mardox Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Bayadır OB, CB oynanıyor. ankette main yapmayı düşündüğünüz class'ı işaretleyip, giremeyenler, girip de henüz class seçemeyenlere (mesela ben :) ) ışık tutması açısından classlar hakkında edindiğiniz izlenimleri yardırsanız pek makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Medic açmayı düşünüyorum. Bütün class beta süresince oynadım. Onca oyun oynadım.Class seçerken bu kadar zorlandığımı hiç bilmem. Bütün class dps yapabiliyor. Bunu bir kenara koyuyoruz. Seçeceğimiz class, 2. yeteneğine göre belirlenebilir. Tank mı oynayacağız ? Yoksa Healer mı ? Ben tank yerine healer olmayı tercih ettim. Ve oynarken gayet zevk aldığım diğer 3 class elenmiş oldu (Stalker-Engineer-Warrior ) Geriye 3 class kaldı. Spellslinger - Esper - Medic. Esper , yaptığı dps çok sevdim. Ancak heal olarak pek sevmedim. Spellslinger dps olarak iyi. Heal olarak deneme fırsatım olmadı :( Medic; hareketli combatlarda hem dps,hem heal için fazla cast time olmadığı için karar vermemde etkili oldu. Kendisine ve 4 parti arkadaşına verdiği (Empowering Probes*) verdiği buff etkili.Raid damage artışı için önemli bir özellik olarak duruyor.(Wariror'da da bunun gibi bir skill var.) *Tier4 10sn boyunca %10 damage artışı ve %3 crit , 20sn cd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 tank oynamayı düşüyorum. betada warrior engineer çok hatal classlardı. stalker kasıcam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ben de aynı şekilde düşünüyorum, ama warrior gearı daha iyi.. bir de ileri ki levellarda warrior'a iyi class diyorlar ama tabii izlediğim videolardan pek de emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 stalker ve slinger arasında kaldım ama büyük ihtimal stalker'ı main yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 esper ve medic arasinda gidip geliyorum surekli, hala karar verebilmisd egilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Engineer en zevklisi gibi geldi ama medicte fena değil aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Esper oynamayı planlıyorum dps olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Medic ile stalker arasında çok gidip geldim. Lvl 18e kadar medic, 15e kadar da stalker ile oynadım. Stalker'ı daha çok beğendim. Medic ile oynaması zevkli ancak dps i yetersiz. Healer olmak da kanımca bu oyunda çok zor. insanların sürekli peşinden koşmak ve telegraph içerisine sokmaya çalışmak gerekiyor. Bu nedenle healer oynamayı düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 WoW varken bu mu oynanır diyenlere küçük bir mesajım var. Ben wow oynuyordum GW2 çıkınca GW2 oynamaya başladım. Ve ardından da Wildstar. 1-2 hafta önce trial account ile WoW MoP ya baktım. Kendimi SUPER MARIO oynuyormuş gibi hissettim. Bir de WoW oynayanlar artık oyundan iyice sıkılmış ama bırakamayan insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 O sik trollenmeye karsi koruma amacli ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 pıçakçı açacak herkes. Sonra oyuna zevksiz diyecekler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 piedpiper said: WoW varken bu mu oynanır diyenlere küçük bir mesajım var. Ben wow oynuyordum GW2 çıkınca GW2 oynamaya başladım. Ve ardından da Wildstar. 1-2 hafta önce trial account ile WoW MoP ya baktım. Kendimi SUPER MARIO oynuyormuş gibi hissettim. Bir de WoW oynayanlar artık oyundan iyice sıkılmış ama bırakamayan insanlar. super mario > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Chua---->Engineer---->Assault---->Öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 stalker açıcam dominion. gerçi exile da olabilir eğer dominion çok ağırlıkta kalırsa genel nufusta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 spellslinger dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 medic ile warrior arasında gidip gelmek :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 medic de mid - close range. o yüzden normal. almak istediğin role göre seç. iksi de dps yapıyor o yüzden healer mı tank mı oynarsın ona bak... ben medicin gearını pek beğenemediğim için ve oyun stiline ısınamadığım için SS açtım. en iyi level 10a kadar gözlemlemek az buçuk belli oluyor neye karar vereceğin. ya da level 45-50 gameplay videolarını izle. onlar da yol gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar