DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Sabah işe geç kaldım. 9.04de yıkılacak bir ev vardı. Bir ümit koyarım ev ya da tarla diye girdim oyuna. Evin etrafında 10dan fazla adam. Birbirine bol şans diliyor falan. Ev yıkıldı tıklamaya fırsat kalmadan başkası dikti evi. Releasede de böyle mi olacak bu iş. Çok can sıkıcı. :(
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Altın dönem UO geldi aklıma, ev dikecek yer bulamaz ne ızdıraplar çekerdik. Tey tey
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 DA2019 said: Sabah işe geç kaldım. 9.04de yıkılacak bir ev vardı. Bir ümit koyarım ev ya da tarla diye girdim oyuna. Evin etrafında 10dan fazla adam. Birbirine bol şans diliyor falan. Ev yıkıldı tıklamaya fırsat kalmadan başkası dikti evi. Releasede de böyle mi olacak bu iş. Çok can sıkıcı. :( Evt ozellikle safe yerlerde aynen boyle olacaktir. Pvpzonelarda ama 1-2 kisinin oldugu yikim olur anca, o da dandik spot yada çok alaksız bir saateki yıkımlarda.
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Certhas said: founder pack alanlara verilen +3 all stats pelerininden daha iyisi oyunda elde edilebiliyor mu? 20 levelda mı ne istediğin stat'a +9 veren pelerin alıyordun, bu daha kullanışlı olabilir. ama endgame'de işlevsiz DA2019 said: Sabah işe geç kaldım. 9.04de yıkılacak bir ev vardı. Bir ümit koyarım ev ya da tarla diye girdim oyuna. Evin etrafında 10dan fazla adam. Birbirine bol şans diliyor falan. Ev yıkıldı tıklamaya fırsat kalmadan başkası dikti evi. Releasede de böyle mi olacak bu iş. Çok can sıkıcı. :( bende wtfast var. advanced üyelik aldım hatta. en düşük, spikesız pingi almak için trial & error yapıyorum henüz tam oturtamadım. mosquito'da da battleping vardı. yani böyle program kullanmadan alan kapmanız çok zor. amerikalıların ping avantajı var zaten işte bi eu'dan olanları elemiş gibi oluyorsunuz. gerisi şansınıza kalmış. işte pvp zone'da farmhouse yıkımına kimse gelmedi lol. wtfastın bir ay kesintisiz trialı var onu kullanın en azından. saat 16:50'de two crownsta farmhouse var. bakalım buna da çökebilecek miyim, safe zone çok zor olacak ama dsdfgh. bu saatte bile 2 adam bakıyordu
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 avucumu yaladım ehehe ama adamlar bu sefer yavaş kaldı hatta ben alacaktım ama şu hatayı aldım, o yüzden koyamadım. diğerlerine de bu olmuş olabilir. Can't Build here; You already own a building with ownership restrictions (Applies to all characters on same account on the same server) benim two crownsta farmhouse'u geç, küçük scarecrow farmım bile yok. acaba oyunda zaten farmhouse'um olduğu için mi izin vermedi anlamadım valla. eznanın doğusunda sadece farmhouse koyulan alan. üzerine gelince. (Only one of your characters on this server can build here diyor.) bug olmuş da olabilir neyse forumda buldum, bug varmış. kısıtlamalı alanlara bir defa farm attın mı, o farmı kaldırsan bile tekrar yer alma hakkını kaybediyormuşsun. ferit abi de büyük ihtimal bu alana farmhouse'u atıp kaldırmıştır herhalde daha önce
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 alphada laglı çok. şu beta bitsin, rahatlıcaz gene.
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 client download linkini verebilicek?
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 satın alınca, glyp client ile indiriosun ya da beta keyi lazım ama beta bitti ondna satın almadan inmez snaırım.
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Xenus said: bende wtfast var. advanced üyelik aldım hatta. en düşük, spikesız pingi almak için trial & error yapıyorum henüz tam oturtamadım. wtfasti indirdim ancak^archeage NAyı seçtiğimde glyphi tekrar indirmeye başlıyor. Trial hesapta ayarlarda oyunu nasıl göstericem aha burda diye, bulamadım. :/
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Hallettim: setting i got from official alpha forums, tried it and there is deffo a big difference in the speed of my hammer skill. my setting for the wtfast : game exe file : GlyphGamesArcheAgeAlphabin32archeage.exe run with launcher : GlyphGlyphClient.exe set the custom game with the setting like above press play on wtfast after launcher open then press " start new game on wtfast " press play on archeage launcher wait till server selection then press play on wtfast after that select the server
aente Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Alfa'da oynuyorsanız 8 cigabörtlük bir yama geldi, onu çekin. Esasında tüm oyunu yeniden indirtiyor adamlar. Bundan sonraki patchlerin ve ana clientın daha ufak olması için yapmışlar olayı. Patch notelarda yok henüz reddit'te buldum bende.
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 süper patch her zamanki gibi 8gb patch notes ArcheAge Version 1.2 Build 4.6: Patch Notes GENERAL * This update includes the behind-the-scenes data needed to play ArcheAge in French and German! - The function to set your client language to French or German is coming in a Glyph update shortly. * Updated text to latest localization. * Shortened the maximum length of chat channel text in a single entry to reduce ultra-long blocks of chatspam. * Reduced NPC sell-back price of Any-Post Owl to 10 copper."
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Şimdi biz releasede neleri taşıcaz? O belli mi? Karakteri mi? Yoksa çantasındakileri mi? Nasıl bir yol izlemek lazım? 16x16 ev ve scarecrow farm var, pvp zoneda bile dikecek yer bulamıyorum. Releasede de böyle mi olucak bu iş?
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 releasede komple wipe olacak releasede taşınmıcak hiçbişi. sadece alpha serverı test serverı olarak aynen devam edecek. en kalabalık server böyle olacaktır, ama daha fazla server olacağından yer sıknıtısı o serverda daha az olacaktır. spot bulmakta çok sıkıntı yok aslında buluosun pvpzoneda, ben sürekli satıorum mesela yaklaşık 200g spot başına, oyundaki nick Lorein ekle beni sana bi tane ayarlarım bu hafta yoğunum gerçi çok bakamıorum spotlara.
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 abv trion gibi yeter ulan eve geldim akk aşılı şimdi 6 saat patch atıcak off
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mosquito said: releasede komple wipe olacak releasede taşınmıcak hiçbişi. sadece alpha serverı test serverı olarak aynen devam edecek. Bi arkadaşın yanlış anlamasıyla biz de kasmaya çalışıyoduk deli gibi. Şimdi varsın gelsin gırgır şamata. ctrl + F i de daha dün öğrendim. Şimdiki hedefim jailbreak. :) Peki anlamadığım, millet neden deli gibi uğraşıyor, madem alphada olan alphada kalacak?
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 DA2019 said: Mosquito said: releasede komple wipe olacak releasede taşınmıcak hiçbişi. sadece alpha serverı test serverı olarak aynen devam edecek. Bi arkadaşın yanlış anlamasıyla biz de kasmaya çalışıyoduk deli gibi. Şimdi varsın gelsin gırgır şamata. ctrl + F i de daha dün öğrendim. Şimdiki hedefim jailbreak. :) Peki anlamadığım, millet neden deli gibi uğraşıyor, madem alphada olan alphada kalacak? abi release'in tarihi belli değil. wipe falan yok yalnız, işte progressin test serverına aktarılacak. istersen orada devam et. belki wipe gelebilir, büyük bir bug, exploit olursa falan diyorlardı ama bu bence zaten kesin gibi goldsellerın bu kadar türemesinden. piyasada iyi mmo yok. bu tarzda mmo hiç yok, oynamadan duramıyorsun işte. :) millet release'e kadar alpha'dan alabildiğini almak istiyor. oyundaki etkinlik, element sayısı çok fazla. ama bunlara da para gerekiyor. işte ondan kasanlar çok ama serverın çoğu gayet gırgır durumunda. early alpha dönemlerinde, 1.2'den önce başlayan 1 ayda oyunu "bitiren" adamlar çok rahat şuan. pvp yapıp, marinople'de caka satıyorlar. closed betalar hızlandı gerçi 22'sinde 4.beta var ama 2 aydan önce release gelmez herhalde. hala official bir tarih bile yok ortalıkta, haftaya çıkarıyoruz diyecek halleri yok. ha birde oyun sözde alpha, bitmiş oyun normalde. yani yarın release olsa hiç bir farkı olmayacak hatta eksisi olacak diamond shores/library bölgesi olmayacak release'de. 1.2 ile çıkacak işte oyun. jailbreak diyince ben ilk marianople'e geldiğimde etrafı dolaşırken atla çukura düşmüştüm, meğerse jailbreak çıkış tüneliymiş. atla jaile girdim herkes bana bakıyor, sonra 30dk jail time yedim ahaha. hiç bir skilli kullanamıyorsun o sürede, herşey kısıtlı, mount falan da çıkaramıyorsun işte.
denalir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Kim nerde, kaç kişi oynuyor hangi kıtada, kaç kişi bıraktı, nerde o hype fırtınası, neden bırakıldı veya bırakıldı mı? Akirafes nerde? o hikayeler o screen shotlar, o efsaanevi hypelar nerde? neden sattı accountu akirafes? onun gazınla kaç kişi aldı oyunu? O trenin vazgeçilmez neferi nerde? Neden böyle yaptı ? Kişisel ticari amacı için mi hypeladı oyunu beğenmeyince sonra kakaladı?
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 denalir said: Kim nerde, kaç kişi oynuyor hangi kıtada, kaç kişi bıraktı, nerde o hype fırtınası, neden bırakıldı veya bırakıldı mı? Akirafes nerde? o hikayeler o screen shotlar, o efsaanevi hypelar nerde? neden sattı accountu akirafes? onun gazınla kaç kişi aldı oyunu? O trenin vazgeçilmez neferi nerde? Neden böyle yaptı ? Kişisel ticari amacı için mi hypeladı oyunu beğenmeyince sonra kakaladı? alpha serverinda benim bildigim kadariyla nuia tarafinda patiden 4 kisi var. Lastofhiskind kim bu arada lol omegaya da2019 basladi iste. bi de akito vardi ama o banlandi eheuehu ferit abinin accountu ben aldim. zaman ayiramadigindan satti iste. cokta uygun fiyata verdi valla ici dolu accountu. baslikta hypemasterligi surduruyorum kendi capimda, tarzim onun kadar lirik olmasa da dsdsfg. ama sole diyim suan 1.2den sonra oyunun durumu acikcasi korean grindfest cok zaman ayirmak gerekiyor yani. eskiden 1 ayda geari maxlayabiliyordun simdi aylarini alir. release herkes ayni baslayacak iste herkes onu bekliyor. zaten serverlar amerikada ping de var, lagta.
aente Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Ben alfa'da akitonun yanına kaynak oldum, Omega'dayım. Kapalı/Açık betada Shatigon'dan devam sanırım. Herkes açık beta/release dönemini gelecek yamaları (özellikle de pvp balansı) bekliyor anlaşılan. ben geç başladığımdan oyunu metasını, sistematiklerini öğrenmek için oynuyorum şu an ki releasede güzel bir guildle falan iyi bir şeyler yapayım. yamalar düzgün gelir, pvp balansı ve less korean grind shite dönebilirse uzun süre oynanır oyun.
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Closed Beta Event 4: Conflict and Conquest • Runs Friday, August 22 (10am PDT) to Wednesday, August 27 (10am PDT).
Öne çıkan mesajlar