di Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Selam, Kulakici kulakliklarla birlikte gelen, kulagina gore degistirdigin plastik uclar var ya. Bildin mi? Hah, ne bu meretin adi? Nasi aratilir? Benim kulakliginkileri kaybettim. Alayim edeyim dedim ama bulamadim nedir adi sani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Silicone earbuds imis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?6,7025278 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Silikon degil, foam al abi mumkunse. Kulakligin markasi ne? Bakayim uygun var ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 di said: Selam, Kulakici kulakliklarla birlikte gelen, kulagina gore degistirdigin plastik uclar var ya. Bildin mi? Hah, ne bu meretin adi? Nasi aratilir? Benim kulakliginkileri kaybettim. Alayim edeyim dedim ama bulamadim nedir adi sani. Eğer THY ile yurtdışına uçuyorsan uçakta dağıttıkları kulaklıkları sakla.Onların plastik olan benim de adını bilmediğim bu zamazingoları kendi kulaklığımın zamazingoları kaybolduğunda değiştirip kullanıyorum.bire bir uyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 GERGE said: Silikon degil, foam al abi mumkunse. Kulakligin markasi ne? Bakayim uygun var ne var? Valla verdim siparisi silikon olanlardan ama kulakligim su; http://www.amazon.co.uk/JVC-HAFX1X-Xtreme-Xplosives-Headphones/dp/B004S7Q8CA/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Dikkatli alın bunları bazıları çok kötü bi tanesi feci yara yapmıştı kulağımda. Neyseki bozulan sennheiserler sayesinde sağlam stoğum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 di said: GERGE said: Silikon degil, foam al abi mumkunse. Kulakligin markasi ne? Bakayim uygun var ne var? Valla verdim siparisi silikon olanlardan ama kulakligim su; http://www.amazon.co.uk/JVC-HAFX1X-Xtreme-Xplosives-Headphones/dp/B004S7Q8CA/ 13 pound kargosuyla ne kadara geldi sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 13 =P Londra'dayim abi ben. Prime uyeligim var ustune. Kargo beles ustune prime isaretli olanlarin hepsi ertesi gun elimde oluyo. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 of olayi kes. 13 liralik seyi kac paraya aldin gibi oldu. guzel fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar