Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 aa saol şimdi ben onların ikisinide indircem dimi mirror fln değil ikincisi[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ikisinide çekeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ben sadece 1.yi cekiorum tome2.mpq ondadır heralde dimi %50 oldu elimde patlamasın bide =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 korece client indirenler için interface i ingilizce yapma yaması aha aldığım yerde aynen böyle yazıyordu.Daha denemedim...[signature][hline]-Michael Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 eh bea abi 3 er 5er mi actiniz accountlari yaklasık 40 tane SSN denedim o sayfadan bi taneside mi boş olmaz. Merakımız içimizde patladı yine iyimi :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 o sayfadakilerin hepsi bitmiş :) bu arada ne kadar sürcek kore betası?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Beyler indirdim son devreleri kaldı 200 mb kadar[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ari nin verdiği link le indiriorum dün çok iyi gidiodu 25-27 kb hzıla indiriodum sabaha kesin biter dedim kendi kendime sabah kalktığımda yüzde 38 de dl durmuş 0 kb yazıo hız okula gitmem gerekiodu gittim geldiğimde okuldan yeniden başlattım hız şimdi 5-6 kb fln herkes abandıda ondan mı böle oldu yoksa başka bişey mi var dün akşam çok iyiydi yaa üff bu günde oynayamıcam[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Herkese merhaba, arkadaşlar haftasonu şehir dışındaydım bir aydır sürekli takip ediyorum paticiği ve wow'u bir halt yoktu benim gitmemi beklediler herhalde offfffff kayıtlar bitti dedi arkadaş zaman kaybetmemek için yazılanları okumadım şu anda kayıt olabileceğim bir yer varmı kore için, lütfen bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Yardımcı olabilecek kimse yokmu çok mu geç oldu? Ulan bir haftasonu işim vardı kore server sıkıştırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 eğer bittiyse 3 tane account alan bir sürü pati var.Onlardan birine rica et versinler. (bende 1 tane var :()[signature][hline]-Michael Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Verebilecek fazla account'u olan birileri varmı arkadaşlar? John_Petrucci yine de sağol. [Bu mesaj Deadmarine tarafından 13 Aralık 2004 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 beyler aynı sorun benim içinde geçerli. 2 arkadaş daha çok oynamak istyolar varsa fazladan lütfen esirgemeyin :) ilgilendiğiniz için çok sağolun...[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ben de ankara ya gittim işe bak tam zamanı. bide inanın fesatlıktan değil :) ama bu korelilerin vatandaşlık numarası mı ne onları kullanıyoruz galiba az önce bir forumda korede fake başvuru idama kadar götürebilir falan demiş birisi dalga geçmediyse yani rejimleri malum. adamların başını yakmayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 beyler elınde fazla acc olanlar versın arkadaslara bende 1 tane var ama hangınıze werıcem bılemıyorum artık nasıl yaparız sole dıyım elınde client olan arkadaslar bana ozel msg atın ılk atana verıcem sıfre ıle acc hadı kolay gele[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 arkadaşlar arkamda adam opynuyo sinirden çatlamak üzereyim allah rızası için fazla accountu olan versin eu serverde 2 gold verecem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ya clientim war taa mersinlerden getirdim verin acc fazla warsa alla aşkına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Artık kasmayın haftasonu biticek zaten beta..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Açıkca söylemek gerekirse Ben bi taneyi zor aldım.. Debelene debelene aldık.. Artık alamayanlar üzülmesin yakında Eu çıkar :)[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 kore betada aynı server altında 2 tane karaterim var 1 ini yeni actım girebiliyorum digeri lvl 12 yani 2 3 gundur kastıgım karakterle girince loading ten sonra world server down mesajı geliyor nedenini bilen varmı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choosertr Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Fazla acc'tı alan var mı su 5 gunluk surede verebilirmi biraz bizde oynayalım.... buraya yollarsanız sevinirim [email protected][signature][hline]Hayat benden sonra bitcekse sende bittin ozaman ...... [Bu mesaj choosertr tarafından 14 Aralık 2004 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 arkadaslar hala uye olamayan varsa http://babelfish.altavista.com/tr burdan butun sayfayı koreceden ingilizceyi cevirebilirsiniz bir nebze rahat edersiniz umarım.[signature][hline]Actions are louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Gateway dosyasını nereden bulacağım?[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 gateway dosyası neki ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar