. neo 5. seçilmişti dimi :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 evet dünyada düzen geri geliyo böylece ying yang gibi bir şey oluyo Tanrı her şeyin bir zıttını yaratmıştır.[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin [Bu mesaj Dingaer tarafından 05 Ocak 2005 10:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar