suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Olm ekşide filan benim kızla yaşadıklarımı filan anlattığımı yazmışlar :) ne acaip lan , ben hiç öyle bişey yazmadım ki abi burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 tamam hacı yaşandı bitti saygısızca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Ibret aliniyor gif'i koyulsun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 but first let me sıyır this türban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 ee kaşınıyorsun suBzer0 said: forgiver said: suBzer0 said: forgiver said: suBzer0 said: derdin ne hocam? trol başka bir şey değil yine de ekşide link veren ben değilim ok trolle devam o zaman.. bu arada bi okuyabilirsen benim yazdıklarımı okusana objektif , hiç kızla alakalı eskiye dair filan bişey yazmışmıyım? kötü birşey yazmamışsın sen de eğlenmek için başlık açtın, ünlü bir kızla takıldım diye ama elinde patladı ben de olsa topik açmamak için zor tutardım kendimi ama sonuçta yaptığın yanlıştı abi neyse kızı tanıdığım dopru 1 kere karoeke ye gittiğim doğru ama gerisi hep sallama.. bunu da sen bil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 ne uzatıyorsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Konu tam olarak nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 bunu yapıcağını bildiğim için yazdım sana onu zaten.. ne kadar karaktersiz olduğunu görsün millet 1 kez daha canım benim :) 2 kişi arasında yapılan muhabbetleri nasıl kullanabiliceğini görsün paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 konu amacına ulaşmıştır , forgiver summon lanmıştır.. konu kapanabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Hiryer Erdogan Hiryer irdogan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 dün 3.5 atıyordun konuyu sildirmek için bugun yine topik açmışsın zaten görüşüm aynı yiyemeceğin hamit in altına girmeyeceksin delikanlı ol, evli insanların muhabbetini yapma yapıyorsan de ağlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 hoşunamı gitti lan diğer başlık hit alınca 2.yi açmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 selamlar başbakanım we 3<3 u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Sen milletin eşi hakkında ileri geri konuş, sonra burda mal mal geri vites yap. Yemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Hülooooooyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Adam ileri geri de konuşmadı. Ben burada ne geyikler gördüm. Milletin sevgilisine, eşine laf yapıldı. Şimdi mi ahlak bekçisi kesildiniz? İş ciddiye binince geri vites yapanlar sizlersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Eski hükümetler yedi, biz neden yemeyelim diyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 ben yine söylüyorum ; ileri geri hiçbi laf etmedim ben siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz abi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 http://img6.mynet.com/mgz2/asena-caner-berkay2_640.jpg şurda bile seviye vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 said: benim takıldığım nokta türkiye'de kadın olmanın zor olduğu. birileri ilişki yaşamıştır, yaşamamıştır kendilerini ilgilendirir (tabii bu kadar ifşa olduktan sonra insan merak etmiyor değil dönen geyiği) fakat düşünün birisiyle beraber oluyorsunuz, sözlerine güveniyorsunuz, ilgisine kanıyorsunuz, sözlerine inanıyorsunuz hatta bunlara hiç gerek bile yok, canınız istedi sevişiyorsunuz arkadaş, kaçamak olsun mesele kapansın. aldığınla yetin işte, ama yok bu adam daha sonra artık neyin hırsıysa ortaya çıkıyor "yeaaa ben bunu götürdüm beyler" diyerek. kimisi ortamlarda atıp tutuyor, kimisi görüntülerini internette yayınlıyor bu kişinin. etrafındakilerden takdir mi göreceksin? intikam mı alacaksın? ulan bir düşün o insanın artık hayatına girmiş insanın psikolojisini? bir düşün zamanında iyi kötü bir şeyler paylaştığın kişinin sevdiği adamı düşürdüğü durum için içten içe hissettiği burukluğu, pişmanlığı. yüzüne nasıl bakar o insan? ne istiyorsun, bu yaşananların tek sebebinin kendisi olduğunu düşünüp intihar etmesini mi? o zaman aldığın intikamla terk edilmenin, başkasına tercih edilmenin öfkesi mi dinecek nedir? paylaş24.05.2014 11:30 nazischwarzkopf olm nası bi götünden anlamaktır olayı bu ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 adam ilgiye doyamamış yeni konu açmış ya la sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 forgiver said: dün 3.5 atıyordun konuyu sildirmek için bugun yine topik açmışsın zaten görüşüm aynı yiyemeceğin hamit in altına girmeyeceksin delikanlı ol, evli insanların muhabbetini yapma yapıyorsan de ağlama valla ben 3.5 filan olarak sadece konu silinsin dedim.. kusura bakma bitanem ama senin de ekşide konuyu saçmalayarak , yazmadığım şeyleri yazdım gibi göstererek , adın - soyadın işyerin vs. yazılsaydı , sende bundan rahatsız olurdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Ahahahha Bide ileri geri konuşmadım demiş köpekleri de gelip destek çıkmış. http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:_Rm5V89CqH0J:forum.paticik.com/read.php%3F62,7602379+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=tr Valla google cache in aldığı kadarı ile bile yeterince ima var. "whatsapp tan msj yolladım şimdi kıza hayırlı olsun filan diye smiling smiley kız önce bi online oldu , sonra hiçbişi gözükmemeye başladı online - last seen filan smiling smiley blockladı büyük ihtimal ahaha facebooktan yardırırım biraz da.. " ne çabuk unuttum kızım" tadında" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar