Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Selam arkadaşlar bir kaç sorum olacak Malumunuz Jetta marka bir aracım var ve dün başıma gelen bir olayı sizinle paylaşayım dedim Dün araçla giderken vites geçişlerinde alttan tak tak tak vuruntu sesi geldi ancak aracın vites geçişlerinde herhangi bir sıkıntı yaşamadım şimdi sorum şu olacak ; Bu yaşadığım olay kavrama problemi mi yoksa mekatronik mi birde yağ azalmış olabilirmi ? Kontrol imkanımız varmı ? Cevaplarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 cok bisey degil sadece sanzimanin tumden dagilma riski var simdi gibip yaptirirsan max 500-2000 tl arasi tutar sanayide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 kavrama değil mekatroniktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 ginaly said: kavrama değil mekatroniktir. neden mekatronik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Selam, Araç <2012 ise cevap vermeyelim... söz dünlemedi çünkü :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 etme eyleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Araban garantideyse hemen servise sok değiştirsinler. Sonrada üçe beşe bakma sat. Eğer garantisi bittiyse tahminen 4500-5000 gibidir fiyat çıkar, o yüzden servise sokmadan, arabaya binip dahada kötü yapmadan 5 bin eksiğine sat kurtul. Sorun mekatronik yüzde 99. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Duyduğum kadarıyla olay mekatronikse zaten DSG nin kronik sorunu ve 15k-18k arası değişiyomuş. Meblağ değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Selam, Az evvel ulaştığım bir metni paylaşıyorum. said: Daire:13 Tarih:2014 Esas No:2014/15796 Karar No:2014/15538 Kaynak:Mod.paramecium İlgili Maddeler:6073 sk m.20 İlgili Kavramlar:Katibim'in araç alımı Dava ve Karar: DSG kullanıcıları arasındaki problemden doğan maddi külfetle ilgili davanın yapılan yargılanması sonunda ilamda yazılı nedenlerden dolayı davanın kısmen kabulüne kısmen reddine yönelik olarak verilen hükmün süresi içinde şikayet sahibinin temyizi üzerine dosya incelendi gereği konuşulup düşünüldü. Sonuç: Dosyadaki yazılara, kararın dayandığı delillerle yasaya uygun gerektirici nedenlere, delillerin takdirinde bir isabetsizlik bulunmamasına ve özellikle kendisinden önceki kullanıcıların şikayetlerine kulak tıkayarak bölüm moderatörünün de dâhil olduğu bir grub kullanıcının uyarılarını hiçe saymasından ötürü yerinde olmayan bütün temyiz itirazlarının reddi ile usul ve yasaya uygun olan hükmün ONANMASINA, 6.000,00 TL. den aşağı tamir ücreti olmamak kaydıyla DSG tamir bedelinin ve doğacak tüm işçilik bedellerinin şikayetçi taraftan alınmasına, şikayetçi taraf olan Katibim'in bir daha direksiyon başına geçmeyecek şekilde ehliyetinin alınmasına, 30.05.2014 gününde oybirliği ile karar verildi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 ben kararımda direniyorum hakim bey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 ya ayrıca niye jetta niye vw niye doğuş oto? 3lü combo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 jetta 3'lüyü bozar. Doğuş tekel olduğu için bişey yapamaz adam, almak istiyosa alıcak. Ama yeni nesil olmayan dsg şanzıman almak kendi hatası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Ya arkadaşlar bu dsg fault olayı bilgisayarda gözükmez mi Bende hiçbişey yok ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Mekanik arızaysa vcds üzerinden görülmez. VCDS ile algılanabilmesi için sensörler tarafından kontrol edilen bi parametre olması lazım. Mesela şanzıman yağ sıcaklığı ile ilgili bi problem olmuş olsa hata olarak loglanır. Ya da ne bileyim max rpm aşıldı hatası yine loglara girer. Ama rulmanı bilmemne olmuş dişlisi pörtlemiş, bunları vcds ile tespit edemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 abi şimdi düşünüyorum da mekatronik bir arıza olsa araç vites geçmez yada geçtiği vitesten aşağı düşmez Benim sıkıntım vites geçişlerinde değil mesela erel otomotive sorduğumda aldığım yanıtlar ; Son gazı köklediğimde vites geçişleri tak tak vuruyor ? - normal çünkü maksimum torkta dişler çevirme kuvvetini artırdığından geçişler sesli olabiliyor -Araç ilk kalkışta ve 1. viteste yavaşlamada hafif titreme yapıyor ? -Şanzıman yağı ile ilgili bir sıkıntı olabilir kavrama problemi için henüz net bir bilgi değil Bunlar benim şikayetlerim onun harici yok vites geçişleri sorunsuz hiçbir ses yok S modunda gayet iyi ivmeleniyor Bugün farkettim gazı köklediğimde geç algılıyor yokuşlarda olsun düz yolda olsun Onun da cevabı düz şanzıman performansı beklemeyin gaz önce motora sonra beyinden şanzımana gittiği için bir süre gaz yemiyo hissi duymanız normal dedi - Ha bu arada benimki 6 ileri ıslak tip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Dsg de eski yeni nesil farkı yok,kaç bine çıktığını yazarsın buraya. 6k dan fazla verme sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Gaz yemiyo dedigin turbolag olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Bide gaz once motora sonra beyne gidiyo ne ya. Gaz pedali konum sensoru bilgiyi ecu ya gonderir, motora yakit ve hava ona gore gider. Vites dusurme olayi da gazi koklediginde kick diwn switch devreye girer ve vites duser. Bulundugun vitese ve devre gore 1 ya da 2 vites duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 paramecium said: Selam, Araç <2012 ise cevap vermeyelim... söz dünlemedi çünkü :D Saygılar. Şunu demeye gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar