suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 forgiver said: yalnız bir kuyruk acısı var sende yok lan aksine çok gururluyum şuan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Numarasi bende yok versene ariyip tebrik edim haberim yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 XX said: Numarasi bende yok versene ariyip tebrik edim haberim yoktu sen neyin mücadelesindesin abi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Hamza dedik Berkay çıktı iyimi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 oha noolmuş lan burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Masakari said: axedice said: Uygar ve medeni bir aileye sahip olup da düğünle evlenen var mı? Karı milleti daha o kadar evrilleşmedi. En entel dantel olanı bile konu düğün olunca kezbana bağlıyor. +1. Kız arkadaşım dededen İstlu ve ailesi fln gayet modern ve uygar.Ama gel gelelim düğün mevzusu olunca mutlaka istiyor arkadaşlarıyla şöyle karşılıklı göbek atmadan evlenemezmiş:)Ha nişanı bile yemekli ve içkili istiyormuş hanımefendi.Merak etmeyin tüm paticik davetli:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 bekar adam yapsa şunu itliğine verirsin de evli adamın yapması wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Tr de esas aksiyon evlendikten sonra başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Yahu ben naptim da haberim yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 suBzer0 said: Yahu ben naptim da haberim yok? verse yapmaz mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 abi.. https://eksisozluk.com/entry/42971756 sdgasjarh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 daha napıcan abi kızın özel hayatını mı bıraktın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 mulgear6 said: abi.. https://eksisozluk.com/entry/42971756 sdgasjarh Aha yan bastın şimdi.Kimlikte ifşa edildi.Neyse kardeşim benim helvam fıstıklı olsun sölersin aile büyüklerine:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 serhat ulueren is coming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu eksiye yazanın soyunu sopunu anasını avradını gelmişini geçmişini nuhun ankara makarnası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Oha silin abi su topigi valla saka maka sacma sapan ugrasicam bisuru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 mulgear6 said: abi.. https://eksisozluk.com/entry/42971756 sdgasjarh ashuausau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ekşiye açan şerefsizlik yapmış yalnız. burda herkes geyik yapıyorken bokunu çıkarmak nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ekliyorum bir şeyler daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Masakari said: Konuyu eksiye yazanın soyunu sopunu anasını avradını gelmişini geçmişini nuhun ankara makarnası hakkaten illa piçlik yapacaksınız. ayıp lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 öyle arkasından atıp tutarken iyiydi gentilmen olsaydın biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Abi bi eglenceyi daha bok ettiniz bravo ya.. konuyu kim siler burdan kime msj atiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 forgiverin ekşi nicki vanqusih miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 suBzer0 said: Oha silin abi su topigi valla saka maka sacma sapan ugrasicam bisuru.. Hatuna mesaj at.Şimdi de internet fenomeni olduk de.Bence tek taraflı hızlıca yanlış kararlar alma.Onunda fikrini al böyle böyle ifşa olduk ama sen benim için herşeyi göze alabileceksen topici sildirmeyeceğim fln de.Böylece seni gerçekten sevip sevmediğini de anlamış olursun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar