Ozan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Yaw omen cidden 4000ping server.. Ben şu an senin dediğin sıralamada 4altalta PVP server altındaki Normal - Low'dayım 1600pingle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ya beyler ben şu 3. stepde 7. olayı anlıyamadım ss lerde gözükmüyor tıkandım kaldım oraya ne giriyoruz falan filan bilgi verebilecek olan var mı ? bi arkadaş link yazmış o konu hakkında ama onu da anlıyamaıdm korece mübarek...[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 arkadasın yazdıklarını copy/paste yap oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 benim ping düzeldi su anda sanırım gene telkomun kurbanı oluyoruz arada :( dedigim gibi oynamak istiyenler söyledigim serverda toplanırsa en azından kendi aramızda haberlesiriz kore lilere kalmadan oyunun biraz zevki çıkar. Şu anda serverda ben (Omen) , Mirage (Hargath olması lazımyalıyosam düzeltirim) ve Delyyy (Delytr) undead kısmında oynuyoruz görüsmek üzere. edit: sitedeki korece harfleri göremiyenler sag tıklayıp encoding den Kore yi seçip XP cd sini takarak fontları yükliyebilirler. ayrıca Kore Open Beta ayın 20 sine kadar sürücek sanırım 25 i civarı orda oyun çıkıyo olması lazım. [signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW [Bu mesaj OmeN tarafından 11 Aralık 2004 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj OmeN tarafından 11 Aralık 2004 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bende undead olup yaninza damlayayim omen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 tabiki bekleriz valla, oyuna girince add friend kısmından omen i ayda digerlerini ekle konusur kaynasırız hemen :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ya beyler çıldırıcam harbi şu 3. stepte 7. şeye ne girersem giriyim kabul etmiyor ari nin yazdığı şeyi copy paste de yapamıyorum çünkü forumda kod formatında çince değil... lütfen biri özel mesaj atabilirmi oraya sanırım zip kodu girmem gerek çincemi giricem yoksa bi sayımı giricem ne yapıcam detaylı bir şekilde buraya yazar yada özel mesaj atarsa çok minnettar kalıcam...[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 yaa ben ve bi kac arkadasim oyudnayiz ama bende felaket bi lag var ama bursada oynayan bi ark var ona sordugumda pingim en fazla 1000 oluyor dior bende ise su an tam olarak 20846 neden dir bu acaba bi fikri olan varm1 ikimizde de adls 256 var .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 hatlarda genel bir yoğunlaşma var[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 lagsız sıkıntısız WOW un keyfi BURSA da :P (800 -1000 ping hissedilmiyor bile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ama benle ayn1 baglant1ya dier ark 1m çat1r çat1r oynuyor su an , bense vendordan gorev dahi alam1yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ya ben copy/paste yaptım oldu dene sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 tamam hallettim arkadaşlar ilgilendiğiniz için sağolun.[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bu saatlerde boyle yogunluk var kimine iyi ping kimine kotu ping veriyor haftaici sabah veya gece daha iyi sonuc verir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 iste bahsettigim ark bu adam oynuyor bense sadece atesin basinda oturmus lagin gececegi ani bekliyorum... offf offfffffffff o kadarda sevindik oyuna girdik die , gel görki sevincimizi kursagimizda kaldi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Yahu nerden çekeceğiz, bir arkadaş torret linki vermiş ama bozuk.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Yok sanırım şu sıralarki kötü ping serverların kalabalıklaşmasından herhalde. Yurttan T1 (aka deli gibi bağlantı) ile bağlanıyorum, beni bile etkiledi. Yoksa gece yarısı 10 dakika falan yeşil latency ile oynadım.. Dedim bu yeşil renk de ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Yahu beyler ben beceremedim login çıkıyor alabilen varsa fazla yada alabilecek var mı bana biri bir acc verse beceremedim. :([signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 sorun türkiye'de o zaman. ben almanya'dan 700 civarı pingle oynuyorum çok büyük bir oranla. çok az hissediliyor lag. arada hissediyorum, hissetmeye başladığımda 1000'in üstüne çıkmış olduğunu görüyorum. 600-700 fıstık gibi (bende en azından).[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ya meselede orda ark ile ayni serverde ve ayn1 baglantiya sahibiz ama o rahat rahat oynarken ben 15k pingin alt1n1 görmüyom çakili 20k ping veriyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bende ikinci patch i yüklüyor insallah sorun cikmaz - Removed time zone tabs from realm list for U.S., all servers now appear in one lis - This patch upgrades World of Warcraft from version 1.1.0.4044 to version 1.1.1.4062. - This patch upgrades World of Warcraft from version 1.1.1.4062 to version 1.1.2.4115. simdide acc yemiyor delo olacam ensen bende bu oldu version 1.1.2.4115 sizdedimi ayni [Bu mesaj Skroce tarafından 11 Aralık 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ulan Linderoth da olmasa account felan alcamız yok helal valla.Sen bir numarasın.Oh be sonunda oyunu oynuyabiliyom.Amerikadan sonna bakalım koreli allince lar nasıl ezecem hepsini.Yaşasın Horde.Baya bir elf katletmişdim sıra korelilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 @Skroce: patch'ten sonre realmlist us'ye dönüyor. onu tekrar kore yapıp kaydetmen lazım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 @Mirage abicim nerdesin yoksun ben kasiyorum allahim allahim ne zevkli msn gel oyuna gel hatta saza ve söze gel off yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 archon - human mage. server name e göre sıralandığında, pvp serverları arasındaki ilk serverdayım. population'ı low.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar