serkanay Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Server ve faction seçimi yapınca burdan yazında görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 beyler her türlü amele gücüne ihtiyacınız varsa boş boş takılmak için girebilirim ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heyena Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 +1 amele :) genelde Ascom ts deyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Abi 1000 KİŞİ bekliyoruz neden ki? Yap 1 server daha girelim işte 5 server nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 2025 hatası veriyor bende adamların forumda kağnı hızında. Var mı girebilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 closed betayı, open beta yapmışlar, ben sıfır açıcaklar snaıodum. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heyena Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 13 oldum süzülüyorum gök yüzünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ben eannadayım yaa 600 700 kişi daha azdı o yüzden orayı seçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 kek said: beyler her türlü amele gücüne ihtiyacınız varsa boş boş takılmak için girebilirim ben de... artı bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heyena Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 pff narutoyu izleyeyeyim diye çıktım 1k insan var sırada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 f2p mi olacak bu oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 olcak :D Bu gün delirttim 3 5 türkü Nationdan yazarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 OYUN ÇIKTI MI LAN? KAÇIRDIM BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 cıktı cıktı shanginton mı ne öyle bi server var oraya geçtim ben eanna da idim harasladım türkleri geçtim öteki servera sdhf Nick nukacola :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 En az türk hangisinde panpoşlar? Pati/Türk ratiosu yüksek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 hani 16sında çıkacaktı ya, nasıl firma lan bu yarın alayım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 al QNQ 12sine kadar oynamak beleş XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Quest dialoglarını, karakter dizaynını bir de quest completion sesini duyunca abow diyip logladım. Cesaretimi toplayıp bir daha deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Oyunda habire dc yiyorum, benden kaynaklımı oyundan kaynaklımı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 patinin önde gelenleri bıraktı mı ne oldu? hangi serverdayız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 ne lazım pati guildine ondan açayım madenci olam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 patiden iş çıkmaz bu oyunda. türkler ottoman diye bi guildde gördüğüm kadarıyla, onun haricinde herkes ayrı telden çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 BENİM GÜLTÜME GELİN, 10 KİŞİDE OLSAK SADECE SEVGİNİN GÜCÜYLE TAKILACAĞIZ. https://data.archive.moe/board/a/image/1399/60/1399601712313.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 bıkmadılar şu ottomandan ya kekomançizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 labor potion'ının cooldown'ını 4 saate düşürmüşler. oyunda online olunca 5 dakikada bir gelen 20 lp'i de 10'a düşürmüşler. birde her karakterde labor potion kullanılıyormuş bunu bilmiyordum. günde 8 kere basılabilirken şimdi 24 kere basılabilecekmiş. 24k lp yani ayrıca oyunun kilit crafting malzemesi archeumları, Archeum Supply Crate adı altında cash shop'a eklemişler. fixe bak topkek trion çok fena batıracak gibi bu oyunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar