Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[ Paticik Radyo ] 04.01.2005 Yayini

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Simdilik soyle karisik klasik parcalardan gidiyorum. Sonra agir agir blues'a kayariz.

Arada makul istekler olursa çalarim (-:[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
512k adsl e geçtigim için upload baya rahatlamis. Az buffer yapmasi lazim ama bilemiyorum suan yayin kalitesi nedir[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
Hah en sonunda (-:

Earth Angel'i aradim demin hd'emde. Bi aralar vardi dinlerdim (Elvis Presley versiyonu) çok hos sarkidir. Ama bulamadim simdi. Bi yandan aratiyorum soulseekde, yayin akisinda çekebilirsem çalarim kesin[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
Hadi arkadaslar.
Yavas yavas blues isteklerinizi aliyorum
Beklerim[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti
  • Admin
Mesaj tarihi:
dinliyorum bayadır süper gidiyo :)
downloadlarımda full ama buffer yapmadı hiç ehe
kalite yi uzakta aramayın Gimli burda :)

ehem banada bi şarkı çalarsın artık sen seç:P[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
*
Mesaj tarihi:
yayın iyiymiş harbi. baktım yukarda çok kişi dinliyor açayım dedim. bi 20 dk dır kopamadım :)

bana da bişiler çalarsın artık :b[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Mesaj tarihi:
19 olduk da 20 yi göremedik daha :D[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
blues Brothers - Jailhouse Rock

Kopar bizi Gimli. Programlarına hastayım[signature][hline]Sylverton Ailesi
[KOC]RobiN Sylverton=o=[AN]Eros Sylverton=o=Denias Sylverton
www.playtr.sayfasi.com webmaster'ı
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Mesaj tarihi:
O zaman size tek bisey danisayim
Hizli mi devam edelim yoksa araya Guns and Roses gibi sakin seyler de atalim mi?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
Oy oy
bende big bad voodoo'nun tek albümü var ne yazik ki.

Hmm hamm, bb kingleri aksama sakliyorum zaten. Bakacaz artik bi çaresine[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
bb king dinliyorum bende kendi playlist'imden, baktim calinmiyor =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
said:
Dojorel, 04 Ocak 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
bb king dinliyorum bende kendi playlist'imden, baktim calinmiyor =)

yayini 20:00 da bitiricem
22 de tekrar gelip BB Kingle ilgili asil programa basliycam bol bol dinlersin :D[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
finallere kasarken dinlerim, guzel olur. ozaman ben girdigimde calmayayim, ustuste iki program olmasin bbking. shuffle yaparim biraz.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
  • Yeni Oluştur...