BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Saçma bi problem. Bu ay hayvan gibi kotayı aşınca ayın 10'unda netlimiter kurdum tekrardan ne gidiyo izliyim diye şunu farkettim. Chrome'da bir video açtım örneğin. Chrome'u kapasamda chrome dl'ye devam ediyor. Şu anda örneğin 300kBps dl yapıyor gözüküyor. Ya net limiter çıldırdı ya da bi saçmalık var. Sadece youtube değil örneğin milliyetin videosunuda açsam aynı sorun. Video tamamen bufferlayana kadar program kapalı bile olsa dl ediyo. Şu netlimiterdan kill connection yapmadan önceki speedtestim. NEtlimiterdan kill connection yapıyorum. O zaman bi anda internet hızlanıyo. Yeni başladı bu problem. Normalde çok sıkıntı değil gibi dursada bi videoya 10 saniye bakıp ikincisini açarsan izleyemez duruma geliyosun. Buda kill conenctiondan sonraki olay. Deneyebilcek kimse var mı aynı problem sizde de oluyo mu diye? Yane hayal mi goruyorum anlamadım ki. Sinir etti. 20 mbit bağlantı açıkkken bi günde 17 gb kota harcamışım bişi dl etmeden. Bu mu aceba sebebi. bi scr shot daha koycam şu mesajdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 http://i.imgur.com/QDl7hAn.jpg Saçmalığa bak task managerda ne chrome ne firefox açık ama connectionları devam ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Bu arada Chrome youtubeda yapmıyor firefox yapıyor. Firefoxda bi youtube addonu var o html5 flash player arası seçim yaptırıyor onla alakalı olabilir. Chrome da diğer video sitelerinde (alkışlarla yasıyorum felan) ama aynı problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 oha çok acayipmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Aynı problemi bende yaşadım.Videoyu kapatsanda sesi gelmeye devam ediyodu bende.Hatta başka tabda başka bir video açınca diğer tabı kapamışda olsam sesler birbine karışıyordu bazen.Bu bir bug olsa gerek.Bir süredir olmuyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Kurdugun bi eklenti biseyle alakali muhtemelen. Bi de Google Chrome Helper diye bi baksana servisler arasinda falan var mi oyle bisey? Chrome background process yaratabiliyo cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Bu arada eklenti olayindan mi diye denemenin en kolay yolu Chrome icin yeni user olusturmak. Switch edebiliyosun eskisi ile yenisi arasinda sonradan, eskisi kaybolmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Firefoxta çözdüm youtube centermış problem ama chrome neden bole yapıyo çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Chrome'da Settings'e girdiğin zaman, Advanced Settings'i açıp en aşağıda System altında bir ayar görmen lazım; "continue running background apps while Google Chrome is closed" ismiyle. Bunu kapamak problemini çözebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar