Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GALATASARAY 2014 Yaz Dönemi Genel Tartışma - 1

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Abi luce direk burasını kullanmış ya laflara bak, yeni kontrat almadım olayı palavra, ya da adam garanti vermiş çalışmasanda vereceğiz parayı diye.

LUCESCU: KALDIĞIM İÇİN MUTLUYUM

Ukrayna ekibinin başında kaldığını açıklayan Lucescu, "Devam eden bir kontratım var, yeni kontrat önerisi almadım. Burada kaldığım için çok mutluyum. Belki 10 sene daha burada kalırım. Uzun bir süre benden 'gidiyorum' şeklinde bir ifade duyamayacaksınız" şeklinde konuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

unity said:

Lucescu bitti. Hayirli olsun.

Sneijder solda oynamaz
Care tek forvet Kral Yilmaz
Bunu senden baskasi anlamaz.
Hosgeldin yuvana Mircea Lucescu
biri ins canim ya koysun bari su cocuga. balotelli, hakan calhanoglu, lucescu derken yilmaz vural ile afyonsporlu selahattin gelecek.

abi nasıl bir failmiş lan bu ahaha

robinho kartalda bir bu iki
Sosyal ağlarda paylaş

lucescu olmadi diye heyecan yapmissiniz da ben insider bilgiler paylasiyorum burda. inanirsiniz inanamazsiniz ayri. lucescu bitti hayirli olsun demek resmi imzalar atildi degil tabi ki.

baya lucescu ile anlasildi her konuda, vizyon olsun sozlesme ayrintilari olsun vs vs hatta ahmedov'un da onayi cikti ilk gorusmede ancak daha sonra ulkede bu karisiklikta baska teknik direktor getiremeyiz ayagina bu sene birakamayiz seni deyip birakmadilar. lucescuyu ayni zamanda zorla kulupte tutmaktadir. adam mafya zaten aziz yildirimi soforu olarak kullanir o derece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...