bloodjackal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 tp link marka modeme iş yerinden 5 kişiden fazla bağlanınca 6.kişi internete giremiyor. Modemin kendisimi sorunlu yoksa bir yapılandırma hatası mı çözemedik. Help! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Direk modeme mi bağlanmıyor, yoksa internete mi girmiyor. Bizim apartmanda ortak internet var 6 daireyiz. Bazen benim bilgisayar modemi görüyor bağlanamıyor. Acaba aynı dert bizde de mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 modeme bağlanılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 superonline in kotası vardı 5. ten fazla bağlantıya izin vermiyordu öyle birşey olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 ttnet kullanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 @kühey o nasıl bir apartman arkadaş. 6 kişi 1 internet mi kullanıyorsunuz. DL nasıl işliyor çok merak ettim. Bari 3 erli dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 bloodjackal said: tp link marka modeme iş yerinden 5 kişiden fazla bağlanınca 6.kişi internete giremiyor. Modemin kendisimi sorunlu yoksa bir yapılandırma hatası mı çözemedik. Help! Modem konsolundan DHCP ayarlarina bakip IP araligi kac kisi/IP icin belirlenmis bi kontrol etsenize. Bir de o 6. kisi hep ayni 6. kisi ise kombinasyonu degistirin, sorunun o kiside olmadigina emin olun bi. Konsol dedigim yonetim paneli iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 stormeagle said: @kühey o nasıl bir apartman arkadaş. 6 kişi 1 internet mi kullanıyorsunuz. DL nasıl işliyor çok merak ettim. Bari 3 erli dağılın. Valla ben uzun zamandır download falan yapmıyorum da geçen bir film çekiyim dedim, 15 dakkada falan indi sıkıntı yok yani hızda. Apart sistemi gibi yapmışlar fena da değil, internet kiraya dahil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 modeminiz dandik abi. draytek falan alın. pro bi modem lazım size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar