Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2014 Yaz Dönemi Genel Tarışma - 1

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

serjuhan said:

Abi valla alakası yok realist olun yahu az.

Adidas Nike zaten hayvan gibi ürün satıyor takım taraftarlarına. Onların pek bi kaybı yok nası olsa taraftar yine destekliyor hiç sallamıyor şike mike.

Zaten yabancı sponsoru direk eledim. Yerli sponsorlardan dediğin gibi esasında Ferit Merit topa girebilir ama neden girmedi onu da anlamadım.

Mali durum olarak cidden biz de bokuz Fener de bok Beşiktaş da bok. Bunların arasında şu an için neredeyse fark yok hepsi boğazına kadar borç içinde.

abi sponsorluk olayı öyle işlemiyo çok yanlış bakıyosun. fenerbahçe 4.lige düşsse yine sponsorun kralını bulur. bu gs,bjk içnide geçerli.
Sosyal ağlarda paylaş

inanıyorum abi. o kadar zor bir şey değil.

5 milyon dolar civarı para ya alıyolar ya alamıyolar. o civar bir şey. bunlar kaç milyon dolarlık şirketler, marka değeri çok yüksek fb,gs,bjknin.onu geçtim milyonlarca taraftarı var. bunlar formayı giyiyo, geziyo, fotoğraf çekiyo yayıyo hep reklamı. yine onu geçtim her reyting malzemesi olayda yine öne çıkıyosun. bu takımlarda bitmez abi sana vereceği kazanç. inanılmaz bi prestij sağlıyo sana bu isimler.

bu takımlara sponsor olmak için en az 20-25 milyon dolar verilmesi gerek aslında. fb buna isyan etti. yakında büyük ihtimalle galatasaray da edecektir.oha eder mi o kadar diyeceksin ama bu sponsorluk fiyatlarını yurtdışı üzerinden hesaplama, türkiyenin taraftar dinamiği diğerlerinden çok farklı. manyaklık burada bu takımlara gösterilen sevgi, ilgi.

bugün tek bir selçuk inan o kadar para alıyo. bugün sadece diegoyu aldıgında o kadar imza parası ödüyosun vs. fb herhangi bir transfer yaptıgında o 5 milyon her halukarda kasadan cıkıyo mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...