Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ben dediim gibi dün elimizde patlayinca trade run kücük bota bindim ve adventure ulaaan diyerek bitanesini götürdüm : p kıyıya yandan yandan giderken lvl 50 bi herifcioglu tepeme indi gliderla. Bindi bota karşıma oturdu ben kürek cekerken bi 5-6 sn bakıştık lvl 14 falanım bu arada sonra konuşma -seni burda keserler farkındasın dimi +galiba -ee ne yaptıgını zannediyosun +ne biliyim ilk trade runum adventure işte noobum zaten görmüyomusun -görüyorum...botunu bırak +*botu unsummonlar -*büyükcene bi gemi summonlar -atla, nereye gidiyoruz,? +burntcastle dedim burda gitcegim yeri bile bilmeden -... +şaka şaka seachildwarfa gidiyorum -bunun bi tuzak olup gemimi batırmak istemedigine eminmisin? +gemi batabiliyor mu? -evet.. sonra limana bırakır benle yürür ben meydana gelince duraksarım vendorun yerini bilmedigimden - gel lan burda bak ahaha +hah sağol ohhh para -düzgün bir güld ararsan eğer bana haber ver +tenks adam benim ezikligimden guildin ne halde oldugunu düşündü kimbilir güzel bi adventure oldu ama :D yarın kücük gruplar halinde gidelim olmadı ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ahahah düzgün guild ararsan gel demiş, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 annen hissetiririm ona kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 1.0 ile gelecek şeyleri gösteren bir patch note var mi? magic ve vitalism nerf yiyecek çok fena diyip, duruolar forumlarda sürekli. nedir olayın aslı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Melee bufflansin, cok keko su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 annen inc e inv varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 melee keko değil abi ya. kamyon gibi burstluyor ama tabii range'e göre baya dezavantajlı. adam bubblela invisden çıkıp 6k critliyor ehu. 1.0 ile mageler deli nerf yemiş korede, doğrudur. magelerin nerflenmesi gerekiyor abi zaten. şu an sorc, bubble ve vitalism 3'lü olarak çok fazla cezbedici. dün gördün işte, adam 3 kişiyle kapışırken instant 50-60% heal ediyor 45 level vitalism skilliyle ve instant cast yani, fuck logic. cooldown desen cooldown'da 15 sn yani. bubble, magic atk 2 katına çıkartan şey, lightining strike kendini savunamadığın bir halde sana 1 shot çekiyor. böyle şeyler olmaması gerekiyor pvp ağırlıklı bir oyunda. hani yapması ÇOK ZOR bir şey olsa, kırk yılda bir yapsan tamam da, daha bir magele karşılaşmadım ki benimle normal kapışsın. hep aynı kafa. bubble at, nukele, ölmezse kaç ölürse yoluna devam. burstlerin daha düşürülüp, cast süresi olanların daha fazla kombata dahil edilmesi gerekiyor. tek komboyla olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 invite için magistine'e veya lorein'e msj atsana oyundan BİR DE ARKADAŞLAR TAŞ TOPLAYALIM YA, EV BİTSİN PLİX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 şöyle bi liste bulduma ma NA alpha'ya birebir tüm değişiklikler gelmeyecek bildiğim kadarıyla liste Mosquito said: 1.0 ile gelecek şeyleri gösteren bir patch note var mi? magic ve vitalism nerf yiyecek çok fena diyip, duruolar forumlarda sürekli. nedir olayın aslı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 koredeki değişikliklere bakarsan refund başvurusu yapmamız gerek zaten. reddit'te post var AA projesinin başındaki elemanın 1.0 değişikliklerinin ne şekilde farklı geleceğini anlatıyor. çok detaylı değil ama o korede oyunu enkaza dönüştüren şeylerin gelmeyeceğini söylediler. herkes buna güvenerek oyuna yatırım yaptı zaten çünkü 1.0 kore değişiklikleri tam anlamıyla oyunu çöp etmiş. moar grind, less fun. sandbox öğeleri direkt çöpe, themepark dayanmış. kombatla ilgili değişiklikler kaçınılmaz ama time to kill'in kesinlikle artması gerek. benim karakterim bile 4.5-5k critleyebiliyor lvl 45'de. ortalama bir adamda 7-8k hp var. bu ne lan, biri bana critlediğinde 65% crit şansım oluyor, bir critte 5k vurursam o kombattan hayır gelmez. bu burstlerin tek tek budanması gerekiyor. zaten mage tarafında bu problemler daha ranged olarak öyle 3 atışta adam öldürenini görmedim, melee de aynı şekilde. problem casterlarda. magelerin burstleri çok sağlam nerfleyip, cast süresi olan spelleri sağlam bufflamaları gerekiyor. kombata dahil değil o büyüler şu an, kimse kullanmıyor. combo instant kill or gtfo modunda kombatın gidişatı. herhalde end-game'de gördüğüm adamların 70% i mage, o 70% kesiminde de 3-4 tane build var değişik olarak. hepsinde bubble veren class, sorcery ve 3. olarak ya shadow ya vitalism ya da will işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 bingildak said: melee keko değil abi ya. kamyon gibi burstluyor burst murst yok abi varyor kilikli olanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 abi battlerage kıbleye çevirdi mi stunlocktan çıkana kadar net 4.5k sı var asdasd stun breakerın varsa kurtuluyorsun tabii o ayrı bubble gibin değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 kibleyi bulamiyorum ben o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 yüzünü kuzeye çeviricen abi ilk abilityle de knockdown kombosunu yapacaksın, 2. vuruşta bilmemne etkisi varsa stun üzerine knockdown vuruyor, baya 3-4 sn yerde kalıyorsun stun + knockdown. o sırada whirlwind, earhquake ne varsa giydiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 agzina atlayip basili tutuyorum iste, yerdeyken vurucak baska biseyim yok asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 tekme at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 archery olmasa yaptigim tek sey o skille basili tutmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 okçuysan niye adamın ağzına atlıyosunki. ok sık işte uzaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 yanima geliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 aquila senin build neydi abi, nasıl bir gameplay istiyorsun ben sana bir şeyler derleyim istersen, denersin. mesela : http://arche-base.com/builds/generator#1.3.8/J3GvtBgvGkr bol stun, knockdown, interrupt, mobility, stealth, burst dps, control herşey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 bayik geldi abi combati oyunun, buildle filan olcak is degil. hayir, ok atmak icin neden basili tutuyorum. kilic,yay,hacivat karagoz buildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 kombatı öyle aman aman değil zaten de ben hiç öyle attack için falan basılı tutmak zorunda kalmadım. yeterince aktif ability olursa neden basic attack kullanasın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 35 e kadar oyle basılı tutmalı melee de range de. saçma bi sistem o gerçekten. mouse tusu atamıstım ona ama bayıyor yinede. 35 den sonra her class a bi seyler geliyor illaki pvplik ama kasarken mecbur basılı tuacaksın beylik skilline auto atack misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 abilerim ablalarım 16x16 lık farm için questi yapıcamda öbür kıtaya yolluyo bildiğiniz gibi illa gemi ilemi gidiyoz? varmı başka yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 kayık ya da yüzerek de gidebilirsin tabi ama biraz fazla zaman alir ve %80 ihtimalle keserler yolda ^:) guildde bazen gidioruz karşı kıtaya o zmn gemiyle gelebilirsin guildden yaz arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar