Marty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 devami da cok iyiymis ya adam tayibin eski ortagiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Kyra said: Enerjisini kontrol etmesini yoksa yükseliş aşamasında iyice corrupt olmadan onun kingslayerı olmaktan büyük bir onur duyacağımı söyledim. http://replygif.net/thumbnail/1386.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Abi yavaş git. Bence bu yükü ve stresi paylaşabileceğin biriyle birlikte ol. Bu şekilde devamlı bir enerji çevrimine sahip olursunuz.Gelen darbeler ve güç kontrolü zorluğu da o kadar yumuşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 arkadasi kabak a alalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 okim mi lan komik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 basta komik geliyo da, sonra insan uzuluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 acıyan, üzülen , aşağılayan arkadaşlar.. biliyorum bazılarınıza bu yazdıklarımın gerçekliğini kabul etmek çok zor geliyor ama olan biten budur. Kimsenin inanması da gerekmiyor. En azından roman gibi okuyup tatava yapmadan geçebilirsiniz. Soma'da olduğuma inanmayanlarda somada çektiğim fotolardan yayınlarım ama onlarada ekstra tatava yaparsınız ve zahmetim artar. Ben sadece olan biten ilginçliklerin bir yerde kaydının durmasını istiyorum çünkü çok ilginç bir macera yaşıyorum ve daha da ilginç olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 aç notepad e yaz madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Kyra bi grubun falan var mı kendi başına mı ilerliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 http://galeri7.uludagsozluk.com/252/in%C5%9F-cnm-ya_433778.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Ulgio said: Abi yavaş git. Bence bu yükü ve stresi paylaşabileceğin biriyle birlikte ol. Bu şekilde devamlı bir enerji çevrimine sahip olursunuz.Gelen darbeler ve güç kontrolü zorluğu da o kadar yumuşar. Bu yükü ve stressi paylaşabileceğim biri yok ayrıca paylaşmak da istemiyorum. Sadece yapmam gereken asıl proje bir an önce aktif olarak çalışmaya başlasın sonrasında hayat paylaşmam adına çok daha tatlı ve keyifli olucak. Sabırla projemin başlamasını bekliyorum. Bu esnada kadıköydeysen şimdi falafel yiyelim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Kyra said: şemsiyem kalmıştı. Kyra said: ve şemsiyemi yakacağını söyledi. Kyra said: ve şemsiyemi hemen şimdi kargoya verirsen güvenimi kazanırsın beyler anneyi buluk galiba, noyan sari miydi semsiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 WaNTeD said: aç notepad e yaz madem notepad'den daha eğlenceli burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Ulgio said: Kyra bi grubun falan var mı kendi başına mı ilerliyosun? Farklı ekiplerim var farklı konularda. Ama komple biz bir grubuz diyebileceğim bir grubum yok henüz. Bunun oturması zaman alıcak. Şimdilik böyle de iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Madcat said: Kyra said: şemsiyem kalmıştı. Kyra said: ve şemsiyemi yakacağını söyledi. Kyra said: ve şemsiyemi hemen şimdi kargoya verirsen güvenimi kazanırsın beyler anneyi buluk galiba, noyan sari miydi semsiye? How i met your motherdaki şemsiye değil =)) Benim şemsiye kağıt ve ahşapdan hem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Seninle irtibata geçicem bi ara merak ettim, tabi ben sizin gibi spiritüel biri değilim ama kendime göre inanışlarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Kyra said: Ulgio said: Abi yavaş git. Bence bu yükü ve stresi paylaşabileceğin biriyle birlikte ol. Bu şekilde devamlı bir enerji çevrimine sahip olursunuz.Gelen darbeler ve güç kontrolü zorluğu da o kadar yumuşar. Bu yükü ve stressi paylaşabileceğim biri yok ayrıca paylaşmak da istemiyorum. Sadece yapmam gereken asıl proje bir an önce aktif olarak çalışmaya başlasın sonrasında hayat paylaşmam adına çok daha tatlı ve keyifli olucak. Sabırla projemin başlamasını bekliyorum. Bu esnada kadıköydeysen şimdi falafel yiyelim mi ? İşteyim maalesef, keşke boş olsam hemen gelirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 boşver spiritüellik, dinler ,inançlar bahane.. Bu gezegenin bütünü hayrına güzel niyetlerle yaşamak şahane.. Gidip biraz falafel çakayım. Üstüne şu hikayenin part II B kısmını yazayım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 SIKYAHONAW said: off, ilaçlarını aksatma abi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Tamam.Bekliyorum heyecanla. Falafel bende denemek istiyorum, hiç yemedim. Bir gün de birlikte yiyelim. Ayrıca din inanç çok kötü değil, saçma yönleri var ama bir yola ya da bir amaç uğruna kendini adamışlık...Onun verdiği dinginlik ve çelik irade...Bunlar güzel şeyler aslında.Eski islam dervişleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 noyan yaz gelio arada izmire gel cimlerde yoklugunu hissetcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 KillJoy said: http://media.tumblr.com/46c9eb46e0acb8430fc4fef4e89b7cab/tumblr_inline_mi9vytCyjr1qz4rgp.gif 0ne said: bu adam niye banlanıp banlanıp geliyo, ya da herkes kim olduğunu bildiği halde multiple acc'den banlanmıyo. bide ben noyzura'dan, "şu an somadayım, ailelere yardım ediyorum, bana para yollarsanız kendilerine iletirim, çadırda kalıyorum vs"" gibi bi yazı beklerdim, adam hikayeci cıktı iyimi. niye banlandı ki? gayet eğlencelidir bkz.konuda görüldüğü gibi. diyordum ki Kyra said: KillJoy said: direk bodoslama dalıyorum, sora okurum önceki sayfaları.. ne biçim erkek adamsın sen dans edilecek mekan arıyorsun dans ediyorsun vs vs.. valla bilmiyorum da bana ters yaw.. anca yüksek ısrarlar sonucu öyle bişi yaparım ki.. zaten bulmuşsun ruh eşini. erkekliğimi sorguluyorsan google it. ben buraya koymayım. Dans etmeyen erkek adam mı olur ? Dans erkekliğin şanıdır. İnsanlığın başından beri kabileler dans eder, kültürlere türlü güzelliklerle yayılmıştır. Dans egondan sıyrılıştır. Kendi benliğinin ahenk ile birleşmesinin demonstıreyşınıdır. Dans edemeyen erkek eksik bir erkektir. Git en azından harmandalı ya da kolbastı öğren efeler gibi takıl. yazılanları yanlış yerden anlama yeteneğin olduğunu farkettim. demek istediğim bana ters, en fazla ritim tutarım, sende erkeksin bende ve bu istek bende olmuyor aramızdaki farklılık dikkatimi çekti sadece ag. Ayrıca harmandalıyı elbet severim.Yeri gelince düğünlerde ortaya da çıkarım fakat, kızla taximdeki bi mekanda harmandalı mı oynucam wtf?? son olarak tuto bölümünde book of love by Noyzura yı bekliorm bende. Aslında yanlış yerden anladım sayılmaz. Dans benim için kutsal ibadet gibi birşey. Dinime, imanıma dil uzatılmışçasına sert dışa vurumda bulunmuşum. Dance rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 serin hikaye bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 PART II B En son bölümde lifepark'a chillout fest'e geçmiştim polenezköydeki bir partiden sonra. saatlerce aşırı doz dans ettikten sonra çöpten adam gibiydim. Ne mana ne , staminia hiç birşey kalmamıştı.. Üstelik güneş tepedeydi ve şemsiyem yanımda yoktu.. Buraya gelmek bile istememiştim ama show must go on diye geldim. Akşama kadar gölgede yattım ve hava kararırken hala patates gibiydim.. Dostum ve wing man'im biricik ekürim de uyanmıştı ve hadi biraz ortamlara akalım dedik. Diğer 2 farklı stage'i gezip ortamı kestik. Bizi heyecanlandıracak tierde kızlar yoktu. Main base'imize geri dönerken bir ne göreyim.. Pole dancer ve seksi dansçı arkadaşlarıyla birlikte karşıdan bize doğru gelince çok şaşırdım .. Ama ne konuşacak halim vardı ne de suratına bakacak modum. Ama bir diğer yandan da ilgilenmek istiyordum ama yapamıyordum. Birlikte biraz tüttürdükten sonra bir bahane uydurup yanlarından ayrıldık. Sonra dostuma dedim ki : "biliyorum alkol içmiyorum ama şuan ne gerekiyorsa yapalım, bu bitmiş halimden çıkmak için gerekirse sarhoş olmayı tercih ederim" ve absolute standına abandık.. Bu esnada müzikler çok seks olunca iyice havaya girdim. Kızı aradım nerede olduğunu sordum. O esnada olduğu yeri söyledi ama sarjım bitiyor dedi. tam o esnada tekrar bir sigara molası başlayınca azıcıkta olsa geç kaldım.. Gittiğimde söylediğim yerde yoktu ama diğer stage'lere bakalım diye yürürken o esnada eş zamanlı olarak Dansı Kız olduğu yerde "nerde bu ..... ya" diye sorduğunda "aha bak işte orda yürüyor" diye eliyle gösterdikten sonra ismimi bağırınca dönüp baktım ve yine çok şanslıyım diye mutlu oldum. Tuvalate gidecem demesiyle bende eşlik ederim diyesim geldi ormanı kullanacağı için. o esnada ormanda bakmadığım bir açıda işini gördükten sonra tekrar yanıma gelip yürürken onu kolundan tutup durdurdum. Neden durduk diye sorarcasına gözlerime bakmasıyla birlikte onu en yakınımızdaki ağaça yaslayıp öpüşmeye başladık.. Bu kızda var özel birşeyler dedim öpmeye doyamıyorken. Sonra kalktığımız yere geri döndük ve bir süre sonra stage'in önüne gidip dans etmeye başladık. Eğlendik .. Festival bitmeye yakın afterparty planımızı yaptık ve taksiye atlayıp Osmanbey taraflarına gittik. Yine after parti için Moda'ya evime gelmeye ikna edememiştim. Ama olsun yinede beraberdik. Sonra oradan çıkıp başka bir after partiye giderken ikimizin ortak arkadaşı olan fesat biri bir fesatlık yaptı ve o an ona "dilersen benimle gelebilirsin şu an ve çok güzel olur" dedim ama gelemedi. Gelmeyeşine kendi kendime sevinme nedenleri yaptım. Dostum da bana bu konuda yardımcı oldu çünkü gece boyunca yorgunluktan ağzımızı bıçak açmıyordu iki çok konuşkan adam olmamıza rağmen. Dinlenelim güzel güzel vakit geçiririz sonra birlikte dedik. Sonraki bir iki hafta mesajlarıma geri dönmedi ya da aramalarıma falan. Neyse hayırlısı diyip boşvermiştim.. Sonra bir akşam evden taksime bir arkadaşıma uğrayıp kafa dağıtalım dedik ve yep yeni bir macera başladı ve sonrasında olaylar da çok karıştı. Ama bunları diğer part da anlatıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar