moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 bi de zenci forvet revaçta şimdi dünyanın her yerinde.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Sow zaten 14m-18m aralığındaydı hep biz düşeş kaptık, Emenike de 10-12m bandındaydı ve worldcupla sükse yaptı 18m-20m oldu, zaten yaşları da iyi. Ben isterim ki hiç satılmasınlar tutmuş adamlar, yerine adam bulmak hep risk yok menajer parası yok imza parası...
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Bruma dediğiniz adamdan G.Amerikada her mahallede var, adamda beyin futbol zekası yok bikere. Salih ise ailenin akıl küpü, Alex gibi Zidane gibi Kaka gibi fantastik bir oyun zekası ve tekniği var, fiziği gelişince dünya yıldızı olacak, ondan alıyorlar zaten 40a satmak için, Romanın olayı bu.
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 bence de satmamak lazım. yerine koymak için 40mden fazla harcıyoruz sonra. bu ikisinin üstüne webonun satılmasını zaten hiç istemiyorum. bu kadar muhteşem bir yedek bulamazsın ki oran olarak en çok maç/gol yapan adamlardan olabilir. yedekte oturur küsmez, hep maksimum etki vs.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Sow cidden Fener için tarihinin piyangosu olabilir. Prone dediler, vurun bunu kurtulsun acılarından dediler adam için herif geldi yeniden dirildi. Her şekilde 15 eder, oynadığı sürece kattıklarının yanında 15 bonserviste mükemmel bir miktar olur. Emenike'nin de her şekilde 10-15 arası var. TR den 15 üstü pek adam gitmez bana kalırsa da o rakamlarda gayet iyi. Ayrıca Emenike nerelerden nasıl bulundu. Kasılırsa bulurlar. Musa Muhammed'i buldu işte BJK, allah nazardan saklasın iyi gidiyor. Herif bir sonraki turnuvada Nijerya A takımında da olacak. TR de patlamasın diye Belçika'ya da kiralayacak komple BJK onu vs. Fener falan da bu ayarda adamlar deneyebilir.
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Salih giderek en iyisini yaptı. Ama zor bir lige gitti çok çalışması lazım.
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 DarKRideR said: Sow cidden Fener için tarihinin piyangosu olabilir. Prone dediler, vurun bunu kurtulsun acılarından dediler adam için herif geldi yeniden dirildi. Her şekilde 15 eder, oynadığı sürece kattıklarının yanında 15 bonserviste mükemmel bir miktar olur. Emenike'nin de her şekilde 10-15 arası var. TR den 15 üstü pek adam gitmez bana kalırsa da o rakamlarda gayet iyi. Ayrıca Emenike nerelerden nasıl bulundu. Kasılırsa bulurlar. Musa Muhammed'i buldu işte BJK, allah nazardan saklasın iyi gidiyor. Herif bir sonraki turnuvada Nijerya A takımında da olacak. TR de patlamasın diye Belçika'ya da kiralayacak komple BJK onu vs. Fener falan da bu ayarda adamlar deneyebilir. abi nijerya'da çok fena oyuncular var. ahmed musa var mesela fenerbahçe ilgileniyordu bir ara, türkiye'de çok iş yapacak bir adam. bizim ligde yeteri kadar sprinter yok bana sorarsan.
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 serjuhan said: Yalnız ilginç bir durum var. Neredeyse hiç oynamayan bir adama 4.750k kiralama bedeli verilmesi garip geldi. Belki komplo teorisi ama kulübe bir şekilde para pompalanmaya çalışılıyor gibi geldi. Bir söylenti daha geldi kulağıma eğer doğruysa çok net şemsiye açılacak demektir. Söylentiye gelince Emenike ve Sow'un toplam 30-40'a okutulacağını duydum. Ama NŞAda bu paralar edemeyeceğinden dolayı eğer bu duyduğum da gerçekleşirse durum benim için çok net olacak. Bunun haricinde umarım Salih kendini geliştirir. Onun için iyi bir fırsat, yoksa burada çürüyüp gidecekti. :D Emenike ve Sow 40m eder, salihi de tum alt yas gruplari milli maclarda izlemek mumkun. Adam eksiltmesi, ileri geri pas trafigi. Onun ayarinda o yaslarda futbolcu zor sayarsin. Bruma vs denmis ama, bruma ortalama bir zenci topçudan fazlasi degil. Olmayacak da. Rüzgarin oglu diye bosuna gazliyorsunuz. Durumu ortada, daha formayi bile kapamadi hocasindan. Bir de sakatlik girdi zaten isin icine, iyice cop oldu. Ote yandan salihin altyapilarda yaptigi sukse, transfer olacagi zaman buyuk takimlarin pesinden kosmasi + turk pasaportu tasimasi en buyuk artilari.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Salih'in de yaş gruplarındaki diğer çocuklara göre çok tembel olduğu söyleniyor. Çalışma olayı biraz sıkıntılı vs. deniyor. Bu yüzden gelişimi geri kaldı, Buca'dan üstüne koyamadı vs. yorumları vardı. Bir de fiziği inanılmaz zayıf, öncelikle onu da geliştirmesi gerekiyor. Bu iki yönde gelişme kat ederse zaten parlar. Eksiği yok diğer konularda, bazı yönlerinde fazlası bile var.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 salih gitmekte mantıklı karar vermiş. kalsaydı bi bok olmazdı. şimdi 2. arda turan olabilir avrupa'da zamanla. çünkü burda formayı kaptığı an futbol kariyeti bitecekti. artık şu ara sıra çıkan genç yetenekli veletleri gram futbol oynamadan zengin playboy yapmaktan vazgeçmek lazım. gönder gitsin hepsini. avrupa'da ne kadar çok türk oynarsa milli takım için daha iyidir. artık biliyoruz türkiye'de yetenekli bir türk gencinin burda kaldığı sürece çok üst düzey futbolcu olması imkansız. kaldır yabancı kontenjanını gönder türkleri amk
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Yabancı kontenjanı kalksa Türkleri de göndermene gerek kalmaz ki asdfs
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 DarKRideR said: Salih'in de yaş gruplarındaki diğer çocuklara göre çok tembel olduğu söyleniyor. .nerde? . said: Çalışma olayı biraz sıkıntılı vs. deniyor..kim diyor? . said: Bu yüzden gelişimi geri kaldı, Buca'dan üstüne koyamadı vs. yorumları vardı. . alala? kaynak?
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Red said: salih gitmekte mantıklı karar vermiş. kalsaydı bi bok olmazdı. şimdi 2. arda turan olabilir avrupa'da zamanla. çünkü burda formayı kaptığı an futbol kariyeti bitecekti. artık şu ara sıra çıkan genç yetenekli veletleri gram futbol oynamadan zengin playboy yapmaktan vazgeçmek lazım. gönder gitsin hepsini. avrupa'da ne kadar çok türk oynarsa milli takım için daha iyidir. artık biliyoruz türkiye'de yetenekli bir türk gencinin burda kaldığı sürece çok üst düzey futbolcu olması imkansız. kaldır yabancı kontenjanını gönder türkleri amk Sunun uzerine pek bir sey soylenemez sagol abi. Bu arada salihin tembel oldugu tamamen kolpa, girmedigi kamp/fitness/kisisel calisma yok. Cocugun yakasini milli takimlar birakmiyor ki. Zaten Türkiye'de o yastaki oyunculara cok sabir ve sans verilmiyor. Hoca inat etse kulüp dur der, ikisi tamam dese bu sefer basin sokar itin gotune. Gece gezmeye ciktiydi sezon arasinda sanirim. Basin 'GENC SALIH GECE GEZMELERDE POMPALARDA HOHO' yazacak diye korktu cocuk saatlerce gece kulubunde disari cikamadi amk. En guzeli gitmekti en guzelini yapti.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Salih'in milli takım yaş grubu sanıyorum son yılların en fakir grubu olabilir. Yine de hücum gücü çok yüksek bir takım, TR alt yaş gruplarının aksine ciddi anlamda tam düzenli halı saha takımı havası var hücum kalitesi olarak. Orada Salih'in her şekilde yeri var. Gerçi normalde de var ve olacak. Bunun yanında 3 yıldır, Fener maçında yedekten girdiğinden beri ben bu adamı takip ediyorum. BJK'ye gelme sürecinde de sonrasında da şu forumda eminim Salih'i en çok takip eden adamımdır. Hani adamın varlığı ortada, kötü demiyoruz hiç ama malesef bazı gerçekler de ortada :( Hadi beni geçtik, Cemal Belgin'in yıllardır Salih ile ilgili takip yazıları var. Son 1 yıldır işte bunları demeye başladı. Kendisi Salih'i Buca'ya transferinden itibaren takip ettiğini söylemişti ve detaylı olarak anlatmıştı neleri eksik, neleri normalin çok üstünde vs.. İşte bu çalışmama olayını o bahsetmişti. Feyyaz da onun TD'liğini yapan hocalardan biriydi. O da benzer şeylerden bahsetmiş ama bunu takımında süre almamasına ve hevessiz oluşuna bağlamıştı. Süre aldıkça oyunu sevecek ve kendisi daha çok isteyip, daha iyi olacak vs. tarzı bir şey söylemişti röportajının birinde said: Ben yazarımız Cemal Belgin’in de kendi ekibi ile birlikte oyuncu izlediği U-20 Dünya Kupası’nı o ekip ile birlikte izledim. Salih üzerine yapılan bir sohbete de şahit oldum.Genç oyuncu yeteri kadar oynamadığı için Scoutlar tarafından çok izlenmemiş ama adından yeteneği ölçüsünde çokça bahsedildiği için U-20’de özellikle izlemeye alındı.Hemen şunu söyleyeyim Salih Uçan hiçbir Scout’tan geçerli not alamadı ve tabiri caizse üzeri çizildi. Turnuva sonrasında da Cemal Belgin bana daha ayrıntılı şekilde Salih’in problemlerini anlattı. En kestirmeden söylemek gerekirse Salih Uçan futbolu bilmiyor ve sadece ham bir yetenek olarak kalmış durumda. En büyük problemi ise oynadığı takımla, bu ister Fenerbahçe olsun ister Milli Takım, aynı frekansta olamaması. Oyunu okuması son derece zayıf. Takımın oyun planına bir türlü uyum sağlayamıyor. 21 yaşını sürmesine rağmen,16-17 yaşlarında gelişmelerini tamamlayıp takımlarının değişmez oyuncusu olmuş Thomas Müller, Götze, Reus, Draxler, Nuri Şahin ve daha adı sayılabilecek birçok oyuncu gibi gelişimini halâ tamamlamış değil. Bu yaşta bir oyuncu aslında çok daha ileri seviyede olmalıydı. Savunma yönü hiç yok. İngilizlerin tabiriyle sadece “hayalet savunma” yapıyor ve rakibin oynama alanında olmasına rağmen rahatsız etmiyor. Özellikle de savunma konusunda dünyaya ders verecek İtalya, Salih Uçan’ın oynayacağı en son ülke olur. Bu bağlamda Roma’nın Salih’i istemesi bana göre tamamıyla menajerlerin acaba olur mu çabalarından öte bir şey değil. Sonuç olarak “Takım, antrenör ve sistem üçlüsüne uyum sağlayacağı bir takım bulunursa, Salih’in başarılı olma şansı olabilir diyor Cemal Belgin, ama “o takım da Roma değil” diye de ekliyor. http://www.futbolarena.com/analiz/fenerbahce/130990/iste-salih-ucan-gercekleri.html Bu yazıda Feyyaz'ın görüşlerine de kısaca yer verilmiş. Ben onu bir blog da okumuştum da şimdi bulamadım. Cemal Belgin'in söylemlerinden de sadece "Roma olmaz, Roma'ya gidemez" tarzı söylemlerini reddedebiliriz. Hani geri kalan özellikleri ve özellikle savunmada olmayışı vs. bile doğru tespitler. Ha bir de oyunu okuyamamasının aksine oyunu okuyabiliyor ama yine aynı cümle içindeki "takım frekansını" yakalayamıyor olayı da daha yerinde bir tespit olabilir. Ben Milli takımlarda Fener de olduğundan daha çok izledim doğruyu söylemek gerekirse ve orada işte güzel bir pas atıyor ama ne takım arkadaşı hareketlenmişken ne de işte biri top isteyip kaçarken vs... Boşa harika pas veriyor, niye koşmadın vs. tavırlarına giriyor. Bu işte mental eksikliklerinden biri, geliştirilmez bir şey değil. Önemsiz bir nokta bana kalırsa ki bu oynadıkça gelişen bir şey zaten. Halı sahada bile aynı takımlar birkaç hafta üst üste oynayınca daha iyi paslaşmalar başlar vs... Savunma yönü inanılmaz eksik. Bunu hem milli takımda hem de Fener de gördük. Milli takımda zaten ofansif orta saha olarak oynatılıyordu. Arkasında Musa-Aytaç belirli zamanlarda Kaan Ayhan geçiyordu. Ofansif orta saha Salih için en ideal mevkii şuan ki haliyle ama Roma onu Pjanic'in yerine düşünüyor. İki yönü de mükemmel oynayan dünyada Box - to - box kavramının en iyi temsilcilerinden biri bana kalırsa. Hücumda Pjanic'ten bile iyi olur oynarsa da diğer yönde ne gördüler, ne hayal ettiler anlamıyorum. Ha zaten orada da gelişimini tamamlatırlarsa inanılmaz bir oyuncu olur. Oynadığı sürece ortalama üstü bir futbolcu hep olacak zaten de işte garip. Altınsay mesela BJK de Salih'i ofans, göbekte Oğuzhan ve yanında yabancı defansif oyuncu düşünüyordu, öyle anlatmıştı. Zaten bir çokları hep böyle düşünüyordu. Ama işte Roma farklı düşünüyor demek ki genelin aksine. Yeni Totti de kastırabilirler belki bilinmez asdf ama işte temelde Arda gibi gerçekten kastırıp, üstüne koyması ve gerçekten çok çalışması gerekiyor. Ben Salih'te mesela yıllardır tek tık gelişme görmedim. Gördüm diyen varsa da çıksın şu şu yönleri gelişti desin. Yok yani yok. Bireysel çalışmalara vs. katılıyor olması gelişmediği gerçeğini kapatmıyor. Bireysel gelişme diyorsak en alasını Olcan yaptı. Adam 25 yaşından sonra üstüne öyle bir koydu ki ülkedeki en iyi kanat oyuncularından biri oldu. Sağ açık, sağ bek, sol bek, sol açık hepsinde sırayla oynadı ve sol bek hariç hepsinde de gayet kaliteli performans sergiledi. Bu adam Avrupa'ya gitmeden başardı bunu, çalışmak ve işine özen göstermek budur. Yoksa Necip'te herkesten 3-4 kat fazla çalışıp, fazladan idmanlara katılıyor. Hatta Pektemek ile birlikte sporcu sağlığı merkezinde özel bakımlara vs. girip, vücut kasıyorlar vs... Ama işte Necip'in çıktığı zaman ki halinden tek bir adım ötesi yok. Zaten olay Salih'in burada kalırsa Necip olacak olması ile gidip en kötü Sergen-vari bir şey olarak 2 sene sonra geri dönecek olması arasında... İyi senaryonun en kötüsünde bile adam zaten lig standartlarının çok üst düzey oyuncu olup gelir. İnşallah en iyi senaryo olur, inşallah başarılı olur. 3 yıldır takip ediyorum, daha da ederim.
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Bu arada Bruma Salih'ten kötü denmiş. Bruma'yı mı dünya üzerinde daha çok tanıyan takip eden takım vardı Salih'i mi abi Bruma'yı aldığımızda? Sakatlık talihsiz oldu bana kalırsa ama karşılaştırılabilecek iki oyuncu değil.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Dark olm zaten bi siz biliyonuz oturduğunuz yerden, İtalyanın en cimri takımlarından biri ve elemanları bilmiyor. ondan 15m euroyu gözden çıkardılar tembel bir velet için. git koltuk al lan bırak şimdi bloglardan okuyup okuyup wot yazmayı.
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Theridone said: serjuhan said: Yalnız ilginç bir durum var. Neredeyse hiç oynamayan bir adama 4.750k kiralama bedeli verilmesi garip geldi. Belki komplo teorisi ama kulübe bir şekilde para pompalanmaya çalışılıyor gibi geldi. Bir söylenti daha geldi kulağıma eğer doğruysa çok net şemsiye açılacak demektir. Söylentiye gelince Emenike ve Sow'un toplam 30-40'a okutulacağını duydum. Ama NŞAda bu paralar edemeyeceğinden dolayı eğer bu duyduğum da gerçekleşirse durum benim için çok net olacak. Bunun haricinde umarım Salih kendini geliştirir. Onun için iyi bir fırsat, yoksa burada çürüyüp gidecekti. :D Emenike ve Sow 40m eder, salihi de tum alt yas gruplari milli maclarda izlemek mumkun. Adam eksiltmesi, ileri geri pas trafigi. Onun ayarinda o yaslarda futbolcu zor sayarsin. Bruma vs denmis ama, bruma ortalama bir zenci topçudan fazlasi degil. Olmayacak da. Rüzgarin oglu diye bosuna gazliyorsunuz. Durumu ortada, daha formayi bile kapamadi hocasindan. Bir de sakatlik girdi zaten isin icine, iyice cop oldu. Ote yandan salihin altyapilarda yaptigi sukse, transfer olacagi zaman buyuk takimlarin pesinden kosmasi + turk pasaportu tasimasi en buyuk artilari. AHAHAHAHAHAHAHAHAA
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Bu arada Roma'nın orta saha da gayet iyi yahu nasıl olacak bilmiyorum.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Darkrider' yazdiklarin tamamen safsata ben sana soru sordum diye acmissin netten kasmissin yazi yazicam diye milli takimda falan izlemismis euheu bi kere cemal belgin kim ya? kemal belgin diye bi yazar var da cemal belgin kim.kim takar ? trt spikerlerinin 45milyon avroya transfer olmus adama yeni bi yildiz mi doguyor ne diyorsun omer urundul? dermis gibi hic biseyden haberin yok QTM gibi sadece paragraf doldurarak bos konusuyorsun madem insanlarin vaktini calmaya utanmiyorsun, bari kendine biraz saygin olsun arastir, kendini gelistir seviyorsan futbol yorumculugunu
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 salihin iyi olan bi yani varsa o da oyunu okuyabilmesi ya.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 fizban said: salihin iyi olan bi yani varsa o da oyunu okuyabilmesi ya. Abi bazı attığı paslar(yerine gitmeyenler bile) tam Alex kafası ya mest oluyordum resmen.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Fistan said: Darkrider' yazdiklarin tamamen safsata ben sana soru sordum diye acmissin netten kasmissin yazi yazicam diye milli takimda falan izlemismis euheu bi kere cemal belgin kim ya? kemal belgin diye bi yazar var da cemal belgin kim.kim takar ? trt spikerlerinin 45milyon avroya transfer olmus adama yeni bi yildiz mi doguyor ne diyorsun omer urundul? dermis gibi hic biseyden haberin yok QTM gibi sadece paragraf doldurarak bos konusuyorsun madem insanlarin vaktini calmaya utanmiyorsun, bari kendine biraz saygin olsun arastir, kendini gelistir seviyorsan futbol yorumculugunu hani katılırsın fikirlerime ya da katılmazsın da şöyle geri zekalıca suçlamalardan nefret ediyorum. Bir sikten anlamayıp başkalarının bir sikten anlamadığını yine aşağılıkça yazmak... Bir kere benim en büyük zevklerimden biri alt yaş turnuvalarını vs. takip etmek. Burada defalarca turnuva sırasında yazdığım yazılar var, oyuncular var. Onları bile görmeden böyle aptal aptal yazıyorsun. Yazdıklarımı sevmezsin, beni sevmezsin tamam da her bulduğun ortamda geri zekalı gibi saldırmak apayrı bir şey. Gerçi forumda bir ton adama yaptığın şey, artık seni herkes böyle kabul ediyor da neyse... Şurada bilip bilmeden her boka atlama artık, üç kuruş beynini bu tip şeylere harcama. Suç cevap veren de adam sayıp, verdiğin cevabı da beğenmiyor bir de netten toplamışsın diyor ya ...
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 bi fikrin olmadıgı için yazmıştım onu hala fikrime katılırsın katılmazdın diyosun hahah tanımam etmem niye sevmeyeyim boş konuşuyorsun boş bunu farkedince de hemen seviyeni belirleyip hakarete başlamışsın baksana
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 serjuhan said: Bu arada Roma'nın orta saha da gayet iyi yahu nasıl olacak bilmiyorum. Pjanic ya da Strootman'i daha da parlatıp satarlar sene sonunda, Salih de rotasyonda pişer 2015-16'da ilk 11 çıkar
Öne çıkan mesajlar