Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 konuyu piç eden bıyıktan çok söylediği şey doğru bile olsa anlamsız bir şekilde saldıran forumumuzun güzide kemalistleri ve chp kadın kolları. adam fact koyuyor. AHAHAHA SALAK MISIN ya falan yazanlar oluyor. böyle oldu diyip haber koyuyor video koyuyor AHAHAHAHA GERİZEKALI YAAAA İĞRENÇ TROL oluyor. forumun yüzde 99'u gerizekalı olduğu için bıyığın her yazdığı topik piç oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 %99 un neresindesin Vingo %1 lik tarafta mısın yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Isim geldi, konu ciddilesti simdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Ving aga simdi konu diyelim ki A ile ilgili olsun. millet normal sohbet ediyor. o cikiyor hic alakasi olmayan bir sey söylüyor Konu B oluyor. alakasiz. chp kadin kollari yiyiyor bu tauntu. Rage'e giren irkcilarda gelince konu darma dagin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Sana gore fact, onlara gore cukulata. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 baya boş konuşuyordu konuları da konuyla alakasız şeyler yazarak piç ediyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Ya ama PKK TCK'yi dize getirdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Of. Bildigin ayni oldu. Kendimden tiksindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 bıyığın banlanması jitemin ve türk ordusunun akıttığı kanı temizleyecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 çaşıt olduğu için denmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 esas sorunun "bıyık neden bu kadar geç banlandı?" olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 iyi olmuş içimin yağları eridi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 benim dusundugum cogu seyi o soyluyordu, farki oydu. bazi konularda anlasamasak da iyiydi. soylemlerinin coguna katiliyordum. sadece direkt soyluyordu, sorun buydu. linc edildi tabii her farkli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Ben Biyik in arkadasiyim, eger özürdilerseniz geri dönecekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Vingthor said: konuyu piç eden bıyıktan çok söylediği şey doğru bile olsa anlamsız bir şekilde saldıran forumumuzun güzide kemalistleri kemalizm kötümüydü la en son? ii bişi gibi kalmış aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 konuda ki en basarili tespit chp kadin kollari olmus. abi nefret resmen ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Theridone said: benim dusundugum cogu seyi o soyluyordu, farki oydu. bazi konularda anlasamasak da iyiydi. soylemlerinin coguna katiliyordum. sadece direkt soyluyordu, sorun buydu. linc edildi tabii her farkli gibi. Çal keke çal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Kaede said: esas sorunun "bıyık neden bu kadar geç banlandı?" olması lazım this (tu) gerçi son kısımları saymazsak bonzi de yeterli olabilirdi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 awazaciya die bi kürt foruma girdim 1-2 "diyarbakırda öğrenciyim, türklerde iidir, öldürmeyin" felam yazdım tüm forum sie git kürdistandan diyip, 7 sülaleme küfredip, banladılar. forum olarak bizde forumdaki izmirde, istanbulda yaşayan kürtlerin analarına küfredip, kürdistana gitmelerini sölesek, demokratik bi davranış olur bence he arkdan molotof atarık bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ben bu kürd muhabbetlerini falan bilmiyorum haklıdır haksızdır hiç de pipimde değil herif dünyanın en rahatsız edici insanıydı. bi adam vardı. türk askerlerini öldürmüştü 5 ya da 4 şehit vardı. adamla dalga geçen caps yapmışlar tipi çok komik böyle şeytan gibi keçi gibi bişeydi diye altına killing in the name of yazmışlar. şehit var dedim koymayayım bu olayla böyle dalga geçmekten içim rahat etmez diye adam benle 10 sayfa kavga etti ne var bunda adamla dalga geçiyoruz şehitlerle değil diye. bak ben bana hak vermesini istemiyorum ben aşırı hassas olabilirim bu konuda ama böyle gereksiz bir tartışmaya giren, dünyaya hiçbir hayrı olmayan bir insandı bıyık. bu salak tartışmanın sonucundan ne çıkabilirdi amk? bir de o uslubu falan, şehit kelimesinin kökenleriyle falan karşıma geliyordu. of düşündükçe sinirleniyorum. ömden adres falan atsa da gidip dövsem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 böyle topak açmak yassah değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 hepiniz banlanın inşallah amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 bu aralar yasaklar pek önemli gelmiyor. forum kendi otokontrolünü sağlıyor rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Zaten trollüğün fıtratında var arada doğru şeyler söyleyip, arada flame war başlatacak sataşmalar yapmak. Gelir yine canı sıkılınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 biyik banlanıyor ama mclovin banlanmıyor. çok iyiymiş abi. ırkçılığı geçtim, bu kadar harsh ırkçılık serbest o zaman başkalarına olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar