Gimli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Girdim, gördüm, çaliyorum[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Prince -Sexy Motherfucker alalım.. :)[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Simdilik soyle karisik klasik parcalardan gidiyorum. Sonra agir agir blues'a kayariz. Arada makul istekler olursa çalarim (-:[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 aoow programın adına bakmamıştım.. Buddy Holly - Earth Angel varsa istek te bulunayım[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 512k adsl e geçtigim için upload baya rahatlamis. Az buffer yapmasi lazim ama bilemiyorum suan yayin kalitesi nedir[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 256 adsl var bende hiç buffer olmadı daha yayın gayet kaliteli[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Hah en sonunda (-: Earth Angel'i aradim demin hd'emde. Bi aralar vardi dinlerdim (Elvis Presley versiyonu) çok hos sarkidir. Ama bulamadim simdi. Bi yandan aratiyorum soulseekde, yayin akisinda çekebilirsem çalarim kesin[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Hadi arkadaslar. Yavas yavas blues isteklerinizi aliyorum Beklerim[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Rock N' Roll ile devam etsek. Elvis'de I need little more convesation? (yuh kesin salladım bu şarkının adı bu muydu ki ya?)
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 şöle Led Zeppelin üzerinden blues olabilir misal? ne bileyim black dog, whole a lot of love örnekleri bol[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 dinliyorum bayadır süper gidiyo :) downloadlarımda full ama buffer yapmadı hiç ehe kalite yi uzakta aramayın Gimli burda :) ehem banada bi şarkı çalarsın artık sen seç:P[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 little less coversation sarp cım..[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 cool thnx dude![signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 yayın iyiymiş harbi. baktım yukarda çok kişi dinliyor açayım dedim. bi 20 dk dır kopamadım :) bana da bişiler çalarsın artık :b[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 16 pati, hatta demin 18 patiydi.. gimli o kadar laf ediyosun da rekora gidecen:) chef rullaz bu arada[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 19 olduk da 20 yi göremedik daha :D[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
robinson Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 blues Brothers - Jailhouse Rock Kopar bizi Gimli. Programlarına hastayım[signature][hline]Sylverton Ailesi [KOC]RobiN Sylverton=o=[AN]Eros Sylverton=o=Denias Sylverton www.playtr.sayfasi.com webmaster'ı Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 O zaman size tek bisey danisayim Hizli mi devam edelim yoksa araya Guns and Roses gibi sakin seyler de atalim mi?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 yanar dönerli olsun. dengelesin birbirini.
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hızlı. big bad voodoo daddy den i wanna be like you istiyorum ben efenim.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Oy oy bende big bad voodoo'nun tek albümü var ne yazik ki. Hmm hamm, bb kingleri aksama sakliyorum zaten. Bakacaz artik bi çaresine[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bb king dinliyorum bende kendi playlist'imden, baktim calinmiyor =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 eh salla o zaman, takıl kafana göre :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Dojorel, 04 Ocak 2005 19:49 tarihinde demiş ki: bb king dinliyorum bende kendi playlist'imden, baktim calinmiyor =) yayini 20:00 da bitiricem 22 de tekrar gelip BB Kingle ilgili asil programa basliycam bol bol dinlersin :D[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 finallere kasarken dinlerim, guzel olur. ozaman ben girdigimde calmayayim, ustuste iki program olmasin bbking. shuffle yaparim biraz.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Öne çıkan mesajlar