Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 Yaz Dönemi Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

valla ben bakmam banane gs'dan ... burada ki beşiktaşlı arkadaşlarda aynı gslılar gibi girip orada böyle abuk sabuk geyik yapıyorlarsa yanlış yapıyorlar..

ben sadece beşiktaş başlıklarını takip ediyorum, bakıyorum her olayda hep aynı gslılar damlıyor.. niye fenerliler gelmiyorda gslılar geliyor sürekli bu da enterasan.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

gs böyle bir şey bildirse, bir beşiktaşlı kalkıp gs başlığına girip abuk sabuk geyikler yapmaz. bir beşiktaşlı'nın şeyinde olmaz..

ama konu beşiktaş oldumu artık bu gslı dostların ne derdi varsa hemen damlıyorlar bizden çok yazı yazıyorlar o konu ile ilgili

AHAHAHHAAHAHAHAHAH

tarih dün

yanlış alarmla gerdeğe girenler

applev0dka said:

ahahaha FFP yüzünden gs'nin geçen seneki gelirlerine el koymuş UEFA

http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/g-saray-ve-trabzonspora-sok-SXHBQ392139SXQ?utm_source=twittercom&utm_medium=HaberIci&utm_content=daily&utm_campaign=IcerikPaylas

DarKRideR said:

Doğru mu lan bu haber?

Öyleyse zaaaaaa

applev0dka said:

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/OfficialDocument/uefaorg/Finance/02/11/95/44/2119544_DOWNLOAD.pdf

zaaaa

more zaaaa

http://www.uefa.org/protecting-the-game/club-licensing-and-financial-fair-play/news/newsid=2106909.html

DarKRideR said:

değil, eskisi gs'ye getirilen maaş sınırıydı. Şimdi gelirlerine de hacı koyulmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış alarm falan değil işte abi. adam olup durumu düzeltmezseniz her sene paranın belli kısmına el konulacağını mı sanıyorsunuz ?

ilk sene el koyarlar, 2. sene tamamını vermezler ve transfer yasağı gelir. gören de UEFA'nın sitesindeki yazı gs için cok hayırlı bişey sancak.

FF le kalcakmışsın, hoca iyilik yapmış da DD ile şartlı geçirmiş gibi düşün işte Bilal'e anlatır gibi. ama düzeltmezsen mezun olamiyorsun.

Yukardaki borç da muhtemelen demirören'in bir başka kazığı :S
Sosyal ağlarda paylaş

uefa'nin sitesinde dağıtılan para miktarları dün açıklandı.sitesine koydu ana sayfadaydı
twitterda el konuldu falan dendi.
siteye girdim baktım gs'nin yanında star var, altta star için. FFP'ye uymadığından gelirine el konulmuştur yazıyordu.

ilk sene olduğu için 200k imiş ceza sonra katlanarak artıyormuş dün öğrendik işte :)
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

uefa'nin sitesinde dağıtılan para miktarları dün açıklandı.sitesine koydu ana sayfadaydı
twitterda el konuldu falan dendi.
siteye girdim baktım gs'nin yanında star var, altta star için. FFP'ye uymadığından gelirine el konulmuştur yazıyordu.

ilk sene olduğu için 200k imiş ceza sonra katlanarak artıyormuş dün öğrendik işte :)

o çok önceden verilen ceza işte neyini anlamıyosun
adamlar takımların cezayı ödemelerini gerektiğini belirtmiş sadece
Sosyal ağlarda paylaş

e son satırda yazıyor ya abi dün öğrendik diye nesini okuyamıyorsun :)

ben gs'nin ffp'den sıkıntısı olduğunu biliyorum, her gün girip ceza aldılar mı diye check etmiyorum. dün gördüm baktım böyle bişey var yazdım, nerden bileyim gs'nin 200k ceza aldığını.

spor muhabirleri, haber siteleri bile 200k diye geçmedi başta onu diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

adam inatla okumuyor anca boşbakan olur baksana 3.ye yazıyorum dün öğrendim, sizden öğrendim 200k'yı diyorum. Her gün oturup gs haberleri takip etmiyorum diyorum.

twitterda haber siteleri ve spor muhabirleri gs'nin parasına el kondu yazınca girip uefa sitesine baktım. ondan sonra patiye koydum uefa'nın ''el konulma'' yazan CL ve EL'yi içeren listesini.

adama dün öğrendim dedikçe hala eski haberleri gösteriyor
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Meçhul bugün yine biraz bombaladı. her gün bombalıyor da güzel bombaladı bu sefer diyelim asdfasd Sırasıyla;

said:
Sivok iyileşti diye Martin Nevro transferinden vazgeçildi. Kulübüne bildirildi, Şimdi Sivok'a çok iyi teklif geldi. Ne olacak?

Nervo'yu tekrar isteyemezsin fiyatı arttıracak kulübü.Bu nedenle diğer alternatiflerle sil baştan. Zaman daralıyor!

Pedro Franco bu yıl takımın yıldızı olacak. İnanılmaz güçlenmiş,tatil dönemini iyi geçirmiş. Keşke Dünya Kupasında izleyebilseydik.

Transfer ve hiçbir şey için vakti olmayan Orman Ereğli'de makam ziyaretleri yapmış. Transfer için herkes Orman'ın onayını bekliyor. Ya sabır

Mitroglou konusunda hala aynı fikirdeyim. Temas,görüşme,resmi teklif, kulübüyle pazarlık,oyuncu ile görüşme yok!

Orman makam ziyaretlerini bitirip lütfedip transfer konusunda karar vermeye niyetlenirse KAP o zaman gelir. Sağ bek hariç herşey hazır.

4 yabancı 4 yerli transferi bekliyorum. 3 yabancı 2 yerli hazır. Yerlilerden biri malesef yine Ptt 1. Lig'den.

Ptt 1. Lig'deki ismi yazmakta sakınca yok. Zaten bizden başka isteyen de yok. Berkan Emir. Neden malesef dediğim anlaşılır umarım.

Orman genç oyuncuya imza arttırmak üzere ilk temasını gerçekleştirdi. Imza olup olmayacağı haftaya netleşecekmiş.

https://pbs.twimg.com/media/BrE1DtkCQAAO4fN.jpg

Genç oyuncunun transferi için Holosko + Kirve + bülüklü pilav teklif edilmiş, ailesi düşünmek için zaman istemiş. :)

Şunları da dün yazmış. Ben PC başında olmadığım için kaçırmışım.

said:
Öncelikle şu durumu açıklığa kavuşturayım. Mitroglou'nun gay olduğu dedikodusunu ben çıkarmadım. Yunan basınında sıkça yazılan bir konuymuş.

Diğer bir durum ise neden böyle haberleri gündeme taşıyıp Beşiktaş'a zarar veriyorsun diyenler var. Mitroglou Beşiktaş'a imza attı mı?

Oyuncunun transferi söz konusu değil. Beşiktaş'a gelmeyecek. Beşiktaş'a gelmeyecek oyuncunun haberlerine neden bu kadar takılıyor taraftar?

Forvetimiz geldiğinde zaten unutup gideceksiniz bu isimleri.Tamamen taraftar oyalansın diye Yenidoğan tarafından ortaya atılan bir isimdir.

Bu nedenle takılmayın böyle şeylere. Transfer açıklanınca hak vereceksiniz. Mitroglou asparagastır diyen tek kişi benim. Yakında anlarsınız

Dün yapılan 3. görüşme de olumsuz sonuçlanmış, Mayke transferden vazgeçilmiş. İsimlerden birisi buydu rahatlıkla yazabilirim.

Çok titiz bir çalışma yürütüldü,bonservisini 5M eur'dan aşağıya düşüremediler.Oyuncu ile yapılan görüşmede yıllık 1.6M Eur'yu kabul etmişti.

Sadece olmayanı yazacağım.Başka isim yok kusura bakmayın.

Transfer konusunda Scout ekibine, Galileo'ya, ANÇ'ye güveniyorum.Tek güvenmediğim kişi Fikret Orman'dır. Hala Toroman,Sezer ısrarı var.

Hala yıllardır Beşiktaş üzerinden türlü türlü oyunlar oynayan dinazorlara yaranma peşinde,o diznazorların menajerlerini besleme peşinde.

Zamanı gelir daha detaylı konuşuruz. Anlaşılmış oyuncular var, kulüpler var, Fikret Orman son sözü söylemiyor.

Sorsanız sürekli meşgul, ben daha neyle meşgul olduğunu anlayabilmiş değilim. Gazeteci arayıp "Stada gidiyorum gelin çekin" demekle olmuyor.

Evet;

Franco konusunda Dünya Kupası olayı kötü oldu. Kesin gideceği düşünülüyordu ama Balanta'nın çıkışı ve BJK de ilk yarı hiç forma giymemiş olması vs. büyük etken olmuş. Balanta, Franco'nun alt yaş millilerde peşinden gelen adamdı. Yazık oldu o konuda ama gelecek turnuvada her şekilde olacak. Başka alternatif yok koskoca Kolombiya da çünkü, Yepes daha turnuva vs. göremez asdf
Sosyal ağlarda paylaş

TRTSpor da Bilic var. Dünya Kupası konuşuluyor da arada DK üzerinden BJK soruları da sıkıştırılıyor.

3'lü savunma bu sezon alternatif olabilir dedi. Keşke komple geçşek, 2-3 gün transfer ile ciddi anlamda büyük performans alınabilir şimdikilerin üstüne koyarak.

He bir de turnuvadan en beğendiğiniz genç kim sorusuna spekülasyon olur diye cevap vermek istemedi sdfasd Birileri mi gelecek acaba lel

Birazdan belki komple BJK konuşacakları bir alan olabilir. Onu bekliyorum.

Bir de Ümit Özat lel, her gördükçe gülüyorum asdsad
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...