KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 rawendor abi o arkadaş adına arama kararı çıkmıştır muhtemelen yani 30 küsür olduguna gore epeyi sallamıs askerliği kill düşünmedim değil ama abi iyice boka sarar diye tercüme ettirdim bugün. buradaki noterden de apostille onaylatıcam göndercem geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Yok, arkadaş henüz 25 falandı bu başına geldiğinde. Neyse sonunda hallettiler. Ama bu olay askerlik GBT'de ilk çıktığı zamanlarda oluyor, sonra bir ara çıkmayacak diye değişti referandumla, sonra tekrar çıkar hale getirdiler, şimdi olur mu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 bu gbt ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 gbt mi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 lgbt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 polis facebooku. sen kimmişsin neymişsin, sicilin sabıkan var mı, kamışa su yürüdü mü falan gözüküyo tc kimlik nonu girdiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 kendim bakabiliyo muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 bildiğim kadarıyla hayır. ama hizmet ayağımıza geldi burada. İstanbula geldiğinde 2 Gezi protestosuna katıl, seve seve bakarlar zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 genel bilgi taramasi iste, suc kaydin var mi diye bakiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 rewendor'un polis facebook'u açıklaması efsaneler arasında girmeli :D tc online'mıdır nedir şu şifreyle girebildiğin yerden sabıka kaydını görebiliyosun gbt dediğin sabıkan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 online baktığın şeyleri genelde pek güncellemiyorlar. Zaten o yüzden iş başvurusunda şunda bunda ondan screenshot kabul edilmiyor da temiz kağıdı istiyorlar. Trafik cezalarını bile işlemiyorlar internete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 sifre mifre soruyo zaten, bu ne lan sanki siteye uye olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 PTT'den alacan o şifreyi de, ilk sefer 1 tl, kaybedersen 10 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 babam halıcıoğlu şubede sormuş durumu nedir diye tecilli gözüküyor sorun yok demişler az kaldı sıyırmaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 İnanma, kandırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Ben sana süper bir yöntem söyliyim. Bir arkadaşını ayarla gitsin ilişik kesme formunu doldursun imzalasın senin imzanın çakmasıyla atarlar direk. Aynı nedenden yüksek lisans ilişiğimi kestim ben de geçen eylülde; öğrenci işlerinde bir form verdiler, dışarıda "ilişik kesme" seçeneğini vs. doldurup imzaladım geri verdim. 15 gün sonra yönetim kurulu kararını eve yolladılar. Hiç başka bir şeyle uğraşmayın. Kimlik vs. sormazlar bile (bana sormadılar). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Aldılar mı içeri 10 senede çıkamazsın ona göre risk al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 olm ne biçim adamsınız lan öldürmediğiniz kaldı amk :D deadwoll ünide 2 sene yanında çalıştığım hocamdan rica ettim gitti konuştu kendisi gelsin demişler yani hoca 'bu benim öğrencim işlemini yapın' demesine rağmen yok demişler o yüzden o yöntem biraz sıkıntılı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Hoca giderse öyle derler tabii, mevzuat o. Ama memur gelen kişinin sen olmadığını bilmediği sürece sıkıntı yok. Benden kimlik vs. hiç bir şey istemediler, yüzüme bile doğru düzgün bakmadı adam lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 vay amk işe bak. neyse madem tecilli gözüküyorum geldiğimde gidip yapıcam artık başka çaresi kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 LAN BANA DA NE ÇÜRÜK VERİYOLAR NE ASKERE YOLLUYOLAR ARAFTA KALDIM İŞ BULAMIYORUM YETER BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 niye curuk vermiyolar niye askere yollamiyorlar, resim mi eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 sağlıklı raporu da çıkmıyor. sağlıksız da çıkmıyor. düz tabanım. sol dizimde kemik tümörü var. midemde 16 tane ülser var. ALMAYIN İŞTE YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 of cok pis orta acmistim yemedin ya, biliom abi senin sakatliklari da onlardan pek yemiyor, en kotu gidip spor istirati aliyon eahehaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar