Jump to content
Paticik Patreon - Birlikte Siteyi Açık Tutalım ×
Paticik Forumları

formula1 istanbul grandprix inde görev almak isteyenler

forgiver

Öne çıkan mesajlar

buradan başvurabilirler
banada ark. söylemişti, birde eminönündeki istanbul ticaret odasından başvuru yapılabiliniyomuş
anladığım kadarıyla biraz geç kalmış olma ihtimalimiz var ama gineden şansımızı denemek lazım
walla ben kim sallar bilemiyorum ama, pit-girls genel organizatörlüğü ve güvenlik araçı şöförü yaparlarsa baya makbule geçer :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blizzard_IcedEye, 04 Ocak 2005 18:19 tarihinde demiş ki:
ordaki herhangi bir görev bile insan yeter o kulağı mahveden sesi duymak yeter!

abi sonuna kadar katılıyorum ben zaten f1 i evden izleme taraftarıyım nasılsa tv den sahanın her yerini görüyorum[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dingaer, 05 Ocak 2005 10:20 tarihinde demiş ki:
said:
Blizzard_IcedEye, 04 Ocak 2005 18:19 tarihinde demiş ki:
ordaki herhangi bir görev bile insan yeter o kulağı mahveden sesi duymak yeter!

abi sonuna kadar katılıyorum ben zaten f1 i evden izleme taraftarıyım nasılsa tv den sahanın her yerini görüyorum

Alıntı yapmışsın. Katılıyorum demişsin ancak söylediğin şey alakasız. Ben mi anlayamıyorum yoksa sen mi bi garipsin. Hyr sorun bendeyse gidip biraz daha yatıcam.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i]
kalhiae
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...