Gimli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Girdim, gördüm, çaliyorum[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Prince -Sexy Motherfucker alalım.. :)[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Simdilik soyle karisik klasik parcalardan gidiyorum. Sonra agir agir blues'a kayariz. Arada makul istekler olursa çalarim (-:[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 aoow programın adına bakmamıştım.. Buddy Holly - Earth Angel varsa istek te bulunayım[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 512k adsl e geçtigim için upload baya rahatlamis. Az buffer yapmasi lazim ama bilemiyorum suan yayin kalitesi nedir[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 256 adsl var bende hiç buffer olmadı daha yayın gayet kaliteli[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Hah en sonunda (-: Earth Angel'i aradim demin hd'emde. Bi aralar vardi dinlerdim (Elvis Presley versiyonu) çok hos sarkidir. Ama bulamadim simdi. Bi yandan aratiyorum soulseekde, yayin akisinda çekebilirsem çalarim kesin[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Hadi arkadaslar. Yavas yavas blues isteklerinizi aliyorum Beklerim[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Rock N' Roll ile devam etsek. Elvis'de I need little more convesation? (yuh kesin salladım bu şarkının adı bu muydu ki ya?) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 şöle Led Zeppelin üzerinden blues olabilir misal? ne bileyim black dog, whole a lot of love örnekleri bol[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 dinliyorum bayadır süper gidiyo :) downloadlarımda full ama buffer yapmadı hiç ehe kalite yi uzakta aramayın Gimli burda :) ehem banada bi şarkı çalarsın artık sen seç:P[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 little less coversation sarp cım..[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 cool thnx dude![signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 yayın iyiymiş harbi. baktım yukarda çok kişi dinliyor açayım dedim. bi 20 dk dır kopamadım :) bana da bişiler çalarsın artık :b[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 16 pati, hatta demin 18 patiydi.. gimli o kadar laf ediyosun da rekora gidecen:) chef rullaz bu arada[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 19 olduk da 20 yi göremedik daha :D[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 blues Brothers - Jailhouse Rock Kopar bizi Gimli. Programlarına hastayım[signature][hline]Sylverton Ailesi [KOC]RobiN Sylverton=o=[AN]Eros Sylverton=o=Denias Sylverton www.playtr.sayfasi.com webmaster'ı Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 O zaman size tek bisey danisayim Hizli mi devam edelim yoksa araya Guns and Roses gibi sakin seyler de atalim mi?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 yanar dönerli olsun. dengelesin birbirini. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hızlı. big bad voodoo daddy den i wanna be like you istiyorum ben efenim.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Oy oy bende big bad voodoo'nun tek albümü var ne yazik ki. Hmm hamm, bb kingleri aksama sakliyorum zaten. Bakacaz artik bi çaresine[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bb king dinliyorum bende kendi playlist'imden, baktim calinmiyor =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 eh salla o zaman, takıl kafana göre :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Dojorel, 04 Ocak 2005 19:49 tarihinde demiş ki: bb king dinliyorum bende kendi playlist'imden, baktim calinmiyor =) yayini 20:00 da bitiricem 22 de tekrar gelip BB Kingle ilgili asil programa basliycam bol bol dinlersin :D[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 finallere kasarken dinlerim, guzel olur. ozaman ben girdigimde calmayayim, ustuste iki program olmasin bbking. shuffle yaparim biraz.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.