Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evden tablet almak için çıktım melek ruhlu pole dancer sevgili yaptım

Kyra

Öne çıkan mesajlar

kolektifinsan said:

bliksem said:

imamizer said:

madem anlatılıyor herşey, biraz da ben sıradan bir günümden, deneyimlerimden bahsedeyim madem...

geçen ben de otobüste bi karı tavladım seviştik ayak üstü hemen en arkada. bittikten sonra dedim burada ineyim ben.

indim yürüyorum. yürürken bir kız saat sordu, akabinde sohbet ettik. verdim enerjiyi, dedim seni silkereim lan! dedi çok dobrasın hemen sevişelim. ok dedim hemen kuytu bi yere geçtik. seviştik.

yoluma deva medip arkadaşımla buluştum. bi yere oturduk laflıyoruz. karşı masada kızlar var. ben tabi alfa male, womanizer, chick magnet falanım ya verdim ortama elektriği hormonu. kızlar laf attı zaten bi bahaneyle. arada sohbet başladı. ben bi ona dokunuyorum bi ona. arada arkadaşa da sürtüyorum. abi ayıp olmuyor mu falan diyor bu. sonra kalktı gitti zaten söylene söylene. ben de kıların biriyle masanın altında diğeriyle kasanın yanında seviştim.

sonra evin yolunu tuttum. apartmana girerken kapıcı ile göz göze geldik. abi sevişelim mi? der gibi baktı. yok canım yeter bugün der gibi gülümseyerek karşılık verdim.

eve girdim.
kendimi yağlayıp, karın kaslarımı sayarak uyuya dalmışım...

abi of bu efsane ya AHAHAHAHAHAHAHAH

asdgfdhgdf (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

konu başlığında beni heyecanlandıran tek kısım "tablet almak" ve her seferinde tavsiye topiği diye giriyorum

Kabul et aslında sende içten içe beni çok seviyorsun. Sevmesen bu kadar gıcık olmazdın. Ters davransan, hakkımda kötü şeyler söylesende hep bir şekilde çevremde tatlı tatlı takılıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

BabacumMostors said:

konu başlığında beni heyecanlandıran tek kısım "tablet almak" ve her seferinde tavsiye topiği diye giriyorum

gerçekten sevişme potansiyeli olan insan zaten tablet alamaya değil ipad almaya çıkar.

o halde sende sevişken biri olsaydın nickin aktiftablet değil aktifipad olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Kyra said:

aktiftablet said:

BabacumMostors said:

gerçekten sevişme potansiyeli olan insan zaten tablet alamaya değil ipad almaya çıkar.

Yannız şu gayet cuk oturmuş bir gözlem oldu yahu asjkldaslk
Sosyal ağlarda paylaş

Kyra said:

aktiftablet said:

BabacumMostors said:

ince görülmüş
repliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...