Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 kumandasında netflix tuşu var philips <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 CthuLhu said: LG var bende. uygulama sayısı çok az ve tırt (spotify yok 2 senedir!) ama bein çalışıyor allahtan. bende LG 1080p oled var, netflix, spotify, amazon prime var default. uk veya us content store'a girince hulu, hbo, crunchyroll da geliyor. (vpn'le fln calisiyor hbo ve cruncyroll) // lg'de de netflix tusu var kumandada edit: bendeki webOS 2.0 / LG 55EG910V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 benimki oled değil, webos işletim sistemi de. tvyi aldığımda (2016 Nisan) vardı spotify. Aralık gibi falan bu uygulama kalkıyor diye uyarı çıktı ve kalktı 2017de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 twitch? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 CthuLhu said: benimki oled değil, webos 2.0 işletim sistemi de. tvyi aldığımda (2016 Nisan) vardı spotify. Aralık gibi falan bu uygulama kalkıyor diye uyarı çıktı ve kalktı 2017de. enteresan nerden bakiyoruz webos versiyon? yani webos 3.0'a update edebiliniyor bir arastir: http://www.youtube.com/watch?v=fw7jJTGsFSw teledunya falan bile var cunku lg store'da... spotify Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 eve gidince kurcalayayım tekrardan. normal yazılım güncellemesi alıyor, daha geçen hafta bir şeyler yaptı hatta da uygulama dükkanı tırt hala. yöntemleri bir araştırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 2.0 ustunde veya 1.0 ustunde update yapiyordur. webos'yi yukseltmen icin usb'den yapman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 tak bi xiaomi tv box rahatla madem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Sony KD-55XE8096 55" kullanıyorum ben bi 6 aydır falan. ses için ayrıca sony soundbar var tv sesini kullanmadım ama o da yeterince tatmin edici. uygulamalar vs. her şey aşırı kolay kullanım. netflix spotify falan buildin geliyor zaten. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 On 29.01.2019 at 13:59, Dynun dedi ki: tak bi xiaomi tv box rahatla madem memnun musun bundan? internette çok fazla wifi ve uzun süre açık kaldığında takılma sorunu yaşadığını yazan var. Bununla yarı fiyatında olan wechip v8 arasında kaldım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar