DoruK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Argoel said: ingilizce şart ama herkes biliyorevet cv>random name>english: fluent bu ingilizce herkeste var ulkede dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bi de gez, soyle bi 1-2 ay vur sirt cantani en az 10 ulke gormeye bak. bu yasta aradan cikarirsin yoksa ilerde zorlasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 rusca ogren sex yap. yeterince sex yaptiktan sonra ozguven patlamasi olur kendini gelistirme ihtiyaci da hissetmezsin. daha sonra turizm sektorune de ziplayabilirsin cvne rusca+sex yazarak. win win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Liseden sonra ÇOK YORULDUM BİR SENE ARA VERDİM HAYAT ÇOK YORDU HAYATIM ROMAN ne lan 18 yaşında sdf Üniversiteyi kazan sincap. Dersaneye git kapanmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 spor, yabancı dil, ikinci yabancı dil, çok okumak, blog yazmak (bu çok önemli), quora, wikipedia, güzel filmler, güzel müzikler, bol bol insanla tanışmak, bol bol gezmek, bol bol seks. 18 yaşında olsam bunları yapardım. spor harici genelini yaptım da sayılır. bazıları bol bol olmadı sadece asdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bol bol seks ne lan, elim kadın eline değmedi benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 DoruK said: Argoel said: ingilizce şart ama herkes biliyorevet cv>random name>english: fluent bu ingilizce herkeste var ulkede dsf hep de fluent olur konuşmaya başlasan my name is mustafa'dan sonrası gelmez sözüm meclisten dışarı tabi dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bi lvl-up çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 mmo, oyun filan oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Barfiks cek, evde, isyerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Tabii ki programlama ogren lol. Hem yeterince seks yapmissin bu da bi arti. Programlamaya kendini verdikten sonra yapamican pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 içinde varsa olur kardeş. boşa kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ders niye çalışmıyorsun özelde mi okuyacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Theridone said: bol bol seks ne lan, elim kadın eline değmedi benim lan daha geçen karşıdan karşıya geçerken kızın elini tutuyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Liebe said: ders niye çalışmıyorsun özelde mi okuyacaksın? Abi yok ders çalışıyorum zaten. Ağırlık veriyorum baya. Ben yanında, zamanımı verebileceğim öneriler istedim. Gayette güzel şeyler yazıldı. Hepsini uygulayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Llama said: Theridone said: bol bol seks ne lan, elim kadın eline değmedi benim lan daha geçen karşıdan karşıya geçerken kızın elini tutuyordun NERDE GÖRDÜN kız "millet sana niye ıslık çalıyo" dedi lan. erkeğin kaşarı gibi hissettim kendimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Theridone said: NERDE GÖRDÜN kız "millet sana niye ıslık çalıyo" dedi lan. erkeğin kaşarı gibi hissettim kendimi :( hahaha zor geldi ıslık çalmak bisiklet üstünde ama sana baya baktım ya kız da demiştir ne oluyor yahu niye bakıyor demiştir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ooo rıdvan ooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ANLAYALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Shean said: Liebe said: ders niye çalışmıyorsun özelde mi okuyacaksın? Abi yok ders çalışıyorum zaten. Ağırlık veriyorum baya. Ben yanında, zamanımı verebileceğim öneriler istedim. Gayette güzel şeyler yazıldı. Hepsini uygulayacağım. bence hepsini uygulayamazsın. en olmazı da sex. ah ulan ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar