songsteel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 aga deu sıkıntı diyolar yok yol problem okul problem falan bide bologna muhabbeti var kocaeliyle akdenizde direk avrupa birliginde geçerli diplomamı ne veriyomuş var bi olayı ama çözemedim avrupa birligi sistemiymiş bologna
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 şaka lan gelme zaten manyak mısın, buca da çürüme boş yere
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 gel bizim okulda jeoloji oku, çalışkan olursan yüksek maaşlı işin garanti
songsteel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 itü jeoloji bile tutuyor sırf celal şengörden ders almak için yazılır ama o kadar idealist #yolo değilim http://www.youtube.com/watch?v=NVKja1Je0Eo
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 songsteel said: "Tatar Ramazan" said: Yıldız teknikle Akdeniz bir mi ya master değil sifu olsan yine kar etmez. ayrıca bu kafada yıldız teknik makina kazanman bence imkansız zaten o yüzden sal gitsin sdf git bi puanına bak ytü makinenin eskisi gibi değil artık Yıldız'ın 2.öğretimi bu sene kapandı. Kontenjan önceden 500 olduğu için puanı düşük görünüyor. Onu da azaltmaya kasıyorlar. Yurt dışına çıkamazsan, olur Türkiye'de iş bakarsan, iş veren firmaların kariyer sitelerinde doğrudan okul ismi yazdığı gördüğünde, çok geç olur. İstisna durumlar var ama, alınacak 10 kişilik mühendis kadrosu olduğunda, 10000 mühendis başvurduğu için IK elemanları, ne kadar saçma olsa da, torpilden sonra tabii ki, bilgine bakmadan okula göre eleme yapabiliyorlar. Benim başvuru yaptığım zamanlarda ilarında direkt Boğaziçi, İTÜ, ODTÜ, YTÜ, Kocaeli diye yazıyordu adamlar. Üniversiteden alacağın bilgi direkt seninle alakalı olay. Ama YTÜ'nün en başarılı hocalarının toplandığı bölüm doğrudan Makine. Akdeniz ile karşılaştırma bile. edit: Bologna sürecini tamamlamayan okul kalmadı nerdeyse. RTE Üniversitesi bile geçmiştir.
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 bir sonraki konu yatay geçiş le ilgili olur muhtemelen
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 ondan sonra da, bu ortalamayla avrupada nerde okurum.
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Erasmus'a ortalamam yetmiyor, Work & Travel'a başvursam mı?
songsteel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Deathblade said: songsteel said: "Tatar Ramazan" said: Yıldız teknikle Akdeniz bir mi ya master değil sifu olsan yine kar etmez. ayrıca bu kafada yıldız teknik makina kazanman bence imkansız zaten o yüzden sal gitsin sdf git bi puanına bak ytü makinenin eskisi gibi değil artık Yıldız'ın 2.öğretimi bu sene kapandı. Kontenjan önceden 500 olduğu için puanı düşük görünüyor. Onu da azaltmaya kasıyorlar. Yurt dışına çıkamazsan, olur Türkiye'de iş bakarsan, iş veren firmaların kariyer sitelerinde doğrudan okul ismi yazdığı gördüğünde, çok geç olur. İstisna durumlar var ama, alınacak 10 kişilik mühendis kadrosu olduğunda, 10000 mühendis başvurduğu için IK elemanları, ne kadar saçma olsa da, torpilden sonra tabii ki, bilgine bakmadan okula göre eleme yapabiliyorlar. Benim başvuru yaptığım zamanlarda ilarında direkt Boğaziçi, İTÜ, ODTÜ, YTÜ, Kocaeli diye yazıyordu adamlar. Üniversiteden alacağın bilgi direkt seninle alakalı olay. Ama YTÜ'nün en başarılı hocalarının toplandığı bölüm doğrudan Makine. Akdeniz ile karşılaştırma bile. edit: Bologna sürecini tamamlamayan okul kalmadı nerdeyse. RTE Üniversitesi bile geçmiştir. teşekkürler. kocaeli elektrik yazacağım o zaman büyük ihtimalle. ytü nün ikinci öğretimi kapadığını bilmiyordum. bütün bölümler mi kapadı?
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Ahahahaha dur. Bu sene kapanmamış olabilir sınava gireceksen, seneye kapatıyor olabilirler. Kontrol et öncelikle, hayatını karartmayım. edit: Ha zaten mühendis olmak isteyerekten yeterince karartıyorsun o da ayrı konu ama sdfdfssdfs. edit2: Bilmiyorum, sadece makina 2.öğretim benim dediğim. Diğerleri duruyor olabilir.
songsteel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 sorun değil hedef zaten türkiye'de kalmamak,iyi bi okuldan mezun olup burada iyi bir işte çalışmak değil. dışarıda kötü bir iştede çalışabilirim problem yok o konuda.önemli olan o çıkışı sağlamak burs bulmak falan .
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 simdi git o zaman yurtdisina, uni niye okuyosun.
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 6 sene sonra 'bi bayındırlığa kapağı atsam varya offff!!' demezse bende bi şey bilmiyorum lan
songsteel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 aquila said: simdi git o zaman yurtdisina, uni niye okuyosun. imkan yok para yok ne bok yiyeceğim her gideni almıyorlar öyle
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 ortalamaya bakan mı kaldı ya rankingde değilseniz bile belirtmeye gerek yok pek.
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Yurt dışında bir halt yok. Ankara falan Londra'dan daha güzel. Kayseri de kendi çapında bir Amsterdam. Sakarya'dan bahsetmiyorum bile.
songsteel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 peki şöyle diyelim boktan üniden iyi ranking mi daha iyi iyi üniversiteden rankingsiz mezun olmak mı aynı boka geliyor. bana söylenen dediğim gibi adamlar itü ytü hakkarı üni aynı bok kabul ediyor.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 oyle kabul eden bir okula ben gitmezdim sahsen.
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 y.dışı diyorsan yabancı dili önemli. ona dikkat et gerisi tatava. sen çalış puanı yüksek tut gidersin her türlü bi yere.
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 yüksek lisans vs. olsun binlerce adam başvuruyosa ön kriter olarak ortalamaya bakıyolar, eliyolar yani
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 2 tane yüksek lisans yaptım biri de ortalamna sormadı.
Öne çıkan mesajlar