Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Porsche Cayenne alınırmı?

Vulcan_Lionheart

Öne çıkan mesajlar

Vulcan_Lionheart said:

lpg takılmaz diyenler bu aracın dizel fiyatlarına baktınız mı hiç? bi porsche ye binecez ağız tadıyla lpg lide olsa :) adamda istek bırakmadınız lol, ben hazır takılmışını alıcam,taktırmıycam :)

ayrıca ağız tadı ile porcsheye binmek istiyorsan niye cayenne alıyorsun ki adı porcshe sadece
Sosyal ağlarda paylaş

tava geldi.

hakkaten bu motor hacminde araba alip sonra LPG hede hodo demeyin, dogasina aykiri. (aksini yapip zaten az yakan araca lpg taktirmaya calisana da kiziyorum, onun da dogasina aykiri.)

2005 model 3.2 tiptronic olani sehir ici 18 litreleri gorur rahatca. ki standart kullanimdan bahsediyoruz ve bu fabrika rakami, gercegi 2-3 litre yuksek olacak. Bu derece cok yakan bir arabaya taktiracaginiz lpg tanki ile ancak firina gider simit alir donersiniz. her gun dolduracagim lpg tankini bir kez diyorsaniz, buyrun. lpg de hem litre sarfiyati artacak hem tank buyuklugunun %80 i kadar doldurabileceksin. bir de mesai baslangici ve mesai cikisinda istanbul da kullanilirsa, abooooov. dusunemiyorum.

ha ben bunu aliyorum, 8-9 yasinda araba ama gezecegim tozacagim, ne vergisi umrumda ne benzini, hevesimi alayim 2 bilemedin en gec 3 sene sonra satarim, o yuzden ilk satisinda cok para baglamayayim deseydin amenna. o tur bir tasarrufu anlarim. ama ustune yakit tuketiminde de tasarruf yapacagim cok yakmasin diyip MTV si ucan bir araba almak, bilemedim simdi.

zaten her durumda parasini verip aliyorum, ustune bir de benzin mi vereyim bosuna kafasi tam turk kafasi. yanlis kafalar bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

lpg bir ara %65 filan daha ucuzdu benzinden o zaman
baya avantajlı oluyordu

ama senede 10bin yapıyorsan o motoru da besleyecek sistem varsa taktırmak için 1 sn bile düşünmene gerek yok

yakıt da cimrilik diyorsunuz ama
10bin km de en az 1300 lira avantajı olur

523bin km de 60k ya yeni bir porsche alabilicek kadar kaar yapicak

aslinda mantikli lan sigara gibi degilki anasini satiyim bi tup
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...