capul Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 MK XL geldi ses eden yok... Var mıdır oynayan & takip eden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 dostum burası master race bölümü. Master Race'e gelmemiş tüm oyunlar yok hükmündedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Geldi aldım ama Windows 10 ile problemi varmış sanırım oynayamadım. Quicktime Event başlar başlamaz ses cazzz cozzzz falan haline geliyo, o şekilde 2 kombat yaptım ama baktım chapter ın biteceği yok, kulaklarımdan da kan gelmeye başladı kapattım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Baktım indirimde XL pack 20 lira görmüş aldım hemen. Sıtrit faytır beş de alacaktım ama yorumlar çok kötü ya hala early access işte yeni karakter gelmedi ırt zırt diye itin ardına sokmuş millet. 4 mesela ultimate edition eğlenceliydi baya yüz karakter full random oynayınca saçma matchuplar çıkıyor turnuva kafası olabiliyor falan, bundan bi çekindim 16 karakterle bayar mı diye. Şimdi 40 lira, ilerde season passler geldiğinde kesin hepsini birleştirip yine 40tan satar bu dallama capcom. Ondan beklemek en iyisi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar