Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 billur yediniz mi billur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 1 kere yedim 7.5 kilo oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 kadıköy'de savaşma söğüş diye bi mekan vardı, tam hatunla gitmelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Theridone said: Kyra said: banada modada bi kız ev yemekleri getirmişti yemeksepetinden. hatta marjinal falandı ama hiç güzel değildi. Bafilemissindir onu da seni capkin ;D Benim çapkınlığım goddess tier kızlara.. low level kızlardan xp gelmiyor, güzel zevk droplanmıyor ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 beyin yemem ya. kokoreç efsane ama benim de limitlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 beyinin ilginç bir dokusu var. böyle dilin ile beyini damağına doğru bastırınca haşlanmış yumurta sarısı gibi dağılıyordu.. Ne kadar ilkelmişim , hayvanların etlerini ve beyinlerini falan yiyormuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Voys said: söğüşü salata sanıyodum, google amcaya sordum kebap dedi. BEN NEDEN HİÇ YEMEMİŞİM LAN BAYA İYİ GÖZÜKÜYO döner mi o içindeki fileto mu? 1 söğüş= 1/2 kuzu kellesinin ayıklanmışı. Dil yanak beyin göz Nefistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Theridone said: Jaegerjaquez said: söğüs sslata var da, söğüş diyince direk etli iyemek tarzı bişi heralde ben de yemedim hiç Nasil yemedin lan? Dil-beyin-kelle hic birini mi yemedin? yok la yemedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 ay ben tiksinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Kelle yemeyen sizler EKSİK YAŞIYORSUNUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 BonePART said: Voys said: söğüşü salata sanıyodum, google amcaya sordum kebap dedi. BEN NEDEN HİÇ YEMEMİŞİM LAN BAYA İYİ GÖZÜKÜYO döner mi o içindeki fileto mu? söğüş beyin lan ne sakatatı sdljkfhs sakatat dememiş lan salata demiş, benim de aklıma çoban salate geliyor söğüş deyince hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 söğüş kesme biçimi işte, domates salatalık'ı söğüş istersin. bi de izmirli gavurlar sakatat karışımına söğüş diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 abi toplasan iki tane insan cinsiyeti var erkek dişi alt dallariyla birlikte 4-5 olsun hadi niye bir dişi gördügünüzde bukadar sasiriyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar