haydari Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Java şart mıdır ? Eklips şart mıdır ? ben şart diye anladım ya da sürünürsün gibisinden. ne biliyom: php mysql orta seviye. python başlangıç seviye. kitap önerisi olan var mı ? TÜRKÇE OLACAK için progralama kitapları java üzerinden anlatıyor. onlardan olsun. diycem ama önce java sonra mı android programlama ? bu durumda önce java kitabı ve ilerleme sonra mı android programlamaya geçmek lazım ? öyleyse adroid değil java kitabı önerisi de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Peki bu 8 kitaptan hangisiLink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 ucuz olanini al nasi olsa ustune sicak tava vs koymaya kullanacakain en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Sir, you are a horrible person. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 java bilmeden internete bakarak çok basit app'ler yapabilirsin. crossplatform'lar var genelde javascript yapıp her işletim sistemine uygun hale getiriyo appi, çeviriyo. öğrenmen gerekmez java Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 bunlar hakkında kaynak var mı ? Benim amacım zaten web sayfası için app yapmak. yoksa program yazmak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Phonegap var html ile falan app yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 türkçe kitap al temeli öğren webview la hybrid yap ugrasma phonegap falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 önce ingilizce öğren sonra java sonra androide akarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 akma coşma hayalin varsa ingilizce ve java öğrenmen lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 hangi türkçe kitap ? bi de size garip gelebilir ama ben bu tü kitapları okumayı seviyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 türkçe kaynak olarak şuraya bir bak istersen https://gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr/ ne kadar iyi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 bakıyorum oraya :) . bu arada ben hep notpad++ kullanmıştım, eklipste php yazayım dedim. bir faydasını görmedim. mevcut bir siteyi mobilize edicem. dert çok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 java mava bilmesen bile 10 15dk lık iş emülatör açılış süresi o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 haydari said: bakıyorum oraya :) . bu arada ben hep notpad++ kullanmıştım, eklipste php yazayım dedim. bir faydasını görmedim. mevcut bir siteyi mobilize edicem. dert çok :) onlira.com da yapıyolar o işi 10 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Of. Cevap vermek, sonuc uretmek yerine akil veren paticik firtinasi yasanmis yine. Ozellikle teknik konularda, bir kaynagin, kitabin anlatim dili sana hitap etmedikce ne kadar iyi oldugu onemsiz oluyor genelde. Haliyle kitap istiyorsan cik git buyuk bi kitapciya, bi yarim saat bir saat harca orda, ne kadar kitap varsa tek tek bak. Neye bakayim dersen; * Icindekiler kismi * Bu kitap kimin icin kismi (gavurca kitaplarin hepsinde var) * Ilk bir kac sayfasi ya da rastgele sectigin bir konunun girisi Bunlara bakinca "evet ya guzel anlatiyo bu" diyorsan, al o kitabi. Aklinda bulundurman gereken sey; Android developer olacaksan Java ogrenmek zorundasin zira Android icin yazilim gelistirirken kullanacagin sey Java ustune gelistirilmis kutuphaneler butunu yine. Ufaktan programlama deneyimin varsa, benzer syntax'a sahip biseyler kullandiysan ya da ucundan kiyisindan deneyimin varsa gidip cok anlatir guzel anlatir diye en kalin kitabi secme zira genelde bos konusan tipler gibi oluyorlar, cok yaziyorlar ama ayni seyi anlatiyorlar. Incecik kitaplardan da uzak dur zira ya cok ufak bir kismi anlatiyorlar, bu neydi simdi diye kafan karisik sekilde ortada kaliyorsun ya da daha once deneyim sahibi kisiler icin hazirlanmis oluyorlar. Haliyle yine ayni tavsiyeyi verecegim, kitabi incele, yazarin dili sana hitap ediyor mu ona bak, kimler icin yazilmis ona bak, begenirsen al. Tek kitap okuyup isin kurdu olacagini dusunmen baya buyuk bir yanilgi olur bu arada. Bu ise ciddi sekilde emek ve vakit harcayacaginin farkinda olacak girismen senin hayrina olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 okey oyunu olan sen miydin di? yoksa df miydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Yok ben degildim.=) df'nin de agzini burnunu kiricam yakalarsam, yeni hesap actircam dove dove. Adam bisey yaziyo, oha ne zaman yazmisim bunu diye dumur oluorum her seferinde. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 android developer olmak için java bilmeye gerek var android application yapmak için java bilmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 kitapçıya gideyim :) o kesin. android app denilen şeyin ne kadar uyduruk olabileceğini anladım. onun için java lazım değil doğal olarak. bunu da anladım. java öğrensen herşeye yarıyosa diğerleri zaman kaybı. demek ki baştan java öğrncektik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 simdi android java, iphone objective c diyelim deneme yanilma icin androide bi app yaptik, boyle az biraz java az biraz opengl bilgisiyle oldukca basit bisey. baktik tutacak bir uygulama gibi ama android kullanicilari fakir. bunu iphone'a yapmak icin tamamen farkli bi dilde tekrar mi yazicaz? yoksa iki tarafta birden basit uygulamalar yapabilecegimiz bir sey varsa direk onu ogrenelim? xamarin mesela c# diyor crossplatform diyor. direk c# gitsek olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 oyun mu uygulama mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Bence biraz Java'ya ağırlık vermek iyi olabilir. Sen yine güncel bi Android kitabı al ama Java ağırlıklı giden bi kitap olsun, Android mümkünse ikinci planda olsun, ne bileyim Java ile Android Programlama falan varsa öyle bi şey. Sonrasında daha basit ve yalın referans kitaplarıyla devam edersin güncel kalmak ve bildiklerini pekiştirmek için. Yea Android için illa Java'yı bilmeye gerek yok diye düşünme, piyasa yazılımdan anlamayan uygulama geliştiricisi kaynıyo, milletçe halimiz ortada, bi işi düzgün yapmışlığımız yok asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 ya bu arada bi dipnot düşeyim obj c nasıldır bılmıromda c# javadan çok farklı değil, kaymak gibi geçtim ben öle diim. Jargon farklı biraz okadde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar