xaty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Evde çok tv izlenmiyor ama yine de arada maç oluyor, haberlere bakalım diyoruz, evde ses olsun falan diye açılıyor ya da can sıkıntısından random dizi-film bakınmaca oluyor. Bu durumda gidip digiturk'e veya benzer bir şeye her ay para vermek abonelikle falan uğraşmak istemiyorum. Zamanında dandik bir uydu alıcısı koymuştuk ama o da ömrünün sonuna geldi sanırım, arada yayın kesiliyor, geçişlerde bazen sıkıntı çıkarıyor falan. Şimdi biraz daha eli yüzü düzgün, daha kaliteli yayın alabilcek bir şey istiyorum ama hiç de anladığım bir konu değil. 5 yıl öncenin http://forum.paticik.com/read.php?6,4182610 başlığını buldum, orda dreambox denmiş. Geçerli midir o tavsiye hala? Çok pahalı bir şey düşünmüyorum, dediğim gibi sürekli kullanılcak bir şey olmicak. Ama mümkünse düzgün kaliteli izliyim yayınları, olabiliyorsa düzgün kanallardan çeşit olsun (biraz spor kanalı, biraz belgesel, biraz müzik). Marka-model ne önerirsiniz? Ya da alırken neye dikkat etmek lazım? Bir de şifre falan olayları varmış. O nedir, neye yarar, lazım bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 lynx aldım ben kurulum + makina 70 lira fln tuttu tavsye ederim arab xxx kanallar var ama şifreli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Next ve nextstar in sundugu kurtlar vadisi devam ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Abi istersen bende digiturke geçince boşa çıkan Receiver var vereyim sana. Gigablue hd800se modeli, garantisi 30 mayısta doldu. HD, iptv açıyor, dsmart modül takılıyor. USB takılıyor, Wifi üzerinden içine erişim sağlanabiliyor. Kutusu, faturası vs duruyor. Şifre cozuluyor yazılımla ccam, biss key girilebilir. Seyirturk vs bağlanıyor, filmlere altyaziyi kendi bulup indiriyor. Ustundede yaklaşık 3 Aylık iptv yüklü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 İnce eleyip sık dokuyacaksan Turkeyforum var, son yenilikleri daha iyi takip ediyorlar. Biraz vaktini alır ama daha kesin çözüm elde edersin bence. 3 4 sene önce ben de dreambox diye biliyordum son noktayı ama değişmiş olabilir. Hatta OS X için bağlantı programı bile vardı (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Bütçe 100- 120 TL arası epey iyi alet Neta 6400. Bende araştırmıştım epey. Sanalpazarda aldığım kişi facebook adresinden sürekli güncel kanal listesi paylaşıyor. USB ye atıyorsun ufak bir yükleme ile bütün kanallar sıralı geliyor. Listede 6-7 tane uydu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar