Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu memleket adamı deli eder

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rawendor

abi o arkadaş adına arama kararı çıkmıştır muhtemelen yani 30 küsür olduguna gore epeyi sallamıs askerliği

kill

düşünmedim değil ama abi iyice boka sarar diye tercüme ettirdim bugün. buradaki noterden de apostille onaylatıcam göndercem geri
Mesaj tarihi:
Yok, arkadaş henüz 25 falandı bu başına geldiğinde. Neyse sonunda hallettiler.

Ama bu olay askerlik GBT'de ilk çıktığı zamanlarda oluyor, sonra bir ara çıkmayacak diye değişti referandumla, sonra tekrar çıkar hale getirdiler, şimdi olur mu bilemem.
Mesaj tarihi:
rewendor'un polis facebook'u açıklaması efsaneler arasında girmeli :D

tc online'mıdır nedir şu şifreyle girebildiğin yerden sabıka kaydını görebiliyosun gbt dediğin sabıkan işte
Mesaj tarihi:
online baktığın şeyleri genelde pek güncellemiyorlar. Zaten o yüzden iş başvurusunda şunda bunda ondan screenshot kabul edilmiyor da temiz kağıdı istiyorlar. Trafik cezalarını bile işlemiyorlar internete.
Mesaj tarihi:
Ben sana süper bir yöntem söyliyim. Bir arkadaşını ayarla gitsin ilişik kesme formunu doldursun imzalasın senin imzanın çakmasıyla atarlar direk.

Aynı nedenden yüksek lisans ilişiğimi kestim ben de geçen eylülde; öğrenci işlerinde bir form verdiler, dışarıda "ilişik kesme" seçeneğini vs. doldurup imzaladım geri verdim. 15 gün sonra yönetim kurulu kararını eve yolladılar.

Hiç başka bir şeyle uğraşmayın. Kimlik vs. sormazlar bile (bana sormadılar).
Mesaj tarihi:
olm ne biçim adamsınız lan öldürmediğiniz kaldı amk :D

deadwoll

ünide 2 sene yanında çalıştığım hocamdan rica ettim gitti konuştu kendisi gelsin demişler yani hoca 'bu benim öğrencim işlemini yapın' demesine rağmen yok demişler o yüzden o yöntem biraz sıkıntılı gibi
Mesaj tarihi:
Hoca giderse öyle derler tabii, mevzuat o. Ama memur gelen kişinin sen olmadığını bilmediği sürece sıkıntı yok. Benden kimlik vs. hiç bir şey istemediler, yüzüme bile doğru düzgün bakmadı adam lol.
  • Yeni Oluştur...