Cheronimo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ben Sphere 55i yi Kuruyorum Client 2.0.3 ü Kullanıyorum Color 0bb7 falan Kullanamıyorum Nedenini Bilen varsa Yardımcı Olabilirmisiniz... Bilmemek ayıp Değil öğrenmemek Ayıp... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Hues.mul dosyandan dolayidir.Rare renkleri olan Hues.mul bulup indir düzelir.Normal Hues.mul le o renkleri goremezsin.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheronimo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bana Düzgün tam olarak Hues.mul dosyası gönderebilecek olan varmı arkadaşlar... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emillia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Eğer elinde nebula client zipi bulunuyorsa burda hues var onun uzantısını .mul olarak yaparsan client 2.0.3 ü açtığında istediğin 0bb7 gibi renkleri görürsün. [bold: bir yeri ozellikle belirtmek icin kullandigimiz nezih arac, tum yaziyi degil -bag] [Bu mesaj Emillia tarafından 05 Ocak 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Baggio tarafından 05 Ocak 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 herhangi bir serverin hues.xxx ini hues.mul yapıp kullan :)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.