Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar - Class Başlığı (Anketli)

mardox

Öne çıkan mesajlar

Medic açmayı düşünüyorum.
Bütün class beta süresince oynadım.
Onca oyun oynadım.Class seçerken bu kadar zorlandığımı hiç bilmem.

Bütün class dps yapabiliyor. Bunu bir kenara koyuyoruz.
Seçeceğimiz class, 2. yeteneğine göre belirlenebilir.

Tank mı oynayacağız ?
Yoksa Healer mı ?

Ben tank yerine healer olmayı tercih ettim.
Ve oynarken gayet zevk aldığım diğer 3 class elenmiş oldu (Stalker-Engineer-Warrior )

Geriye 3 class kaldı.
Spellslinger - Esper - Medic.

Esper , yaptığı dps çok sevdim. Ancak heal olarak pek sevmedim.
Spellslinger dps olarak iyi. Heal olarak deneme fırsatım olmadı :(

Medic; hareketli combatlarda hem dps,hem heal için fazla cast time olmadığı için karar vermemde etkili oldu.

Kendisine ve 4 parti arkadaşına verdiği (Empowering Probes*) verdiği buff etkili.Raid damage artışı için önemli bir özellik olarak duruyor.(Wariror'da da bunun gibi bir skill var.)

*Tier4 10sn boyunca %10 damage artışı ve %3 crit , 20sn cd.
Sosyal ağlarda paylaş

Medic ile stalker arasında çok gidip geldim. Lvl 18e kadar medic, 15e kadar da stalker ile oynadım. Stalker'ı daha çok beğendim.

Medic ile oynaması zevkli ancak dps i yetersiz. Healer olmak da kanımca bu oyunda çok zor. insanların sürekli peşinden koşmak ve telegraph içerisine sokmaya çalışmak gerekiyor. Bu nedenle healer oynamayı düşünmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

WoW varken bu mu oynanır diyenlere küçük bir mesajım var. Ben wow oynuyordum GW2 çıkınca GW2 oynamaya başladım. Ve ardından da Wildstar. 1-2 hafta önce trial account ile WoW MoP ya baktım. Kendimi SUPER MARIO oynuyormuş gibi hissettim. Bir de WoW oynayanlar artık oyundan iyice sıkılmış ama bırakamayan insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

piedpiper said:

WoW varken bu mu oynanır diyenlere küçük bir mesajım var. Ben wow oynuyordum GW2 çıkınca GW2 oynamaya başladım. Ve ardından da Wildstar. 1-2 hafta önce trial account ile WoW MoP ya baktım. Kendimi SUPER MARIO oynuyormuş gibi hissettim. Bir de WoW oynayanlar artık oyundan iyice sıkılmış ama bırakamayan insanlar.

super mario > all
Sosyal ağlarda paylaş

medic de mid - close range. o yüzden normal.
almak istediğin role göre seç. iksi de dps yapıyor o yüzden healer mı tank mı oynarsın ona bak...

ben medicin gearını pek beğenemediğim için ve oyun stiline ısınamadığım için SS açtım.
en iyi level 10a kadar gözlemlemek az buçuk belli oluyor neye karar vereceğin. ya da level 45-50 gameplay videolarını izle. onlar da yol gösterir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...