stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ebay + shipping yakın bi fiyata geliyor diye Gittigidiyordan 180e almıştım ben, dün baktım adamlar 400 lira çekiyor gg'de. 300'e sat, e-bay'den yenisini al derim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 420 olmuş sanalpazarda bunlar çok akıllı sanıyor galiba kendini, amazonda 60-70'dolar kargo dahil 95$ falan oluyor, gerçi japon mu çin mi imalat yeri bilmek lazım otomatikte. Bir de deri kayış sevenler alırken dikkat etsin, tabaklanmamış deriden yapılmış ama hem havalı hem pahalı kayışlar var, bir süre sonra iğrenç koku yaymaya başlıyor deri terden sudan çürüyünce, bazen sade ucuz kayış çok daha kaliteli çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Movement made in malaysia diyo arkasında, kayışı değiştirdim deri ile beyenmedim onun dışında 1 gün ancak dayanıyor eğer takmazsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Selam, Mümkünse gündelik saatler artık safir camlı olsun; paso çiziyorum ben aksi halde. 6 yıllık bir Victorinox'um var; gövde çok darbe yedi ama cam hâlâ ilk günkü gibi. Bahsi geçen Seiko 5'lere de safir cam nakli yapanlar var, olursa güzel gündelik saat olur. Bu arada o saatin 2 modeli var; biri daha küçük çaplı ve fiyatı daha uygun. Textile kayış benim olmazsa olmazım; at makinaya yıka, mis gibi kullan. Şu an kullandığım: Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Saat ile nasıl duruyor bu merak ettim doğrusu abi, safir cam olayına katılmıyorum bu arada . Hardlex kristalleri çizmek de gayet zor , günlük kullanım için de gayet uygun ve temizliği de safire oranla daha basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Seiko5lerin camı gayet iyi ya fiyatına göre, pek çizilmiyor, değmez değiştirmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Onlar ve diğer bir çok giriş seviyesi saat hardlex crystal kullanıyor malzeme olarak bildiğim kadarıyla , Ramazan'ın deiği gibi pek problem çıkarmıyor bu malzeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 kullanmadığım sturmanskie var istiyosan veriyim beleş şaka lan sturmanskie verilir mi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Nick post uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar