LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=PFCnJ-R33jw isveçli Analog Sweden adlı bir şirket Vangelis'in Blade Runner soundtrack'ini bestelediği ve kayıt ettiği synthesizer'ı bulup filmden esinlenerek yeni bir parça hazırlamışlar. Çok tutunca indigogo project ile albüm yapmaya karar vermişler. Her parça için 2013 aralıka bitmiş indigogo kampanyası, albümü de bitirmişler bu arada, ben yeni farkettim. Hemen Analog Sweden'ın sayfasından pre-order ettim. Parçaları şurdan dinleyebilirsiniz. https://soundcloud.com/analogsweden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Albüm download'a sunuldu, 5.5 Euro'ya falan denk geliyor. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 gerge koş tahtında göz dikmiş lath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 15tl çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ne kadar iyiymiş yahu. keşke önceden haberim olsaymış. (tu)(tu) ıslak rüya gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Şu an dinleyemiyorum da tarz ne, Deus Ex tarzı cyberpunk müziği hayalime ulaşabilcek miyim bununla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 bilemiyorum deus ex'den çok farklı. cyberpunk ikinci planda gibi duruyor retro olduğu için. saf synth müziği. biraz da film noir olduğundan oraya kayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Oha süpermiş, anca dinleyebildim. Baya bi gideri var. Yalnız ben kendi sorduğum sorunun anlamsızlığına hayret ettim, Blade Runner tarzı denmiş zaten ne Deus Ex'i sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 LathspeLL said: Albüm download'a sunuldu, 5.5 Euro'ya falan denk geliyor. Tavsiye ederim. Topiği açan ellerine sağlık. Yapanların da aynı şekilde. Tam istediğim şey bu. Ayıp olmazsa soracağım hangi formatta geliyor albüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Civcivhead said: LathspeLL said: Albüm download'a sunuldu, 5.5 Euro'ya falan denk geliyor. Tavsiye ederim. Topiği açan ellerine sağlık. Yapanların da aynı şekilde. Tam istediğim şey bu. Ayıp olmazsa soracağım hangi formatta geliyor albüm? Mp3 320 kbit ve FLAC 24bit/44.1 olarak geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Jean michelle jarre gibi girdi Guzel bisiler cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 vangelis'den blade-runner müziği çıkması mı toto'dan dune müziği çıkması mı daha ilginç diye düşünüyorum karar veremedim sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Bu arada ben bunu aldım ama download için hiçbi bilgi vermedi bana. June'da yolluyoz kankuts demiş ama bilemedim, adamlara mail atmadan bi burda sorayım dedim. Nası olcak bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Editleyemiyorum haliyle ama yazayım, bugün mailla geldi linkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar