Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 İnsan şu Sowun sözleşmeyi düzeltir ya, ya da satın 16-17ye. Küstürüyorlar tam alışmış oturmuş adamı yok yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Fenerbahçe'nin yeni sezonda giyeceği formalar tarihe geçecek. Sarı lacivertli kulüp, bir süredir konuşulan "Göğüs reklamsız forma" konusunda son kararını verdi. Fenerbahçe tam 36 yıl sonra ilk kez sahaya göğüs reklamı olmadan çıkacak. "4. yıldız yolunda reklamsız forma" kampanyasıyla taraftarlarını mutlu etmek isteyen sarı lacivertli yönetim, aynı zamanda bu kampanyayla birlikte forma satışlarında da patlama yaşanmasını hedefliyor. Fenerbahçe'nin göğüs reklamsız forması, Dünya Fenerbahçeliler günü olarak ilan edilen 19 Temmuz'da görücüye çıkacak ve aynı gün piyasaya sürülecek. Yeni transfer Brezilyalı yıldız Diego'nun basına tanıtımı esnasında giydiği formanın reklamsız olması, bu müthiş kampanyanın da bir anlamda sinyalini vermişti. Fenerbahçe ilk kez 1978-1979 sezonunda, Cemil Turan'lı unutulmaz kadrosuyla sahaya göğüs reklamlı formasıyla çıkmıştı. http://www.youtube.com/watch?v=gMsC3wuONFE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 said: Fenerbahçe'nin genç yıldızı Salih Uçan'ın iki yılllığına 4.2 milyon euroya İtalya'nın Roma kulübüne kiralanmasının yankıları devam ederken, genç futbolcu bu transferle birlikte adını Fenerbahçe tarihine yazdırdı. 107 yıllık kulüp tarihinin transferiyle Fenerbahçe'ye en fazla geliri sağlayan yerli oyuncu olan Salih, bu yönüyle Fenerbahçe tarihine geçmiş oldu. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 2 sene sonra 11m euro daha var. alırlarsa. yoksa: Elvir Baliç Uyruğu: Bosna-Hersek-Türkiye 26million euro - fbden reale gitti. ki yıl 1999. o zaman için rekordu sanırım dünyada falan veya öyle bi şeydir. rekor vierininmiş 99 yılında 32 milyon pound ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 rekorlarin takimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 geçen sene forma almamıştım, göğüs reklamı olmasın direk ilk gün alırım ne olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 2 gün kaldı şampiyonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Tori said: said: Fenerbahçe'nin genç yıldızı Salih Uçan'ın iki yılllığına 4.2 milyon euroya İtalya'nın Roma kulübüne kiralanmasının yankıları devam ederken, genç futbolcu bu transferle birlikte adını Fenerbahçe tarihine yazdırdı. 107 yıllık kulüp tarihinin transferiyle Fenerbahçe'ye en fazla geliri sağlayan yerli oyuncu olan Salih, bu yönüyle Fenerbahçe tarihine geçmiş oldu. sdf en pahalı yerli ayhan mıydı topal topuz muydu? Ayhan'ı BJK 8.5'a almıştı değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Gogus reklamina cok ayar oluyodum zaten, bu sene reklamsiz olursa gölge dahil tum formalari alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Bazi fakirler gene aglarlar gerci bahane bulup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 yav bu taraftara satilan formalarin reklamsiz versiyonu neden cikmaz anlamiyorum, sanki giyince ben reklamini yapiyorum anasnisatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Ben 2 sene once bi tane formayi bok ettim reklami sokeyim diye. Hayir en azindan reklamsizini da koy arada fiyat farki birak millet reklamsiz alacaksa fazla para versin emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ona sponsor izin vermiyo olabilir belki sözleşme yaparken. veya adidas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ben bunu giyiyorum valla en güzel forma bence. keşke direk bunu yapsalar. http://1.bp.blogspot.com/-X8hswL12ISQ/Ufd9wd_aFRI/AAAAAAAAE2Q/C1uA1likQwE/s1600/forma_%C3%A7ubuklu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Bu göğüs reklamı olayının sponsor bulamamakla ilgili olduğunu anladı umarım herkes. Ama süper basın tabi ki vermiş yine gazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Tabi tabi, fenerbahce kim ki reklam verecek sponsor bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 moriarty said: ben bunu giyiyorum valla en güzel forma bence. keşke direk bunu yapsalar. http://1.bp.blogspot.com/-X8hswL12ISQ/Ufd9wd_aFRI/AAAAAAAAE2Q/C1uA1likQwE/s1600/forma_%C3%A7ubuklu.jpg Sunun ustune forma yok galiba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 serjuhan said: Bu göğüs reklamı olayının sponsor bulamamakla ilgili olduğunu anladı umarım herkes. Ama süper basın tabi ki vermiş yine gazı. abi sen ciddi misin. yapma etme. fenerbahçe, beşiktaş, galatasaray bu 3ünün sponsor bulamayacağı saniye yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Bu Avrupa'da olmama olayı yurtdışı kaynaklı sponsorları zaten safdışı bırakıyordur. Bir de belki sponsor olmak isteyen firmalar kendini olası bir cezaya karşı korumak için madde koydurmak istiyordur bu sebepten ötürü de anlaşma sağlanamıyordur. Yani bir de şu açıdan bakalım ki Fenerbahçe'de mali anlamda diğer takımlardan iyi durumda değil. Hani böyle bir dönemde sponsor almamak gibi manyıksız bir hareket yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 abi saçmalıyosun cidden şu an yakışmıyo sana. adidas olsun nike olsun babasının hayrına mı dünyada kimseye yapmadıgı torpili geçiyo mesela bizim takımlara. her sene özel stad şovları vs. kimse avrupada olup olmadıgına bakmaz bu takımların. fenerbahçe, galatasaray, beşiktaş reytingdir ve verdiğin reklamın karşılıgının bin katını alırsın. fenerbahçe ikinci lige düşecek diye diye bank asya 1 milyar dolara yapamayacağı reklamı yapmadı mı? bazen kavgayla, bazen kaosla, bazen şampiyonlukla, bazen bi yorumcunun yaptıgı aptal bi yorumla uçurur reklamını. kimse kaçırmaz bunu. 500-600 milyon dolar değerinde şirketler bu takımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 onu geçtim hadi dediğin gibi sponsor bulamamak gibi bi ihtimal olsa ki imkansız, sadece ferit şahenkin grupları vs zaten 20-30 milyon dolar öder istesen gidip. adamlar kafasına göre sowu aldı getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Fenerbahce mali anlamda bitik durumda zaten, 6 aya iflasini aciklayacak. Abi borsa cakali unal yapsa "İSTE GÜÇLÜ TAKIM ISTE BUYUK CAMİA" diyecek adamsin hepimiz biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 UNAL BASGAN yaparsa cok tassakli oldugundan yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 kadayıf olmuştur onun taşşakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Abi valla alakası yok realist olun yahu az. Adidas Nike zaten hayvan gibi ürün satıyor takım taraftarlarına. Onların pek bi kaybı yok nası olsa taraftar yine destekliyor hiç sallamıyor şike mike. Zaten yabancı sponsoru direk eledim. Yerli sponsorlardan dediğin gibi esasında Ferit Merit topa girebilir ama neden girmedi onu da anlamadım. Mali durum olarak cidden biz de bokuz Fener de bok Beşiktaş da bok. Bunların arasında şu an için neredeyse fark yok hepsi boğazına kadar borç içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar