Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2014 Yaz Dönemi Genel Tarışma - 1

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

salih gecen sene cok kotuydu, cunku sezon basinda kamp yapamayip iki milli takim kampina birden katildi. o yasta bu bayagi etkiledi fiziki olarak salihi. ustune bir de maclarda firsat bulamayinca daha da kotu oldu.

bence satilsin, hem salih icin iyi. hem de 10m veriliyosa satilmali. ersun yanal'in oynatacagini dusunmuyorum. o yuzden gitse iyi olur. meireles, baroni, holmen falan hepsi gidecekse, emre'nin onune gececekse rotasyonda kalsin tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Baroni, Holmen gidiyor. Topal/zelçuk garanti dersek, diğer slot Emre/Alper/Meyreleş öne yakında Diego/Salih/Alper olacak gibi.
10m iyi para gibi dursa da bir Krasiç faciasında sadece bonserviste bukadar batırdık, 20 yaşında Alex zekasında tekniğinde Türk adam 10m'a bulunamaz başka yerden almaya kalksak. Umarım iyi bir yaz geçirip rotasyona sokulur Diegoyla.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi ki Alex'ten bi top çalmış. 4-5 kez izlettiler kısacık videoda. Bir Galatasaraylı olarak Salih'i çok beğeniyorum. Aklıyla, hırsı ve tutkusuyla oynayan müthiş bir yetenek. Keşke bu sene çürütmeselerdi yedek kulübesinde. O adamın vaadettiği potansiyel 10-12'yi de aşar.

Edit: Dünyanın en fail en yeto skillz videosunu size takdim ediyorum. İzleyin lütfen ahahah

Bruma-güya-skills

Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

Theridone said:

Hah son futbol cahili de geldigine gore asil videoyu koyabiliriz

http://www.youtube.com/watch?v=_Tp4Y4PIOyg

ya bırak allasen ahahahhaha

http://www.youtube.com/watch?v=w769Lm4Mzrc

salihle emre çolak'ı kıyasladığın için futbol cahilisin zaten.

salih dursun'la kıyasla istersen saçları benziyo hem ahahahah
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

Ortada bir yalanma yok ki, 2 senedir alıyoruz zaten bir halta yaradığı yoktu. ekstra bir masraftan başka bir şey değil.

bir tek kupa finaline ve süper kupa maçına geliyor zaten seyirciler. ne maddi olarak ne de manevi olarak bir getirisi yok kupanın 5 büyük takıma da.

ha anadolu takımı için güzeldir kupa bu haliyle, o ayrı.

Cons said:

Theridone said:

abi kusura bakmayın da, kimse s*kine sallamıyor artık kupayı valla.

AMA FETHİYESPOR LAN AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH

Theridone said:

Madcat said:

hepsini okumadim kupaya onem vermiyoruz diyen ezikler geldi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul’a gelen Roma kulübü yetkilileri sarı-lacivertli yöneticilere yaptıkları sunumda, Salih ile ilgili hedef ve beklentilerini anlattılar. Roma, yıldız oyuncuyu transfer ettiği taktirde doğrudan A takım kadrosuna almayacak.

İlk olarak 94-96 doğumlu futbolcuların bulunduğu B takımında oynatacak. Burada futbolcunun gelişimini tamamlaması, İtalyanca öğrenmesi ve ülkeye adapte olması sağlanacak.
Sosyal ağlarda paylaş

off silkelemişiz

Ekonomist Dergisi bu haftaki sayısında 'Türkiye'nin en güçlü 100 sosyal markası'nı belirledi. Sıralama da Fenerbahçe 12. Galatasaray ise 16. sırada yer aldı.12. sırada yer alan Fenerbahçe'nin 8 milyon 757 bin Facebook, 3 milyon 105 bin Twitter takipçisi bulunurken, 16. sırada yer alan Galatasaray'ın 11milyon 330 bin Facebook, 3 milyon 780 bin Twitter takipçisi bulunuyor. Jurinin yaptığı puanlamada Sarı-Kırmızılı takım 73.06 puan, Sarı-Lacivertli ekip ise 75.42 puan aldı.

Fenerbahçe

2014 sırası: 12

Facebook takipçisi: 8757520

Twitter takipçisi: 3105170

Galatasaray

2014 sırası: 16

Facebook takipçisi: 11330290

Twitter takipçisi: 3780610

her dalda şampiyon!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...