Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 şu götü sebepsiz yere sevmiyordum, şu videoyu gördüm artık içim rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 oktay sinanoğlunu da itin götüne soktuğunuza göre sırtınız yere gelmez artık paticikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Bence kendi kendine girmiş gibi. Patiye iş bırakmamış fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 KuddusiMavra said: ya ben izledim bu programı ama bir halktv de uğur dndarı,bir burayı izliyordum.birkaç kez denk geldim,adam bunamış diye düşündüm birkaç abuk subuk tavrına,tepkisine.şu diyaloğa denk gelmemiştim. çok ayıp etmiş. ve dahi insanların ille de kafadan birkaç conta yakması mı gerekiyor sorusunu yine sordurttu bana izlerken. kim gene bir pentegram içinde orak, çekiç ve sosyalizmin alfabesini yakıp summonladı bu adamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 kadınını mutfakta bırakmasını bilmeyen bir erkeğin daha hazin sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 bende seyretmedim, eve gidince dinlerim artık http://www.youtube.com/watch?v=PuY-aL48xcA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 iki saat ulusal kanal izleyeceğime knight online oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Gereksiz bir sinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar