Griswold Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Avgat bir arkadaşım sağolsun KESİNLİKLE sen açmalısın para vercem dediği ve bunu dediği sırada işsiz güçsüz dolanıyor olduğumdan başımda bir site açma işi var. Site dediğim Wordpress direkt. Ama spesifik bir tema istiyorlar ve temayı Wordpress'in kendi hosting şeysiyle yüklemem mümkün değil. Ne var ki mucizevi bir şekilde tema da hosting de kart ödemeyi patlatınca geri gitti, tema elimde kaldı ama hosting gg. Wordpress üstüne hiç bir şey yapılmamış ve sadece domain satın alınmış boş premium blogu geri hortlatmak için 20 dolar tokatlamak istediğinden ondan taraftar değilim pek, domaini tek başına kurtarma imkanım var mı? Bir de Wordpress'i rahatça yükleyebileceğim, dışardan tema yükleyebileceğim edebileceğim hosting şeyi ne önerirsiniz? Bu işlerden neredeyse hiç anlamadığımdan insancıl bir dil kullanarak anlatılırsa çok sevinirim, çok salak şeylere bu ne? dersem kızmayın. Çift domain alınacak, av.tr de alınması gerekiyor ama henüz almadım onu. Bu da üçüncü soru gibi olsun, olabiliyor böyle bir şey di mi? Öpüldünüz. ps. programlama diye bölüm varmış. bunun yeri orası mı bilemedim, orasıysa taşırsınız thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 av.tr wordpress sitesi yapiyorum ben de su anda tam. rastlanti =) Digital Ocean'i kullanmayi tercih ettim ben. Referral bu da tercih edersen: https://www.digitalocean.com/?refcode=c0e7d33524da Bulasma buna hic bilmiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Tamamen managed oldugu icin sorunsuz kullanabilirsin http://forum.paticik.com/read.php?5,7612294 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Kontrol panelinden domain ile ilgili işlemlere erişebiliyorsan hosting'i başka bir yerden alabilirsin. GERGE'nin verdiği DigitalOcean bence mükemmel bir hizmet. Sitelerinde epeyi gelişmiş tutorial'lar var. Satın aldıktan sonra direk zPanel'i kur beraberinde Apache ve MySQL gibi her şeyi kurup ayarlıyor. Sonrasında başka siteleri de dilediğin gibi barındırabilirsin. VPN'de kurdum ben mesela çok işe yarıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar