Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kore Beta Kayıt

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya beyler ben şu 3. stepde 7. olayı anlıyamadım ss lerde gözükmüyor tıkandım kaldım oraya ne giriyoruz falan filan bilgi verebilecek olan var mı ? bi arkadaş link yazmış o konu hakkında ama onu da anlıyamaıdm korece mübarek...[signature][hline]When hell is full,
the dead will walk the earth.
www.rotten.com
Mesaj tarihi:
benim ping düzeldi su anda sanırım gene telkomun kurbanı oluyoruz arada :( dedigim gibi oynamak istiyenler söyledigim serverda toplanırsa en azından kendi aramızda haberlesiriz kore lilere kalmadan oyunun biraz zevki çıkar. Şu anda serverda ben (Omen) , Mirage (Hargath olması lazımyalıyosam düzeltirim) ve Delyyy (Delytr) undead kısmında oynuyoruz görüsmek üzere.

edit: sitedeki korece harfleri göremiyenler sag tıklayıp encoding den Kore yi seçip XP cd sini takarak fontları yükliyebilirler.

ayrıca Kore Open Beta ayın 20 sine kadar sürücek sanırım 25 i civarı orda oyun çıkıyo olması lazım.
[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW

[Bu mesaj OmeN tarafından 11 Aralık 2004 15:29 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj OmeN tarafından 11 Aralık 2004 15:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya beyler çıldırıcam harbi şu 3. stepte 7. şeye ne girersem giriyim kabul etmiyor ari nin yazdığı şeyi copy paste de yapamıyorum çünkü forumda kod formatında çince değil...

lütfen biri özel mesaj atabilirmi oraya sanırım zip kodu girmem gerek çincemi giricem yoksa bi sayımı giricem ne yapıcam detaylı bir şekilde buraya yazar yada özel mesaj atarsa çok minnettar kalıcam...[signature][hline]When hell is full,
the dead will walk the earth.
www.rotten.com
Mesaj tarihi:
yaa ben ve bi kac arkadasim oyudnayiz ama bende felaket bi lag var ama bursada oynayan bi ark var ona sordugumda pingim en fazla 1000 oluyor dior bende ise su an tam olarak 20846 neden dir bu acaba bi fikri olan varm1 ikimizde de adls 256 var ..
Mesaj tarihi:
bu saatlerde boyle yogunluk var kimine iyi ping kimine kotu ping veriyor haftaici sabah veya gece daha iyi sonuc verir[signature][hline]
Mesaj tarihi:
iste bahsettigim ark bu adam oynuyor bense sadece atesin basinda oturmus lagin gececegi ani bekliyorum...
offf offfffffffff
o kadarda sevindik oyuna girdik die , gel görki sevincimizi kursagimizda kaldi ...
Mesaj tarihi:
Yok sanırım şu sıralarki kötü ping serverların kalabalıklaşmasından herhalde. Yurttan T1 (aka deli gibi bağlantı) ile bağlanıyorum, beni bile etkiledi. Yoksa gece yarısı 10 dakika falan yeşil latency ile oynadım.. Dedim bu yeşil renk de ne..
Mesaj tarihi:
Yahu beyler ben beceremedim login çıkıyor alabilen varsa fazla yada alabilecek var mı bana biri bir acc verse beceremedim. :([signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Mesaj tarihi:
sorun türkiye'de o zaman. ben almanya'dan 700 civarı pingle oynuyorum çok büyük bir oranla. çok az hissediliyor lag.

arada hissediyorum, hissetmeye başladığımda 1000'in üstüne çıkmış olduğunu görüyorum. 600-700 fıstık gibi (bende en azından).[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
bende ikinci patch i yüklüyor insallah sorun cikmaz

- Removed time zone tabs from realm list for U.S., all servers now appear
in one lis
-
This patch upgrades World of Warcraft from version 1.1.0.4044 to version 1.1.1.4062.
- This patch upgrades World of Warcraft from version 1.1.1.4062 to version 1.1.2.4115.

simdide acc yemiyor delo olacam ensen bende

bu oldu version 1.1.2.4115 sizdedimi ayni

[Bu mesaj Skroce tarafından 11 Aralık 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ulan Linderoth da olmasa account felan alcamız yok helal valla.Sen bir numarasın.Oh be sonunda oyunu oynuyabiliyom.Amerikadan sonna bakalım koreli allince lar nasıl ezecem hepsini.Yaşasın Horde.Baya bir elf katletmişdim sıra korelilerde.
Mesaj tarihi:
archon - human mage.

server name e göre sıralandığında, pvp serverları arasındaki ilk serverdayım. population'ı low.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
  • Yeni Oluştur...