Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Green Regrade Charm - 150 crystals - Increases chance by +75% - only for arcane gear
Blue Regrade Charm - 200 crystals - Increases chance by +75% - only for heroic gear
Yellow Regrade Charm - 600 crystal - Increases chance by +50 % - only for gear unique or below
Superior Yellow Regrade Charm - 2000 crystal - Increases chance by +50 % - for all grade of gear

p2w shit eklemişler oyuna
Mesaj tarihi:
valla açıkcası sadece bu charmların p2w ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum.casual takılan adam için iyi bile bence. adam gibi bi silah için sadece regrade için 5k gold kasması gerekeceğine 1k gold +üç beş dolar yetecek

bu charmlar weapon/gear ların rare durumunu şansa göre yükselten regrade kağıtlarının şansını artırıyor.
alphada normalde 150g olan regrade scrollardan yeşilden maviye yükseltmek için min.3 tane ortalama 5 tane kullanmanız gerekiyordu. şansa bağlı gerçi tamamen birincide olma ihtimali ya da 10. da olma ihtimali de mevcut.

casual takılan bi adamın bunları kullanıp, gearını düzgün hale getirmesi için regrade başına min. 600-700g harcaması gerekiyor tabi bu durumda silahlar/gearlar zaten archeum essenceların (1.2 ile drop rate inanılmaz düştü) çok az düşmesinden dolayı aşırı pahalı hale geldi. Bide regradeden dolayı hasla daki token farmına yakın olan silahları 5k golddan fln satıyorlardı.

bu charmlar sayesinde regrade olayını daha az gold harcayarak yapabileceksiniz hesapta, AMA alphada auctionı kontrol eden para manyağı tipler bu fırsatı kaçırmadı normalde 150g olan weaponregrade scrollar şuan 300-350g civarında yani %75 ya %50 şansı arttı şuan charmlar sayesinde ama regrade scrollarıda manipüle ettiklerinden, regrade yapmanın maliyeti hala aynı hatta daha bile fazla.

tabi bende 4 tane regrade scrolu kullandım bu patchden bi gün önce. FML
Mesaj tarihi:
Xenus said:

said:
Green Regrade Charm - 150 crystals - Increases chance by +75% - only for arcane gear
Blue Regrade Charm - 200 crystals - Increases chance by +75% - only for heroic gear
Yellow Regrade Charm - 600 crystal - Increases chance by +50 % - only for gear unique or below
Superior Yellow Regrade Charm - 2000 crystal - Increases chance by +50 % - for all grade of gear

p2w shit eklemişler oyuna
^

Kesin değil bu arada gelip gelmeyeceği. Dün sordular ve yorumlarını istediler oyuncuların. Reddit'te de, official forumda da insanlar açık ara istemediklerini belirttiler. Zaten oylama 84.69% hayır diyenler şeklinde.

Ya bu haliyle hiç gelmez ya da ne bileyim Loyalty Token - drop chance gibi şeylerle edinebilme özelliği ile falan gelir en kötü.
Mesaj tarihi:
gelsin ya bu charmlar silahları regrade etmek işkence.
yoksa saatlerce gold kasmak lazım. zaten serverın %90'nında hasla weapon var. bu haliyle en azından craft silahlarda alınabilir seviyeye düşebilir belki
Mesaj tarihi:
abi sen olaya yanlış bakıyorsun. bu gear enchant şansını arttıran scrollar, rng bazlı enchanting bulunan kınayt onlayn tier bilimum boktan kore mmolarından olur. hatta scrollar $$$ ile satılsın diye, devler %'leri tweak ederek, enchantingi saçma derecede zorlaştırarak, bunlarsız imkansız hale getirirler. daha bu p2w değilse ne olacak ki? western kitleyi direk kaçırsın böyle şeyleri hayatta gelemezler. 750 credit dediğin 5$, parça başına 5-10$ mı vericeksin? öteki türlü sana zorsa herkese zor oluyor. release'de kimse emek vermemişken, kimsede item, gold yok iken 1k$ basıp allah gibi gear yapıcaklar daha ilk aşamalarından tadın kaçıcak.

oyun bir kere hardcore grind fest şuan. zaten günde 12 saatini oyuna veren adama karşı günde 3-4 saat oynarak hiç bir yere gelemezsin. themepark mmo değil bu. casual friendly hiç değil, safe zone farmımla ilgilenirim, trade yaparım keyfime bakarım diyorsan o zaman başka. pvp bazlı hiç bir şey yapamazsın oyunda. guild pvplerinde dummy olursun.

alpha'ı 1.0 ile başlattıkları için büyük hata etmişler. release'de böyle yaptıları için archeage'in korede patlamanın eşiğinden dönmesi normal. 1.2'de yeni başlarsan direk küçük adam olarak kalıyorsun. ama release'de herkes küçük başlayacak. yeni ekonomi yaratılacak. o zaman 5k gold gibi komiklikler olmayacak.

regrade scrolları manipule ettiklerini bilmiyordum yalnız vay çakallar. tabi şimdi herkes yeni charmları denemek istiyor. iki gün önce 145g olan scroll şuan 370g yuh
Mesaj tarihi:
Bu arada yeni haber; açılışta Auroria kıtasını kaldırıyorlarmış, büyük klanlar ilk haftada gidip kaleleri toparlamasın diye. Sonradan açılacakmış.
Mesaj tarihi:
valla benim maksat hardcore pvp yapıp, baya bişi achieve etmek değil ya.

arada tradepack taşıyan elemanları gankliyim. küçük grupla denizde balıkçı+trader milleti harrasliyim.

bunlar içinde burst yapacak class+weapon lazım, ondan charm işime geliodu.
yoksa charm olmazsa millet deli gibi gold kasacak, yada goldsellerdan alacak gene.
Mesaj tarihi:
doğru diyorsun bir noktada. oyun ağır grind fest işte şuan. birde illegal gold alan her türlü alıyor. ama dediğim gibi release'de herkes sıfır başlayacak, birkaç nolifer adam ağırlık koyar şimdiki gibi her 1.0'da başlamış serverın majoritysi geri kalanı ezmez. ekonomi şimdiki gibi bok olmaz, olacaksa da ayları alır, yeni karakter açacak adam zaten yeni serverları tercih eder vs.

abi zaten alphanın ömrü kalmadı zaten bu 4.cbt son olacak sonra open beta olacak diyorlar. open beta gelince alpha kapanıyor daha sonra release'den sonra açılacakmış falan yani. steamde leak olan september 14 gerçek olabilir. yani ya open beta ya release tarihi bence o.

birde gece farmhouse var. bende hep fakirim ya gene 200g borç aldım birinden bendekini yapıp da satsam da borçlarımı ödesem artık asdfg
Mesaj tarihi:
Şu gelen yeni patchden sonra klasörü rename edip Alpha'yı Beta olarak değiştirme şeyini yemiyor. İlla sıfırdan çek diyor oyunu, var mı daha önce bu taktikle 2. bir 22 gb dl etmekle uğraşmayıp da şu an sıçan benim gibi?
Mesaj tarihi:
Oyunda dash skillini kullanınca, uzak diyarlara doğru baktığınız geniş alanlarda, şehirlerde öyle fps droplar oluyor ki evlere şenlik.

Cryengine mmo yapmak için ne kadar mantıklı bir seçimdi bilmiyorum ama umarım toplarlar. Gerçek anlamda mass pvp'ye girmedim daha orada ne olacak merak ediyorum. Sistemim de ortalamanın üstünde olmasına rağmen sanırım high-very high'dan medium'a geçeceğim kalabalık yerler için.
Mesaj tarihi:
1 haftadır girmiyodum girmeye çalıştım şifremi değiştirmem falan gerekti

level 35 dim 41 olmuş karakter çantada ne varsa gitmiş mount pet vs

skilleri değiştirmiş lavuklar okçuyken healer gibi bişi olmuşum falan
Mesaj tarihi:
abi bu oyun account hack olaylarının en ayyuka çıktığı oyunlardan oldu. yani bişey var bence. bruteforce ile bu kadar account patlatamazlar. trion olmasa bile devler işbirliği içinde olabilir goldcularla. 150$'lık alphaya bir şekilde girmeleri, gold farmlamaları gerekiyor vs. kesinlikle mobil ötentikeytırı kullanın. mule olarak kullanıyorlar hesapları, büyük ihtimal serverın yarısı seni bloklamıştır. işte bota da bırakmışlar. çalıntı kredi kartlarıyla kredi almaya çalışıyorlar falan birde
Mesaj tarihi:
Evet sıçıntı oldu, oyunu ve glyph i silip ssd den normal hd ye yükledim oyunu, sorunsuz halloldu. Sürekli error 5005 mi ne verdi
aente said:

Şu gelen yeni patchden sonra klasörü rename edip Alpha'yı Beta olarak değiştirme şeyini yemiyor. İlla sıfırdan çek diyor oyunu, var mı daha önce bu taktikle 2. bir 22 gb dl etmekle uğraşmayıp da şu an sıçan benim gibi?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...