Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 üyelik alımını 2 sene kadar kapatıp ekşi gibi onay listesi koyalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 en az 5 sene. ne 2 senesi?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 evet abi katılıyorum patinin en sevdiğim tarafı az üye ve sıcak ortamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ha bi de ziyaretçilere forumu kapamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 zaten makale ile almıyorlar mıydı yeni üyeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 gelecek 10 sene herhangi bir dişi göremicez burda sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 geçen 10 senede ne gördük ki gelecekten bahsediyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Dişi olan fotoğraf ve timestamp atar. Kabul edilsin duruma göre ama 5 sene kapalı olsun hem fake accountta açılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 bence gelecek her üye parande atabilmeli yoksa Paticik üyesi olmamalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 parende kolay ya amuda kalkıp şınav çeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Jaegerjaquez said: parende kolay ya amuda kalkıp şınav çeksin işte gerçek bir erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 tam boy ve slipli fotograf sarti da gelsin uyelik icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ~ naked chess boxing de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 eksi said: belli ki yazanlar, yorumlayanlar iyi eğitim görmüş, zeki ve kaliteli insanlar. bu kadar gelişmiş kafaların bir arada olduğu bir yerde, topluma açık bir forumda eski bir anısını paylaşmış arkadaşta gram kafa yokmuş yalnız. sanki mahalleden ayşe diyor amına koyim. hoca burası türkiye, alooooo. bir futbolcunun karısı ile ''karaoke (çaggaaaal)'' yapmak bile haber malzemesi burada. yazılır mı lan o? bi de üzerine whatsapp'dan mesajlar falan. sahsen benim biraz gotum kalkti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 bide ekşiye post atan oç ları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 o mesajı atan buradan biridir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 kovboy said: bide ekşiye post atan oç ları var HAAHAHA SUBZERO ALT ACCOUNT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ama evlisin andırgrand değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 alt charla mı girdin lan sub? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 manve said: eksi said: belli ki yazanlar, yorumlayanlar iyi eğitim görmüş, zeki ve kaliteli insanlar. bu kadar gelişmiş kafaların bir arada olduğu bir yerde, topluma açık bir forumda eski bir anısını paylaşmış arkadaşta gram kafa yokmuş yalnız. sanki mahalleden ayşe diyor amına koyim. hoca burası türkiye, alooooo. bir futbolcunun karısı ile ''karaoke (çaggaaaal)'' yapmak bile haber malzemesi burada. yazılır mı lan o? bi de üzerine whatsapp'dan mesajlar falan. sahsen benim biraz gotum kalkti sadece elit beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Lam tek saf benmiyim,herkes karaoke deyi duruyor,ben bugün öğrendim anlamını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Sizi çok fazla cuntacı gördüm ... düzen değişmesin diye baya kasıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 olm bende karaokeyi sonradan çaktım asfasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 sana yakış tıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 hangi yüzük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar