roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 kadıköy'de savaşma söğüş diye bi mekan vardı, tam hatunla gitmelik
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Theridone said: Kyra said: banada modada bi kız ev yemekleri getirmişti yemeksepetinden. hatta marjinal falandı ama hiç güzel değildi. Bafilemissindir onu da seni capkin ;D Benim çapkınlığım goddess tier kızlara.. low level kızlardan xp gelmiyor, güzel zevk droplanmıyor ;D
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 beyin yemem ya. kokoreç efsane ama benim de limitlerim var
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 beyinin ilginç bir dokusu var. böyle dilin ile beyini damağına doğru bastırınca haşlanmış yumurta sarısı gibi dağılıyordu.. Ne kadar ilkelmişim , hayvanların etlerini ve beyinlerini falan yiyormuşum.
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Voys said: söğüşü salata sanıyodum, google amcaya sordum kebap dedi. BEN NEDEN HİÇ YEMEMİŞİM LAN BAYA İYİ GÖZÜKÜYO döner mi o içindeki fileto mu? 1 söğüş= 1/2 kuzu kellesinin ayıklanmışı. Dil yanak beyin göz Nefistir
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Theridone said: Jaegerjaquez said: söğüs sslata var da, söğüş diyince direk etli iyemek tarzı bişi heralde ben de yemedim hiç Nasil yemedin lan? Dil-beyin-kelle hic birini mi yemedin? yok la yemedim hiç
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Kelle yemeyen sizler EKSİK YAŞIYORSUNUZ.
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 BonePART said: Voys said: söğüşü salata sanıyodum, google amcaya sordum kebap dedi. BEN NEDEN HİÇ YEMEMİŞİM LAN BAYA İYİ GÖZÜKÜYO döner mi o içindeki fileto mu? söğüş beyin lan ne sakatatı sdljkfhs sakatat dememiş lan salata demiş, benim de aklıma çoban salate geliyor söğüş deyince hemen.
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 söğüş kesme biçimi işte, domates salatalık'ı söğüş istersin. bi de izmirli gavurlar sakatat karışımına söğüş diyolar
karaktersiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 abi toplasan iki tane insan cinsiyeti var erkek dişi alt dallariyla birlikte 4-5 olsun hadi niye bir dişi gördügünüzde bukadar sasiriyosunuz
Öne çıkan mesajlar