Katibim Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-temiz-63-binde-ozel-renk-fluence-166492163/detay şaka mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ahahahahahaaha stepne->istepne->hissetme harika :D abi bunu eğlenceye açman lazımdı direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 adam yeni bir akım başlattı haberi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 nasıl olabilir bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 abi lisede falanız, arkadaş başlarından geçen bi olayı anlatıyor falan "arabanın istetmesi de yok kaldık öyle" gibi bi cümle kurdu. dedim o ne? istetme işte, istetme dedi. dedim stepne lan o, ahaha ya git işine o ne biçim isim dedi gülerek uzaklaştı. geçende karşılaştık yine, 15 sene geçti üzerinden hala istetme diyor adam değişen bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 hissetme deyince vibratör sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 AHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar