reyou Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Hhzct4baE3A http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/194116/sen-niye-bir-kurum-icin-kul-kole-oluyorsun-ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 bi reklam sirketinde calisti diye butun hindistani cozmus, aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 endonezya, malezya, sri lanka falan oralarda hangi design processi uygulamış acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 ne kadar les ulke varsa gitmis asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 o gittiği her ülkeden kovuldu mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 istanbul dışında iş bulamıyoz biz neyin kafasını yaşıyo bu arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 tbc wowunda enchantingle para kasarken yaptığım taktiği kullanmış adam. shattrath ve orgrimmar'da dakikada 10 kişiyi inspectleyip, enchanti olmayan parçalarını tespit edip, adama makul fiyatı whispliyodum trade'den yazmak yerine. bu şekilde geçirilen yarım saatte ciddi meblağlar kazanıyodum. üstüne harikulade iletişim becerilerim sayesinde bir çoğu flist'e ekliyor ve daha sonra yeniden talep ediyordu. evet, çok boş işlerle uğraşıyodum o zamanlar. wow, dota falan oynamak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Bunun gibi kurumsal şirketlerden istifa edip tamamen farklı rotalara düşenler var. Gene bu adam işini sürdürerek gezmeyi başarmış, ilham verici bir hikaye ama herkes bu kadar şanslı olmayabilir. Kurumlar konusunda değindiği bazı noktalarda doğru sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 1400 başvurudan 6 tanesine geri dönüş yapmışlar zaten, adam epey mesai harcamış bu işe, şans kadar adamın kendi emeği de çok büyük gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar