calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 aynen herkese varda kapıcının neyi eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 kolektifinsan said: bliksem said: imamizer said: madem anlatılıyor herşey, biraz da ben sıradan bir günümden, deneyimlerimden bahsedeyim madem... geçen ben de otobüste bi karı tavladım seviştik ayak üstü hemen en arkada. bittikten sonra dedim burada ineyim ben. indim yürüyorum. yürürken bir kız saat sordu, akabinde sohbet ettik. verdim enerjiyi, dedim seni silkereim lan! dedi çok dobrasın hemen sevişelim. ok dedim hemen kuytu bi yere geçtik. seviştik. yoluma deva medip arkadaşımla buluştum. bi yere oturduk laflıyoruz. karşı masada kızlar var. ben tabi alfa male, womanizer, chick magnet falanım ya verdim ortama elektriği hormonu. kızlar laf attı zaten bi bahaneyle. arada sohbet başladı. ben bi ona dokunuyorum bi ona. arada arkadaşa da sürtüyorum. abi ayıp olmuyor mu falan diyor bu. sonra kalktı gitti zaten söylene söylene. ben de kıların biriyle masanın altında diğeriyle kasanın yanında seviştim. sonra evin yolunu tuttum. apartmana girerken kapıcı ile göz göze geldik. abi sevişelim mi? der gibi baktı. yok canım yeter bugün der gibi gülümseyerek karşılık verdim. eve girdim. kendimi yağlayıp, karın kaslarımı sayarak uyuya dalmışım... abi of bu efsane ya AHAHAHAHAHAHAHAH asdgfdhgdf (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 imamın orjinal postunu arıyorum hangi sayfada söyler misiniz alıntılayıp anıra anıra gülmek istiyorum AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 imam sevişelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 konu başlığında beni heyecanlandıran tek kısım "tablet almak" ve her seferinde tavsiye topiği diye giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 BabacumMostors said: imamın orjinal postunu arıyorum hangi sayfada söyler misiniz alıntılayıp anıra anıra gülmek istiyorum AHAHAHAHAHAH http://forum.paticik.com/read.php?62,6935886,6945378#msg-6945378 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 BabacumMostors said: konu başlığında beni heyecanlandıran tek kısım "tablet almak" ve her seferinde tavsiye topiği diye giriyorum gerçekten sevişme potansiyeli olan insan zaten tablet alamaya değil ipad almaya çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 BabacumMostors said: konu başlığında beni heyecanlandıran tek kısım "tablet almak" ve her seferinde tavsiye topiği diye giriyorum Kabul et aslında sende içten içe beni çok seviyorsun. Sevmesen bu kadar gıcık olmazdın. Ters davransan, hakkımda kötü şeyler söylesende hep bir şekilde çevremde tatlı tatlı takılıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Ohaaa adam babacuma yazdıya lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 aktiftablet said: BabacumMostors said: konu başlığında beni heyecanlandıran tek kısım "tablet almak" ve her seferinde tavsiye topiği diye giriyorum gerçekten sevişme potansiyeli olan insan zaten tablet alamaya değil ipad almaya çıkar. o halde sende sevişken biri olsaydın nickin aktiftablet değil aktifipad olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Babacum'a ben de yazıyorum. sonumuz düello olur. kürt olduğum için kazanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 var ya geçenlerde isyan ettim. bu kadar cins bir adamım hayatımdaki tek eksik cinslik kürt olmak. keşke kürt olsaydım o zaman ortadoğunun krallığına oynardım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 ben seni uyariyim noyzura. babaCUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 caps koyarım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 bu '' der gibi baktı, gibi baktım'' hikayesinin aslı neydi aklıma gelmedi. ekşi'de eski sevgilisini bim'de gören adamın hikayesi miydi neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Kyra said: aktiftablet said: BabacumMostors said: konu başlığında beni heyecanlandıran tek kısım "tablet almak" ve her seferinde tavsiye topiği diye giriyorum gerçekten sevişme potansiyeli olan insan zaten tablet alamaya değil ipad almaya çıkar. o halde sende sevişken biri olsaydın nickin aktiftablet değil aktifipad olurdu. Yannız şu gayet cuk oturmuş bir gözlem oldu yahu asjkldaslk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 ipad dediğin de tablet değil mi yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 orası öyle de, aktiftablet in yazdığı mesajda öyle değilmiş gibi bir hava var vs fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 adamın aptal olduğunu düşünüyorum o ise kendisine gıcık olduğumu sanıyor, ki kendisine karşı hiç bir şey hissetmiyorum.. okuduğunu anlayamadığı için yakında zeka geriliği olduğuna kanaat getirip acıma gibi duygular beslemeye başlayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Bence bi çay için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 aurama hap atar diye korkuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 pseudologia fantastica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 korkma ya.. hala sabahları kadıköyden mi vapura biniyorsun? eğer öyleyse bi sabah çay simit qeyfi yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Kyra said: aktiftablet said: BabacumMostors said: konu başlığında beni heyecanlandıran tek kısım "tablet almak" ve her seferinde tavsiye topiği diye giriyorum gerçekten sevişme potansiyeli olan insan zaten tablet alamaya değil ipad almaya çıkar. o halde sende sevişken biri olsaydın nickin aktiftablet değil aktifipad olurdu. ince görülmüş repliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 başlığa gel, sanki incisözlükteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar