Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 apış arasını da geçti artık haftaiçi akşam erkek soyunma odası kokuyor direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 olay nedir ya? eksiye baktim da goremedim bu entry'i. manve said: eksi said: belli ki yazanlar, yorumlayanlar iyi eğitim görmüş, zeki ve kaliteli insanlar. bu kadar gelişmiş kafaların bir arada olduğu bir yerde, topluma açık bir forumda eski bir anısını paylaşmış arkadaşta gram kafa yokmuş yalnız. sanki mahalleden ayşe diyor amına koyim. hoca burası türkiye, alooooo. bir futbolcunun karısı ile ''karaoke (çaggaaaal)'' yapmak bile haber malzemesi burada. yazılır mı lan o? bi de üzerine whatsapp'dan mesajlar falan. sahsen benim biraz gotum kalkti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 üyeliğe what happens in paticik stays in paticik maddesi konsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 O zaman aramızdaki ruhu eşcinsel arkadaşlar ekşiye nasıl yazıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Deniz feneri gidince gayler de gitti forumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar