Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

ben dediim gibi dün elimizde patlayinca trade run kücük bota bindim ve adventure ulaaan diyerek bitanesini götürdüm : p
kıyıya yandan yandan giderken lvl 50 bi herifcioglu tepeme indi gliderla. Bindi bota karşıma oturdu ben kürek cekerken
bi 5-6 sn bakıştık lvl 14 falanım bu arada sonra konuşma

-seni burda keserler farkındasın dimi
+galiba
-ee ne yaptıgını zannediyosun
+ne biliyim ilk trade runum adventure işte noobum zaten görmüyomusun
-görüyorum...botunu bırak
+*botu unsummonlar
-*büyükcene bi gemi summonlar
-atla, nereye gidiyoruz,?
+burntcastle dedim burda gitcegim yeri bile bilmeden
-...
+şaka şaka seachildwarfa gidiyorum
-bunun bi tuzak olup gemimi batırmak istemedigine eminmisin?
+gemi batabiliyor mu?
-evet..

sonra limana bırakır benle yürür ben meydana gelince duraksarım vendorun yerini bilmedigimden
- gel lan burda bak ahaha
+hah sağol ohhh para
-düzgün bir güld ararsan eğer bana haber ver
+tenks

adam benim ezikligimden guildin ne halde oldugunu düşündü kimbilir güzel bi adventure oldu ama :D

yarın kücük gruplar halinde gidelim olmadı ehehehe
Sosyal ağlarda paylaş

melee keko değil abi ya. kamyon gibi burstluyor ama tabii range'e göre baya dezavantajlı. adam bubblela invisden çıkıp 6k critliyor ehu.

1.0 ile mageler deli nerf yemiş korede, doğrudur. magelerin nerflenmesi gerekiyor abi zaten. şu an sorc, bubble ve vitalism 3'lü olarak çok fazla cezbedici.

dün gördün işte, adam 3 kişiyle kapışırken instant 50-60% heal ediyor 45 level vitalism skilliyle ve instant cast yani, fuck logic. cooldown desen cooldown'da 15 sn yani.

bubble, magic atk 2 katına çıkartan şey, lightining strike kendini savunamadığın bir halde sana 1 shot çekiyor. böyle şeyler olmaması gerekiyor pvp ağırlıklı bir oyunda. hani yapması ÇOK ZOR bir şey olsa, kırk yılda bir yapsan tamam da, daha bir magele karşılaşmadım ki benimle normal kapışsın. hep aynı kafa. bubble at, nukele, ölmezse kaç ölürse yoluna devam. burstlerin daha düşürülüp, cast süresi olanların daha fazla kombata dahil edilmesi gerekiyor. tek komboyla olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

koredeki değişikliklere bakarsan refund başvurusu yapmamız gerek zaten. reddit'te post var AA projesinin başındaki elemanın 1.0 değişikliklerinin ne şekilde farklı geleceğini anlatıyor. çok detaylı değil ama o korede oyunu enkaza dönüştüren şeylerin gelmeyeceğini söylediler. herkes buna güvenerek oyuna yatırım yaptı zaten çünkü 1.0 kore değişiklikleri tam anlamıyla oyunu çöp etmiş. moar grind, less fun. sandbox öğeleri direkt çöpe, themepark dayanmış.

kombatla ilgili değişiklikler kaçınılmaz ama time to kill'in kesinlikle artması gerek. benim karakterim bile 4.5-5k critleyebiliyor lvl 45'de. ortalama bir adamda 7-8k hp var. bu ne lan, biri bana critlediğinde 65% crit şansım oluyor, bir critte 5k vurursam o kombattan hayır gelmez. bu burstlerin tek tek budanması gerekiyor. zaten mage tarafında bu problemler daha ranged olarak öyle 3 atışta adam öldürenini görmedim, melee de aynı şekilde. problem casterlarda.

magelerin burstleri çok sağlam nerfleyip, cast süresi olan spelleri sağlam bufflamaları gerekiyor. kombata dahil değil o büyüler şu an, kimse kullanmıyor. combo instant kill or gtfo modunda kombatın gidişatı. herhalde end-game'de gördüğüm adamların 70% i mage, o 70% kesiminde de 3-4 tane build var değişik olarak. hepsinde bubble veren class, sorcery ve 3. olarak ya shadow ya vitalism ya da will işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...