forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 buradan başvurabilirler banada ark. söylemişti, birde eminönündeki istanbul ticaret odasından başvuru yapılabiliniyomuş anladığım kadarıyla biraz geç kalmış olma ihtimalimiz var ama gineden şansımızı denemek lazım walla ben kim sallar bilemiyorum ama, pit-girls genel organizatörlüğü ve güvenlik araçı şöförü yaparlarsa baya makbule geçer :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Guvenlik aracinin surucusunun ulkeyle alakasi yok bildigim kadariyla, F1 yonetimi belirliyor senelik.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ordaki herhangi bir görev bile insan yeter o kulağı mahveden sesi duymak yeter![signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Safety car pilotlarınıda federasyon belirliyo.Önceden belirlenmiş durumların içinde o[signature][hline]öttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Baggio, 04 Ocak 2005 18:15 tarihinde demiş ki: Guvenlik aracinin surucusunun ulkeyle alakasi yok bildigim kadariyla, F1 yonetimi belirliyor senelik. zaten ölesine yazmıştım pit-stop alanındaki tuvaletleri bile temizletseler kabul :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 başvurdum[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Aynen, üstün italyancam(!) sayesinde alırlar inşallah:-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ya ben lastik yerine de dururum[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 "Ne yaptın ki Pistte?" "Takımda benzinciydim, Schumacher e PompaLadım" :-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 abi bi mendil alır mısınız? yada nokya araç kiti satarım adamlara[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ben de başvurdum[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Blizzard_IcedEye, 04 Ocak 2005 18:19 tarihinde demiş ki: ordaki herhangi bir görev bile insan yeter o kulağı mahveden sesi duymak yeter! abi sonuna kadar katılıyorum ben zaten f1 i evden izleme taraftarıyım nasılsa tv den sahanın her yerini görüyorum[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 adamlar iizn versınler tek lastıgı agzımla şişiriyim 2 sanıye de :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Dingaer, 05 Ocak 2005 10:20 tarihinde demiş ki: said: Blizzard_IcedEye, 04 Ocak 2005 18:19 tarihinde demiş ki: ordaki herhangi bir görev bile insan yeter o kulağı mahveden sesi duymak yeter! abi sonuna kadar katılıyorum ben zaten f1 i evden izleme taraftarıyım nasılsa tv den sahanın her yerini görüyorum Alıntı yapmışsın. Katılıyorum demişsin ancak söylediğin şey alakasız. Ben mi anlayamıyorum yoksa sen mi bi garipsin. Hyr sorun bendeyse gidip biraz daha yatıcam.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ben de katıldım seçilmeyeceğimi bilerek ama olsun gene de gidecem seyredicem[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Dela mendil satıcak, yeri hazır =) hehe[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü [Bu mesaj Penthesilea tarafından 05 Ocak 2005 12:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: fordcus, 05 Ocak 2005 12:01 tarihinde demiş ki: Alıntı yapmışsın. Katılıyorum demişsin ancak söylediğin şey alakasız. Ben mi anlayamıyorum yoksa sen mi bi garipsin. Hyr sorun bendeyse gidip biraz daha yatıcam. yalnız değilsin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Dingaer, 05 Ocak 2005 10:20 tarihinde demiş ki: ben zaten f1 i evden izleme taraftarıyım nasılsa tv den sahanın her yerini görüyorum Gollerin de tekrari oluyor hem, dimi?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ulan adam bi yanlış yazmış diye amma üzerine gitmişsiniz :) Biraz kassanız anlıcanız adamın söylediği şeyi. Evde televizyonun sesini açmayı deneyin bakalım arabaların sesi geliyomu.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar