Eaglewingg Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 bak başta dikkat et islamcı geçinenlere öyle demişim değilmi? cümlenin bi bölümünü alıp koyman hiç yakışı kalmıyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 her şekilde başka bir söz kullnman gerekirdi, yanlış anlaşılması çok kolay bir cümle ortaya çıkıyor. kaldı ki yanlış anladığımdan da emin değilim ya.. anlaşılan siyaset konuşma isteğin söndü, tekrar alevlenmeden ben kaçayım.. :-p[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 sam seni gördükçe de myth geliyor aklıma, ah ah o myth 1 in demosunun olduğu yıllar fiyu ne çabuk geçmiş.Şaka maka 7 yıldır pc 6 yıldır net kullanıyoruz. Vay be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ben de dün net'te sağdan soldan bulduğum myth müziklerini (üstüne soundtrack tanımıyorum ne oyun ne de film) dinleyip nostaljisini yaptım, bir ara en iyilerini toplayıp net'e koymayı düşünüyorum ilgilenenlerin indirmesi için ama bu modemle zor..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Diziyle ilgili konuşulucaksa devam edin yoksa kitlenicek konu[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Güzel dizi gerçekten.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 esir şehrin insanları başlıycak gecen hafta kacıran varsa izleyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ewt bu aksam yeni bolum var bakalim noolcek adam mapusta bakalim nelere mazur kalacak[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bitti... ve mükemmel bir diziydi kuva-i milliyye hayranlığım bir kat daha arttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 umarim sali günü tekrari verilir son 15 dakkasina yetişebildim sadece[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bence yeni bolumleri gelecektir "hur sehrin insanlari" die kemal tahirin bundan sonraki kitabi bu cunku yine konu ayni[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar